Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за конвертиране на Xvid към двд формат

Featured Replies

Здравейте форумци.Искам да ви попитам някой знае ли програма с която мога даден филм който в дивхикс формат да го направя на двд формат и да може да тръгва/със суб/ на двд което нечете дивхикс :newspaper::wors:

Лично за мен кракната версия на Xilisoft Video Converter върши идеална работа при конвертиране на avi > DVD.

ама субтитрите как да ги направя да тръгват? и от къде да изтегля тази програмка  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Програмката теглиш от тук ;) . А аз когато искам филмчето да е със субтитри си го тегля с вградени (без допълнителни sub или подобни файлове). Извинявай, че не мога да ти помогна за отделните субтитри, но не съм толкова навътре във виеоконвертирането. Надявам се Castigado_Pandocracktor да види темата ти и да ти помогне.

Здравейте форумци.Искам да ви попитам някой знае ли програма с която мога даден филм който  в дивхикс формат да го направя на двд формат и да може да тръгва/със суб/ на двд което нечете дивхикс  :)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз използвам VSO DivxToDVD и Subtitle Workshop. Втората я използвам само понякога, когато трябва да конвертирам субтитрите.

А иначе при първата само посочваш източника и ако искаш, най накрая може и да ти го изпече направо на DVD носител.

:bye:

П.П. Ако искаш повече подробности - пиши.

• Автор

ами ако меже да ми дадеш линкове към програмата и да дадеш малко инфо как да направя субтитрите да тръгват ?? :)

ами ако меже да ми дадеш линкове към програмата и да дадеш малко инфо как да направя субтитрите да тръгват ?? :)

<{POST_SNAPBACK}>

Линк към първата -> http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...25&hl=DivxToDVD -> тук е по-новите версии. Аз съм с 1.99.23.66

Линк към втората -> http://members.lycos.co.uk/brujulaforum/jo...links&Itemid=23

Зареждам субтитрите в Subtitle Workshop и после ги записвам във формат SUbRip.

При DivxToDVD съм дал Options -> Subtitles -> Relative position of the subtitle text bottom на 80%, защото ми режеше втория ред на субтитрите . Сякаш другите ми настройки бяха под дефаулт.

Абе общо взето за около половин час , че и по-малко ще се оправиш с програмата.

Аз лично съм много доволен от нея.

Редактирано от lordjohn (преглед на промените)

аз използвам apollo dvd creator елементарна програма с която без никакви усилия си правя dvd филми единственото условие е да имаш инсталиран ffdshow или vob sub /auto-loading version/ кодеци има ги в k-lite mega codek pack.малко настройки на размера на субтитрите и си готов...успех :bye:

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
Аз използвам VSO DivxToDVD и Subtitle Workshop. Втората я използвам само понякога, когато трябва да конвертирам субтитрите.

А иначе при първата само посочваш източника и ако искаш, най накрая може и да ти го изпече направо на DVD носител.

П.П. Ако искаш повече подробности - пиши.

********************************************************************************

Zdravei , iskam da te popitam ne6to za VSO DivxToDVD otnosno temata , koqto si pisal vav foryma

ta ..........

az q imam tazi programka + VSO ConvertXtoDvd + Subtitle Workshop + Vob sub ..... vsi4ko si imam

konvertiram s WinAvi oba4e ponqkoga , sled kato e konvertiran filma , pyskam , vsi4ko e OK

pravq zapis , pyskam na klasi4esko DVD bez DivX i .......... zeleno , vsiiiiii4ko e zeleno

drygoto ot koeto ne sam dovolen e , 4e sybtitrite sa gore , vatre v kartinata a ne doly na 4ernoto pole (kakto e da kajem kogato gleda6 filma prez BSPlayer)

kakto i da e .....

ta zapo4bah da tarsq alternativa na WinAvi , namerih tezi VSO DivxToDVD + VSO ConvertXtoDvd te sa edni i sa6ti s minimalna razlika !!!

Oba4e !!!!!!!!!!!! Ne vlizat sybtitrite i ne vlizat !!! Zarejdam gi sled kato ve4e sam zaredil .avi-to ....... konvertiral sam gi s Subtitle Workshop na .srt oba4e sybtitri nqma

ili te 6te izlqzat ve4e sled kato se zapi6e DVD-to !?!?!?!? Za6toto po vreme na konvertirane s WinAvi se vijdat s tazi VSO DivxToDVD po vreme ne konvert vijdat li se ?

Pri men ne se vijdat , za6to taka ?!?!?!?!?!?!?

********************************************************************************

Zdravei , iskam da te popitam ne6to za VSO DivxToDVD otnosno temata , koqto si pisal vav foryma

ta ..........

az q imam tazi programka + VSO ConvertXtoDvd + Subtitle Workshop + Vob sub ..... vsi4ko si imam

konvertiram s WinAvi oba4e ponqkoga , sled kato e konvertiran filma , pyskam , vsi4ko e OK

pravq zapis , pyskam na klasi4esko DVD bez DivX i .......... zeleno , vsiiiiii4ko e zeleno

drygoto ot koeto ne sam dovolen e , 4e sybtitrite sa gore , vatre v kartinata a ne doly na 4ernoto pole (kakto e da kajem kogato gleda6 filma prez BSPlayer)

kakto i da e .....

ta zapo4bah da tarsq alternativa na WinAvi , namerih tezi VSO DivxToDVD + VSO ConvertXtoDvd te sa edni i sa6ti s minimalna razlika !!!

Oba4e !!!!!!!!!!!! Ne vlizat sybtitrite i ne vlizat !!! Zarejdam gi sled kato ve4e sam zaredil .avi-to ....... konvertiral sam gi s Subtitle Workshop na .srt oba4e sybtitri nqma

ili te 6te izlqzat ve4e sled kato se zapi6e DVD-to !?!?!?!? Za6toto po vreme na konvertirane s WinAvi se vijdat s tazi VSO DivxToDVD po vreme ne konvert vijdat li se ?

Pri men ne se vijdat , za6to taka ?!?!?!?!?!?!?

1. Пиши на кирилица

2. VSO DivxToDVD и VSO ConvertXtoDvd - това е една и съща програма.

3. Преди малко писах същото в една друга тема, но ->

Конвертираш наличните субтитри в SubRip формат (разширението е .srt) и си готов. Аз го правя с Subtitle Workshop, но сигурно и с други програми става. А програмката е наистина хубава и елементарта за ползване. А и още нещо . В самата програма VSO DivxToDVD отиваш на Setings -> Subtitles и правиш Relative position of the subtitle text bottom на 80%, ако са на 100 % излизат извън видимата област на екрана е не ги виждаш. Поне при мен беше така.

4. Субтитрите влизат автоматично, не е нужно да ги зареждаш допълнително

5. По време на конвертирането субтитрите не се виждат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.