Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Според вас кой е най-хубавият безплатен хост за форум ?

Featured Replies

Исках да ви питам според вас кой е най-хубавият,безплатен хост за форум ?

Например аз искам да си направя форум за турнири по фифа 08 и Counter-Strike 1.6 или само за 1-ното.

Досега съм имал 6-7 форума,повечето са били от kaldata.com ili forumoiton.bg и ipbfree сега ама много не го разбирам.

Ще съм ви много благодарен ако кажете някой форум,който знаете че е хубав хоста.

Благодаря предварително.

Честита и Весела Коледа.

Според мен ако качвам форум залагам на freehostia. (по принцип за всичко залагам на него)

Но за по бързо защо не използваш някои готови темплейти като този. cool.gif

Редактирано от AIRFORCE (преглед на промените)

Аз пък напоследак ИЗОБЩО ама изобщо не съм доволен от freehostia.. макар че съм на тях.. има дни в които по 2 часа сървъра с базата данни спира , саита не работи.. излагат се но трябва да се прояви разбиране все пак има хиляди саита които са хостнати и.. сървъра се натоварва доста :)

• Автор

Аз бях на тоя forumotion.. само че питам дали има по-добър от него иначе той може би е най-дбрият досега който съм имал форум ?

Аз пък напоследак ИЗОБЩО ама изобщо не съм доволен от freehostia.. макар че съм на тях.. има дни в които по 2 часа сървъра с базата данни спира , саита не работи.. излагат се но трябва да се прояви разбиране все пак има хиляди саита които са хостнати и.. сървъра се натоварва доста ;)

Абе, той имаше предвид такъв хост, дето се регваш и ти дават форум... :P

• Автор
Аз пък напоследак ИЗОБЩО ама изобщо не съм доволен от freehostia.. макар че съм на тях.. има дни в които по 2 часа сървъра с базата данни спира , саита не работи.. излагат се но трябва да се прояви разбиране все пак има хиляди саита които са хостнати и.. сървъра се натоварва доста :shake_puter:

Пич аиде моля те обясни ми как точно да си направя форум от freehostia,че нещо нестава,пиши тука или на скайп:lokomotiveca_93 плс.

Мерси предварително.

Ти какъв форум искаш да си направиш във фриихостиа? Защото има готов темплейт само инсталираш готово, но има само phpbb2 :) а ако искаш друг трябва да си го качиш cool.gif

В Freehostia за регистрация иска 9.75 US на година!?! Нали е FREEhostia.com? Или уловката е, че само хостинга е безплатен? Ако е така то моля предложете някой хубав сайт за безплатен хостинг на IPB форум...

Но да не е с готови шаблони, а да мога да си кача файловете. (Имам чувството, че няма такова чудо в нета...)

В Freehostia за регистрация иска 9.75 US на година!?! Нали е FREEhostia.com? Или уловката е, че само хостинга е безплатен? Ако е така то моля предложете някой хубав сайт за безплатен хостинг на IPB форум...

Но да не е с готови шаблони, а да мога да си кача файловете. (Имам чувството, че няма такова чудо в нета...)

Брат, ако ти трябва нещо не кой знае колко голямо ти препоръчвам http://www.host-bg.info Дават ти 40Мб. дисково пространство...ако ще го ползваш само за форум без кой знае какви добавки към него, като блог, галерия и др. е перфектен. Аз съм го тествал и съм много доволен.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Автор
Брат, ако ти трябва нещо не кой знае колко голямо ти препоръчвам http://www.host-bg.info Дават ти 40Мб. дисково пространство...ако ще го ползваш само за форум без кой знае какви добавки към него, като блог, галерия и др. е перфектен. Аз съм го тествал и съм много доволен.

Ама тоя платен ли е ?

• 1 месец по-късно...

Link>> banner3.gif

- 250 MB of Disk Space

- 100 GB Bandwidth

- Your own domain hosting

- cPanel Control panel

- Over 500 website templates ready for download

- Free POP3 Email Box and Webmail access

- FTP and Web based File Manager

- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby.

- No Ads at all !

Рекламата отговаря на истината. Рядко пада. Иначе съпорта е качествен за времето през което съм ползвал услугите

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.