Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Миграция на торент, създаден с BitComet към µTorrent?

Featured Replies

Който има представа как може да се извъши миграция на торент създаден с BitComet към µTorrent, моля да помогне, или поне да каже дали всичко това е излишно.

Ситуациата е следната.

Създадох торент файл под BitComet , който съответно си публикувах и хората почнаха да си го теглят. Изненадох се когато разбрах,че ВС бълва баласт за всеки avi файл, а имено padding file for .... и т.н. После най-накрая загрях, че BitComet НЕ Е ЗА МЕН.

µTorrent rules!!!

да ме прощават всички почитатели на BitComet, но след като пробвах µTorrent,сякаш всичко си дойде на мястото. Единствено ме нерви това, че ADD PEER фукцията не работи по никав начин. Но както и да е, мога да мина и без това.

Всички външни торенти, които прехвърлих и теглих преди с BitComet паснаха чудесно в µTorrent и нямам грижи. Само този смотан торент създаден от мен, не иска да се прехвърли. След хеш чека достига на 99.9% и толкоз. А имено заради тези padding файлове. Не искам да разочаровам leech-ърите и да изтривам торента. Което дори и да искам, в момента не мога да направя тъй като Demonoid is down за неопределено време. А и коментара ми за пуснатия от мен торент и това къде другаде да го търсят (без баласт) съответно не може да се зареди.

И така ... има ли начин този 99.9%-ов торент да си стане 100% в µTorrent и да забравя за BitComet?

И дали въобще може да се мине БЕЗ този баласт който дава BitComet? Т.е. когато някой свали тези 99.9% ще ли може той да си пусне без проблем филмчето или ще ме п с у в а до 9-то коляно за както си е загубил MB-тите време да сваля този торент. След излизането на Demonoid извън строя, няма добавени повече пиъри, но останаха няколко които въпреки това свалят торента.

Е, хора какво ще препоръчате, посъветвате.

Не успях да открия нищо с търсачката по темата, затова отворих нова тема.

Редактирано от pebble (преглед на промените)

• Автор

Изглежда че най-накрая се преборих с проблема (или поне достигнах 100%) с една от идеите ми.

Успях да се вържа със себе си, през 2 порта единият за BitComet, а другият за uTorrent, като най-накрая видях че и ADD PEER работи. По този начин свързвайки двата торент клиента си дръпнах от себе си баласта (описан в темата) и достигнах 100%.

Невероятно! (на английски звучи по-хубаво, но не ща да ме цензурират)

А и add peer работело, но като не се вижда никакво инфо за пиърите с които се опитваш да се конектнеш, си останах с грешно впечатление. Ще дам едно запитване в сайта на uTorrent за повече прозрачност при пиърите. Верно че си има log trafic ама там трябва да си поне полуробот или мацката от 5-ти елемент за да хванеш инфото в бързината.

Хайде всичко хубаво на всеки, приятен weekend. Бих изтрила темата, но пък може да се появи някой заблуден като мен и да му помогна с тези писания.

Чаолисимо, както казва един мой приятел :);)

Редактирано от pebble (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.