Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся кутии за pc на Delux

Featured Replies

Помогнете ако знаете къде мога да намеря да си купя някоя от следните кутии за pc Delux DLC-MG760 , MG426 или MG466? От дълбоката провинция съм и при нас не стига нищо ohmy.gif

Виждал ли си ги на живо тия кутии или само в на картинка в нета, че на мен хич не ми харесват. Ама наистина хич. :offtopic_s: Иначе можеш да си поръчаш по Интернет и да ти я доставят с куриер в рамките на 1-2 дни. Stealtech и Sunny продаваха Deluxe ако не се лъжа, aма по-добре си избери нещо по-красиво, че това изглежда като играчка правена от китайчетата в час по "Бит и техника"(едно време беше "Трудово обучение"). Прегледай Foxconn-ите в Мост и JMT, и евтините Coolermaster(Elite и Centurion) и кажи ще ползваш ли захранването от кутията или си имаш друго ама те кефи самата щайга.

• Автор
Виждал ли си ги на живо тия кутии или само в на картинка в нета, че на мен хич не ми харесват. Ама наистина хич. ;) Иначе можеш да си поръчаш по Интернет и да ти я доставят с куриер в рамките на 1-2 дни. Stealtech и Sunny продаваха Deluxe ако не се лъжа, aма по-добре си избери нещо по-красиво, че това изглежда като играчка правена от китайчетата в час по "Бит и техника"(едно време беше "Трудово обучение"). Прегледай Foxconn-ите в Мост и JMT, и евтините Coolermaster(Elite и Centurion) и кажи ще ползваш ли захранването от кутията или си имаш друго ама те кефи самата щайга.

Ами не съм ги виждал на живо защото не мога да ги намеря. Иначе ме кефи само щайгичката (най-вече 466 черната), ще и слагам друго захранване Fortron най-вероятно 500W, не знам дали въпросните фирми, който си споменал ги продават със тяхното си захранване или може да го сменят с друго. Сега ще сядам да проуча. Мерси за инфото!

За цената си са хубави, предлагат се и с маркови захранвания, например като това:

DeLUX, DLC-MF468

Thermaltake, 400W, 12cm, USB, silver/black

Размери (дължина/широчина/височина): 450 x 192 x 445 мм.

Захранване: Thermaltake, W0161, True 400W, ATX 12V 2.0, 6-pin PCI-Express, 2 SATA, 20+4 pin, 12cm FAN UL, CUL, CE, NEMKO, TUV+CB, BSMI, FCC certification

Брой 5.25" гнезда: 3

Брой 3.5" гнезда: 4

Преден панел: 2xUSB Mic & Audio pins

Не е проблем и да се откупи от фирмата захранването, например за 20-25 лева и ти да си сложиш каквото ти душата сака ;)

Справка - www.sunnycomputers.biz/

• Автор

Сега прегледах сайтовете Delux има в Sunny и JMT, но точно тези модели ги няма. Иначе, че са правени от китайчета в час по трудово това е ясно, но поне са малко по-оригинални и различни от другите, щото всички останали ми изглеждат еднакви с много малки разлики. А , че има много по-красиви и оригинални и стилни, това също е ясно, но те пък вече струват цифричка. Така че ако някой все пак знае къде мога да ги намеря, да пише пък като ги видя на живо ще преценявам.

За цената си са хубави, предлагат се и с маркови захранвания, например като това:

DeLUX, DLC-MF468

Thermaltake, 400W, 12cm, USB, silver/black

Размери (дължина/широчина/височина): 450 x 192 x 445 мм.

Захранване: Thermaltake, W0161, True 400W, ATX 12V 2.0, 6-pin PCI-Express, 2 SATA, 20+4 pin, 12cm FAN UL, CUL, CE, NEMKO, TUV+CB, BSMI, FCC certification

Брой 5.25" гнезда: 3

Брой 3.5" гнезда: 4

Преден панел: 2xUSB Mic & Audio pins

Не е проблем и да се откупи от фирмата захранването, например за 20-25 лева и ти да си сложиш каквото ти душата сака ;)

Справка - www.sunnycomputers.biz/

Мерси kmvasilev, тази кутия я видях в www.sunnycomputers.biz, но аз търся MG-466. И 3-те модела които търся са така наречения car-style, в смисъл изгледа им отпред уж наподобява на муцуната на кола с фарове. Има и по-готини и качествени в същия стил като Antler PC-179 Mercedes Style само, че в БГ никой не внася такива. Нямам толкова претенции за марката на кутията, просто ме кефи този стил и ако е на прилична цена добре дошло. Така, че ако някой знае кутии други марки с подобен изглед да пише.

• 3 седмици по-късно...
Помогнете ако знаете къде мога да намеря да си купя някоя от следните кутии за pc Delux DLC-MG760 , MG426 или MG466? От дълбоката провинция съм и при нас не стига нищо ohmy.gif

http://virtulnazona.com - Официален вносител на Delux, Colorful, Jetway за България. Готини са ще ти помогнат!

Редактирано от fogost (преглед на промените)

• Автор
http://virtulnazona.com - Официален вносител на Delux, Colorful, Jetway за България. Готини са ще ти помогнат!

Мерси много :baby: има точно тези, който търся! Аааааааалелуя ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.