Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блогове

И престъплението в Петрохан, и престъплението в Исперих имат една и съща причина - оромното его на престъпника, извършил злодеянията. И в двата криминални случая убийците са искали те да контролират живота - и своя, и този на другите. Те са се изживявали като Господ, който върти света около малкия си пръст. И който казва на Слънцето кога да изгрее, а на Земята накъде да се върти. Тези хора на егото живеят изцяло в желанията си, амбициите си, мераците си. Те нямат своя идентичност, те са раздул
Кой не намира сън, покой и търси Господ, търси свои? Рано, рано на Кръстовден търси помощ, прошка в ден толкова свят, прощаващ на лоши хора лесно даващ прошка ,че в лице на Дявола и с клетви на уста към свои близки и чеда, на Господа се той опира, но явно търси си секира! Господ пак е милостив дава на лицемерието да вдига врява в думи Господ уж признали, във Дявола се припознали в престъпни дейсвия и...срамота! Кой ще затвори тез уста щом шуробаджанащина вилнее и с Господа се л
хумор и сатира Приискало се на малкото жребче кобилка да ми стане. Поискало от старото прасе другарче в занаята, кум да стане, защото си избрало хубавец, но не било чак толкоз спец да го излъже, да го омотае и любовта си да признае. Тичало жребчето на посоки и спъвало се, не му вървяло, че пречели му чернооки черни мамби, но във бяло. А хубавецът мил и драг, хабер си нямал, за кум чак прасето Гошо да му станел, на кранта някаква пристанал! И жребчето пощуряло, тъй кобилка не станало, защото всьо
От няколко месеца говоря и в блоговете си, и в Ютюб канала си, и в някои телевизионни студия, за битката на Тръмп срещу Англия. За Тръмп тази битка е за истинската независимост на САЩ от английската корона и най-вече от Лондонското банково сити. За масовите медии у нас обаче, Тръмп е грозното пате и те не спират да го осмиват. За съжаление към тези медии се отнасят и така наречените леви коментатори и анализатори. Смело мога да заявя, че те всички са на хранилка към английското посолство. На та
Мъск: AI може да стане невъзможен за контрол Милиардерът засилва все повече инвестициите си в изкуствен интелект, като според него основната му платформа Grok все още изостава от конкурентите и трябва да бъде подобрена, като не отстъпва и предупрежденията си, че технологията може да е опасна Vesti.bg Мъск: AI може да стане невъзможен за контрол Илон Мъск отправи остро предупреждение за бъдещето на изкуствения интелект, като същевременно обясни защо смята, че неговата дейност, свързана с AI, тряб
Повтарям на...някои, коя съм, защо съм тук и че бях, съм и си оставам острие, макар за тези някои да съм кое да е. Не живея за хората, живея за децата си, докато те го искат.Пиша както ми приляга, както искам, каквото искам и не ме интересува дали е поезия или не, не правя книжле, защото не съм просто ..........мишле! Аз себе си тук представлявам, не искам да се забавлявам, желязото кой иска да стопи, кои са тези грешни, зли души? Ще пиша както ми приляга, на мен недей така посяга, че о
Мони Петров е моята надежда! Модел при тате съм и врежда мен –свойта дъщеря за певица, ей, така.  И клипове красиви правим във народен дух-фолклор, остава на мен с очи живи да пея соло не в хор! Красива да съм и желана и във Кюстендил със мама- учителка добра и мила, със моят брат, сестричка дива, семейство сме и то какво. Кажете ни браво! Здрави да сме казва татко, а аз на Роби казвам кратко да пробием във Бургас на Евровизия, че глас Роби има, композира, но ни гони днес секира! Д.Екимова ни сл
sekirata - ИСКРА ПРОВОКИРА ПУСКА ТОЗИ ПОСТ КАТО ПРАВИ ПОСТОВЕ ПРОФИЛИ С ИИ където и минава номераааааа дори плюе по калдата 11.09 09:22 - Как Калдата ми откраднаха авторството преди 15 години....   Автор: isitofia Категория: Лични дневници   Прочетен: 47 Коментари: 0 Гласове: 0   Знаете ли как прослувутиq сайт Калдата ми открадна авторството преди години.......   Бяха направили конкурс да се пишат статии и 3 от най-добрите щели да ги награждават с парична сума от 30 лв. За онова време 30 лв. с
Интелекта можел да мисли и разбирал по-добре от хората,дрън,дрън,той е просто една търсачка-краде от гугъла     Футуролози прогнозират, че до 2045 г. изкуственият интелект щял да "превъзхожда" човешкия мозък. Но човекът не е само мозък и никога не е бил. Кои са най-големите заблуди за изкуствения интелект и какво "науката" не може да репликира 1. sladkotojelanienap - и аз не го одобрявам 10.09 08:36 ии ми знае всичко и рови нвсякъде не е възпиано това цитирай 2. jupel - чак пък възпитани ! 10.
дори мои авторСки  песни постове с такива са изтрити,защо? И защо isitofia   ГО НАПИСА В КАЛДАТА КАТО ХВАЛБА ДА ИДА ДА СИ ВИДЯ ОРЯЗАНИТЕ ПОСТОВЕ В БЛОГ БЕГЕ...  КАКВО ПРАВИТЕ?   АЛО...МАЙ НЕЩО...ммм ТАКА, или започваш да даваш и работиш с ИИ или платени хора  програмисти най-често ще ти стъжнат живота-Това си е жив рекет, кибератака, киберпрестъпление?   И който е против ИИ И БЯГА ОТ НЕГО ИМА СИ ЦЕЛИ ДРУЖИНКИ-ПЛАТЕНИ   ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ГО ТРИЯТ И РОВЯТ ТЪРСЯТ ПРОФИЛИТЕ ,     ЗА ДА ГО СПРАТ
Ние сме на всеки  километър- истинските българки навън, у нас! Ние сме на всеки километър, с секирата и днес сме в час, че празник е и сме щастливи, че българки сме горди, мили! Девети месец е, девета дата и „шат на патката главата!“ С секирата се веселим и лошите ний ще приспим в мечтите им за гибел Руска, балканска, наша, българска ! Ние сме на всеки километър, аз една от тях съм също и ще браня  метър по метър моята България с хъс за българка присъщо! стихове автор Анита Христова Трифонова s
„Казвам се Йоргос и никога не пея просто така, ще страдам във всеки миг от живота си. Защото не направих това, което трябваше да направя, защото като човек нямах достатъчно кураж“. Гръцките власти разследват причината за внезапната смърт на Йоргос Мазонакис Гръцкият поп певец е получил сърдечен арест по време на плазмафереза в частен медицински кабинет в Атина Мазонакис е израснал в района на Пирея и е с критски произход. Започва да се изявява в нощен клуб в Патра в началото на 90-те години, пр
Giorgos Mazonakis - To GUCCI Forema Почивай в мир , легендо ! Вече се събрахте с Карас ,Митропанос и Пантелидис!Поклон от България Убиха го и както винаги се случва родата на първа линия са виновни! Дано намери спокойствие там в отвъдното. Пак на пустите пари му завидяха, дори роднините му! Частни клиники в Гърция..моля.......?! Корупция както е и у нас. CHATGPT ЛЕКУВА И У НАС, МОРИ ОСОБЕНО БАБЕТАТА И СТАРЦИТЕ, НАИВНЯЦИТЕ! Гръцката поп звезда Йоргос Мазонакис почина от инфаркт....... ζη
Кой души честни убива? Кой приятеля затрива? Кой на всемогъщ се прави  и във чужда кръв се дави? Кой парадира с власт, пари? Кой злоба, завист го мори и не намира миг покой? Защо се криеш? Кой си?  Кой?  Къде ще ги носиш тези пари? Къде продаде семката си? Къде раздаваш богатството наше, злато, децата български наши? Къде, докога ще се правиш на Бог на този велик Аспарухов род!   Родило се тиква , но не разбрало, нито за миг не осъзнало, че има по-добри плодове, зеленчуци от тиква и неговите с
Интелекта можел да мисли и разбирал по-добре от хората,дрън,дрън,той е просто една търсачка-краде от гугъла     Футуролози прогнозират, че до 2045 г. изкуственият интелект щял да "превъзхожда" човешкия мозък. Но човекът не е само мозък и никога не е бил. Кои са най-големите заблуди за изкуствения интелект и какво "науката" не може да репликира? И ТАЗИ isitofia със стотиците си профили в интернета ПЛАЧЕ ЗА ВНИМАНИЕ ЗАТОВА РАЗИГРАВА ТОЗИ ТЕАТЪР И ПРАВИ ЦИРКОВЕ ПО САЙТОВЕТЕ- 22. milototo - Се
Кой ме приспива и събужда..каква любов! 04.09 15:16 - Няма ли за Вас госпожо ...мъже в този сайт та при мене ме приспивате и събуждате ха ха май нещо ... Последни 20 регистрирани посетителя 08:31 - isitofia 00:58 - isitofia Вижте кой е навлека! Искра да ти изпратя телефона на моя ...дето викаш че го нямам,но ще иска да те ступа гаранция milototo, благодаря за стиховете, много е вярно! Метафората за секирата като инструмент който отсича болното и разваленото ,за да спаси здравото е много д
Защо Изкуственият Интелект не е Интелект -чужд пост и то на място- това си е вид бизнес  AI -плагиати Име: Глобални Матрици   Професия: философ   Интереси: философия, психология, религия, история, семиотика, матрицата, матрици, манипулиране, програмиране, прогнозиране, интеграция, геополитика, глобални, процеси, фактори Защо Изкуственият Интелект не е Интелект През последните години, медиите упорито ни заливат с апокалиптични прогнози за опасното развитие на Изкуствения Интелект (ИИ). В о
от този спамер секирата човек не може да публикува нещо, ха хайде стой си сама тука, писна ми от теб..... да видим тогава по кой ще плюеш, и никой не й слага спирачки, явно доста добри парички взема за тази работа.....
Безочие мангалско вмирисаха сайтовете и се натрисат най долно Слушай ,въшко! Интернета не еза мен всичкотов живота още повече знам ,че нарочно го правите Вулгаризми и т н не ме дразните прости хора ! Вървете да се пързаляте-ВИСОКО СЪМ НАД ВАС И ПО ВСИЧКО ,О,ДА ЗАБРАВИХ с ии съм зЛе ХА ХА МАЙНАТА ВИ "....а?Хващала ме в лъжа, ква лъжа бе мърщо скапано хахаааааааааааааааааа, смешна дърта грозна и дебела Баба Яга си ти! Яхвай метлата о сега ще ти напиша една песничка идва ми идея и ще я разпр
СКАЧА БЕСНЕЕ,НО НЕ СЕ СПИРА, ЛЕКУВАЙ СЕ, МОМЕ! и кви авторски права, крадете и преправяте та се късате,... Искро ,излагаш се в мераците си да си световна звезда Ха, ха...Искро,ква искра си бе, пепел си вече ако бях болна ДЪРЖАВАТА нямаше да ми даде да гледам дете! sekirata - ИСКРА! пак си в в блога ми. Преча ,нали ЗАЩОТО ГОВОРЯ ИСТИНИ НЕУДОБНИ НА ТАКИВА КАТО ВАС ,ДРАГА! Последни 20 регистрирани посетителя 09:38 - isitofia Редактирай | Изтрий sekirata - И въпросче...аз съм имала два профила колк
СКАЧА БЕСНЕЕ,НО НЕ СЕ СПИРА, ЛЕКУВАЙ СЕ, МОМЕ! и кви авторски права, крадете и преправяте та се късате,... Искро ,излагаш се в мераците си да си световна звезда Ха, ха...Искро,ква искра си бе, пепел си вече ако бях болна ДЪРЖАВАТА нямаше да ми даде да гледам дете! sekirata - ИСКРА! пак си в в блога ми. Преча ,нали ЗАЩОТО ГОВОРЯ ИСТИНИ НЕУДОБНИ НА ТАКИВА КАТО ВАС ,ДРАГА! Последни 20 регистрирани посетителя 09:38 - isitofia Редактирай | Изтрий sekirata - И въпросче...аз съм имала два профила колк
Кавърът е направен с разрешението на @Antoine's Angelic Voice (съгласно договорът между мен и него) Текстът подлежи на авторско право и не се позволява копирането му или разпространяването му без съгласието на автора, единствено право върху него притежава @Antoine's Angelic Voice ‬ Аранжимент и изпълнение с помощта на ИИ, музика @Antoine's Angelic Voice , вокали Мая Владова, текст Искра Хубенова - от първата й стихосбирка "Виртуален дух" (2023)
А кое е възпиано да крадете чужд труд?! Да се държите ,като невинната жертва,а всъщност не спряхте да търчите по мен и нощем...по сайтовете, и плюете, триете...Не ме интересува с кои сте в комбина, то ще си излезе на яве един ден, щото ВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧА ! . Защо си по мен като искаш да се махна, защо ПОСТОЯННО пишеш и влизаш защото си тук за да ме изгониш и дразниш, за интриги щото си некадърна, ИИ ТИ ВЪРШИ РАБОТАТА, НЕСПОСОБНА СИ ...МАЙ САМО ЗА ЕДНО НЕЩО ТЕ Е БИВАЛО .....НО НЕ Е ПОЕЗИЯ, Т

Статистика

• Общо блогове 1774
  • Общо публикации 18717

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.