Премини към съдържанието
  • публикации
    20
  • коментари
    19
  • прегледи
    19150

Преходът на Земята в Четвъртото измерение – един от вариантите


Rumen80

1201 прегледа

 Сподели

Според Кираел поясът от фотонна енергия вече се е приближил до Земята. Той обхваща цялата Слънчева система. Фотонната енергия се задържа на границата със стратосферата от магнитното поле на Земята, което регулира електромагнитната й решетка. В днешно време Земята се разширява чрез изменение на масата, плътността и конфигурацията. Изменят се и вътрешните процеси, които се извършват в ядрото на Земята. Веднага щом Съзнанието на човечеството достигне до определено ниво, разрешителният сигнал ще премине по основните „възли” на решетката и електромагнитната енергия ще започне да отслабва. Този процес ще е свързан с регулиране на плазмените процеси в ядрото на Земята и с повишаване интензивността на слънчевото излъчване.

В централния кристал на Земята вече е заложена програмата за преминаване в четвъртото измерение, т.е. матрицата на планетата е изменена /нейният пространствено-времеви континуум/. В основата на четвъртото измерение лежи друга честотна характеристика в сравнение с дължината на вълната на нашето, трето, измерение. Затова фактически преминаването към друго измерение е свързано с пренастройване на основните процеси / физични, химични, биологични и т.н./ към друга дължина на вълната, при която във всяка клетка се променя разстоянието между ядрото и електроните. Отслабналото магнитно поле вече няма да може да удържа натиска на фотонната енергия /фотонните частици се отнасят към тази част от спектъра на светлината, която засега не виждаме с физическите си очи и която има друга енергетична структура/ и тя ще започне да прониква към планетата, като започне с полюсите.

На планетата може да възникне енергиен дисбаланс. За да не излезе Земята извън рамките на необходимите й параметри, вече са създадени външни пръстенообразни енергийни стабилизатори. В процеса на стабилизация на Земята ще участват Луната и нейният енергиен двойник /невидим в нашето измерение/, най-близките планети – Марс и Венера – и, разбира се, Слънцето. Създадени са също и енергетични стабилизатори по външния периметър на Слънчевата система. Посланици на програмите за настройка на програмите на планетите ще бъдат кометите и астероидите /пояс на Койпер/.

В течение на тридневния мрак, за който говорят Кираел в книгата „Великият преход” и Друнвало Мелхизедек в „Цветето на живота” всъщност ще се разрушат всички материално-физически носители, а след това, като взаимодействат с фотонната енергия те ще се пренастроят на нова честотна вълна и ще създадат други енергийни структури, но вече с изменени параметри. Човечеството /и животинският свят/ ще изпадне в своеобразен сън, който ще напомня състояние на кома. В това състояние Единното Лъчисто Тяло ще се придържа към материалния носител чрез сребърната нишка на живота.

През това време, под въздействие на Единното Съзнание, ще се извърши пренастройване на ефирното тяло, което ще се уплътни, ще се превърне в материално-енергиен носител на човешкия Дух в новото измерение. Ще се разшири диапазонът на приеманите от човешкото око вибрации и ние ще възприемаме ефирното тяло като обикновено физическо тяло.

Засега не се знае дали обикновеното физическо тяло ще успее да се пренастрои на новата дължина на вълната. По-скоро – не. За тази цел клетките на тялото ще трябва да си „спомнят” отдавна забравеното състояние на преход, когато лемурийците са започнали да се прераждат във физически тела и да се приспособяват към живот в тези тела. Всичко зависи от нивото но човешкото Съзнание и от това, доколко човек ще успее с помощта на съзнанието да регулира клетъчните изменения. Преди прехода Висшите сили заедно с напреднала група хора ще извършат редица експерименти, по време на които ще бъдат отработени различните варианти за възможно изменение на човешкото тяло, в това число и частично преминаване на пранично дишане.

Много хора, на които тънкоматериалната структура не е структурирана по необходимия начин, няма да се въплътят, а ще се върнат после чрез раждане в нови тела. Други, телата на които не съдържат много кармичен материал, а и енергийната им структура не е съвсем сформирана, ще могат да преминат в безсъзнателно състояние. На тях ще им трябва помощ от по-съзнателни същности за адаптация към живот в ново измерение. /вж. „Великият преход” на Кираел/

Към изменения химически състав на атмосферата най-лесно ще се приспособи растителният свят, в основата на чийто живот лежат процесите на фотосинтеза. Растенията под влияние на фотонната енергия ще станат по-големи и ще разширят диапазона на хранителни вещества, нужни на човека. Той, чрез своето расширено съзнание, ще ги програмира за потребностите си. Изобщо храненето, в обикновения смисъл на думата, с течение на времето ще започне да губи значението си. В новите условия обменът на енергия се осъществява по-лесно и човек ще се научи просто да се „включва” към местата на силата, като балансира енергийното и жизненото си състояние с околната природа.

Йомагания и Гэрейя

 Сподели

2 Коментара


Препоръчани коментари

"Към изменения химически състав на атмосферата най-лесно ще се приспособи растителният свят, в основата на чийто живот лежат процесите на фотосинтеза. Растенията под влияние на фотонната енергия ще станат по-големи и ще разширят диапазона на хранителни вещества, нужни на човека. Той, чрез своето расширено съзнание, ще ги програмира за потребностите си. Изобщо храненето, в обикновения смисъл на думата, с течение на времето ще започне да губи значението си. В новите условия обменът на енергия се осъществява по-лесно и човек ще се научи просто да се „включва” към местата на силата, като балансира енергийното и жизненото си състояние с околната природа."

... И тогава ще се отдадем на един живот...

Линк към коментара
Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...