Мисли разни безобразни

минкова

58 прегледа

Седя и си мисля къде съм и какво стана с мен.Повече от година съм в Кипър и си давам сметка ,че свикнах тук,а на съм очаквала,свикнах на цялата помия и станах част от нея.Почти изгубих чувството си за хумор и веселия дух,ходя на някаква сдухана работа и затъпях,не се интересувам от новини,от нищо,искам да приемам само хубава информация,а не става.Претърпях автомобилна катастрофа,раздели и куп други разочарования.Продължавам напред,падам,ставам и това е.Всеки ден се срещам с безмозъчни тъпанари и се чудя как дишат,всеки ден гледам млади момичета как си показват достойнството и излизат с някой дъртак за пари...

Мисля си ,че това е най-глупавата статия,която някога съм писала и спирам,че почвам да се нервирам,а толкова мисли ми се въртят в изкукуригалата глава.
8 КоментараПърво - нищо глупаво няма в написаното и второ - мисля, че пак ти е домъчняло много силно за България. А това е абсолютно нормално :kiss:

Сподели този коментар


Линк към коментара

Второ -установява, че наистина има промяна от онази мишка, дето беше преди година, но пък -може и да е за добро.

като те видим-ще преценим.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Всъщност не ми толкова мъчно вече за БГ,минах критичния период.Различна съм,защото животът ми е различен сега,повече са факторите,които ме сдухват.Абе,май причината за гадното ми настроение,че на съм пила от достааааааа време да взема се натряскам,а? :blink:

Сподели този коментар


Линк към коментара

Вземи мацко, вземи - няма лошо , и аз трябва да го направя това в скоро време , че и аз съм започнал да се сдухвам нещо:whist:

Сподели този коментар


Линк към коментара

Ще ви сдухам аз вас двамата, само да ми паднете в ръчичките :ph34r:


Сподели този коментар


Линк към коментара

Жоржо,не са,постой и ти още малко

Знам, знам. И тука е пълно с моми които ходят с паричковци. Жената на един от най-богатите в района е българка. От една страна ги разбирам, от друга не. Абе живот, всеки сам си преценя и избира за себе си. Вярно че любов семейство не храни, ама некой път се оливат. Има хора които от по 2-3 години работят в един хотел и всеки ден бъхтят по 30 мин в едната посока, щото няма автобус по линията и даже по едно колело 2ра ръка не са си взели. Имам чувството че някои колкото повече стоят тук толкова повече стават умни като местните

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход