Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся IQ тест

Featured Replies

Ако някой има някой IQ тест да видя колко ще изкарам ще съм мн доволен:speak: Намерих, но само на английски и руски....искам на бг ...

www.testbg.tv

Благодаря :speak:

@ winnt, не вярвай на тия тестове. Имам тест който е тук на него имам 128 IQ, вижда се от файла в него, а на IQ теста който дава EmineM получавам 134. От разликата следва, че всеки тест е за себе си. Тия тестове решавам за пръв път, ако не се смятат психотеста на който съм се явявал (професионален).

Приеми ги като занимателна игра.

Solar, аз на твоя тест получавам 126. а теста на EmineM - 100. Баси тъпотията!

www.testbg.tv , не е ли платен?

www.testbg.tv , не е ли платен?

<{POST_SNAPBACK}>

Платен е. Струва ако не се лъжа 3 лв. и се плаща с e-card.

Е нямам под ръка..... а на втория тест имам 128, решен за 24 минути... предполагам, че максимума е 160?

Ако поназнайвате английски може да се пробвате на сайта на International High IQ Society.

Успех! cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Нещо доста "нанагорно" ми дойде коя дума на коя е обратна, при условие че част от тях са почти синоними, а другата не ги знам... а теста за 12мин нямам време за речник :rolleyes:

на www.iqtest.com има добър тест на английски, изкарах 160 :rolleyes:

@nofear: Този е наистина трудничък.

Иначе на първия изкарах 127 точки, като на 2-3 въпроса отоговорих наслуки защото адски ми се спеше тогава и не ми се занимаваше да мисля. А на "Culture fair" теста (май така беше тоя с картинните ребуси) изкарах 123.

Пробвайте се на последния, който за 150+ IQ. Аз се отказах на първия въпрос.

@nofear: Този е наистина трудничък.

Иначе на първия изкарах 127 точки, като на 2-3 въпроса отоговорих наслуки защото адски ми се спеше тогава и не ми се занимаваше да мисля. А на "Culture fair" теста (май така беше тоя с картинните ребуси) изкарах 123.

Пробвайте се на последния, който за 150+ IQ. Аз се отказах на първия въпрос.

<{POST_SNAPBACK}>

Честно казано, най-голям проблем ми представляват проклетите фигурки: даден ти е разгънат n-ъгълник, а познай коя от фигурите НЕ Е от този "строеж" laugh.gif иначе наистина са доста труднички, признавам аз изкарах 120 на един от тях (мисля че 2-я)

мн са ми лесни те!

Тцтцтц... всичко пари иска

Не стига че изкарах 126 точки cool.gif ами сега ми искат минимум 60$ за сертификат..... не е честно sad.gif

Проблема при IQ тестовете е какво точно измерват: така да се каже суровата интелигентност или културно обусловената такава. :P ето един пример за да стане по ясно: ако един IQ тест, който е стандартизиран, от да кажем европейски психолози, се даде да се решава от хора принадлежащи на друга култура, различна от нашата, примерно африканци, то сигурно е, че те ще изкарат много по-ниски резултати от нас. И то не защото са с по-нисък коефициент, а просто защото не са израстнали в подобна на нащата среда/общество. Все едно да питате африканче, което не е виждало компютър, за въпроси свързани с компютъра. Както и обратното. Така се получава че всеки е по "умен" по въпросите свързани с неговата култура и общество /което е очевидно/, но не може да се изследва интелигентността на хора пренадлежащи към различни култури, още повече да се сравнява. Примерно кандидатсвате за работа заедно с индиец, ескимос и бушмен.

Именно за това психолозите се сремят да избегнат културното влияние. Но тогава проблема е, да се установи какво точно се измерва и как да се тълкува.

IQ-то само по себе си не е показателно за интелигентността на даден човек.

Както се казва: С малко, ама навреме!

Със здраве.

Редактирано от kayovas (преглед на промените)

Проблема при IQ тестовете е какво точно измерват: така да се каже суровата интелигентност или културно обусловената такава. :speak:  ето един пример за да стане по ясно: ако един IQ тест, който е стандартизиран, от да кажем европейски психолози, се даде да се решава от хора принадлежащи на друга култура, различна от нашата, примерно африканци, то сигурно е, че те ще изкарат много по-ниски резултати от нас. И то не защото са с по-нисък коефициент, а просто защото не са израстнали в подобна на нащата среда/общество. Все едно да питате африканче, което не е виждало компютър, за въпроси свързани с компютъра. Както и обратното. Така се получава че всеки е по "умен" по въпросите свързани с неговата култура и общество /което е очевидно/, но не може да се изследва интелигентността на хора пренадлежащи към различни култури, още повече да се сравнява. Примерно кандидатсвате за работа заедно с индиец, ескимос и бушмен.

Именно за това психолозите се сремят да избегнат културното влияние. Но тогава проблема е, да се установи какво точно се измерва и как да се тълкува.

IQ-то само по себе си не е показателно за интелигентността на даден човек.

Както се казва: С малко, ама навреме!

Със здраве.

Е, зависи от теста. Тези за приемане в "Менса" точно за това са само от таблици на Рейвън (няколко, обикновено 7 фигури и трябва да се избере една от 8 възможни, която запазва закономерността). Те би трябвало да изледват само чистата способност за абстрактно мислене и да не зависят от културата, произхода и образованието на субекта. Единственото, което влияе на резултата е наличието на известен опит с този род тестове, но и това не променя IQ-то с повече от 5-6 точки.

Ако някой има някой IQ тест да видя колко ще изкарам ще съм мн доволен;) Намерих, но само на английски и руски....искам на бг ...

<{POST_SNAPBACK}>

ето ти един готин

http://www.triada.bg/tests/IQEurope/Test.asp

• 2 години по-късно...

Мod. Edit:

Я прочети по-добре правилата! Писането на латиница (маймуница) или само с големи букви тук е забранено!

iovi

Редактирано от iovi (преглед на промените)

HEI TOKU-6TO PRAWIH TEST ZA INTELIGENTNOST I IMAM...142 TO4KI.DO TO4KITE PI6E-"WIE STE IZKLIU4ITELNO NADAREN,GENII".ZA SRAWNENIE-ZA TOTALEN GENII SA NUJNI 146 TO4KI!!!!! biggrin.gif

Прекалено умен, за да прочете правилата...

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

на бг теста вадя 142 на пияна глава в два през нощта.тва ако е сериозен тест значи работата отива на лудост.... :rolleyes::huh:

• 3 седмици по-късно...

Ако някой има някой IQ тест да видя колко ще изкарам ще съм мн доволен:yanim: Намерих, но само на английски и руски....искам на бг ...

Това е най-добрия тест на който съм попадал - IQ тест.

Това е най-добрия тест на който съм попадал - IQ тест.

Тези да си гледат работата! Писна ми от игрички на дребно, айде сега и SMS да им пращам!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.