Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете с аудио настройките

Featured Replies

Долу в десния ъгъл имам едно като го маркирам пише Sounf Effect.Много пипах по тва и сега като говоря по микрофона не се чува а като пусна някоя mp3-ka се изнася.Ако някой може да pastne в някой сайт images с информация за настройките

Na Sound Effect , Speaker Configuration , S/PDIF/OUT & General ще му бъда много благодарен.

Благодаря.

Имаш звук ама нямаш микрофон на Скайпа така ли?

Имай на пред вид че да се ползва микрфона, трябва да си сложил опция звуковата ти карта да е в дву или четири канален режим, 6 и повече вече работят само колононите. Провери това ако вече е направено си погледни микрофона, сложи си и някоя от тези програми да видиш дали ще можеш да запишеш нещо -

http://www.download.bg/index.php?cls=progr...p;g=&order=

• Автор
Виж тази тема.

Еми всъщност като говоря по скайп и не само по скайп се чува как говоря но е твърде слабо.Проверих не е от микрофона.Усилен е до край микрофона под микрофона има едно разширени като натисна на него има 1 "Mic BOOST" и когато е вметнато на него зелена черта взима звука на колните много да бучи а на слушалките си е добре. sad.gif Благодаря ви предварително.

Долу в десния ъгъл имам едно като го маркирам пише Sounf Effect.Много пипах по тва и сега като говоря по микрофона не се чува а като пусна някоя mp3-ka се изнася.Ако някой може да pastne в някой сайт images с информация за настройките

Na Sound Effect , Speaker Configuration , S/PDIF/OUT & General ще му бъда много благодарен.

Благодаря.

Това всъщност с изнасянето на звука го поправих , обаче със силата на звука на микрофона все още имам проблем. Но защо и как мога да го оправя , моля ви помогнете.

• Автор
Имай на пред вид че да се ползва микрфона, трябва да си сложил опция звуковата ти карта да е в дву или четири канален режим, 6 и повече вече работят само колононите. Провери това ако вече е направено си погледни микрофона, сложи си и някоя от тези програми да видиш дали ще можеш да запишеш нещо -

http://www.download.bg/index.php?cls=progr...p;g=&order=

Ми с кфо ли не опитах не може... кажете ми защо е толкова слаб звука на микрофона... :down:

Безнадежден случай :>

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.