Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 5310 - проблем

Featured Replies

Здравейте, проблемът ми е следния - телефончето ми си стоеше в чантата, и когато го извадих единственото странно нещо беше, че менюто Vodafone live беше активно. Притесних се единствено, че ще съм навъртяла огромна сметка заради интернета, но не съм предполагала, че ще има проблем с телелфона. За всеки случай обаче реших да го изключа и включа отново. Уви. По стандартния начин - от копчето горе и "Изключи" не можах, всички останали менюта си работиха, само не можех да го изключа. И извадих направо батерията му. При включване прие пин-кода, започна да зарежда, появи се поздрава, и от там - бял дисплей, който започна да се свива в една чертичка и се изключи. sad.gif И така при всеки опит да бъде включен. Изпаднах в ужас, защото в момента не съм в града, от където си купих телелфона и гаранционната карта не е в мен. Занесох до в някакъв сервиз, като после се сетих, че щом е отварян, в Германос няма да признаят гаранцията. А телелфонът е сравнително нов, взех го през лятото, няма и година. Та въпросът ми е, някой има ли представа какъв може да е проблемът. Момчето в сервиза каза, че отварянето му ще е бавно и сложно, защото бил скъп телефон, с два процесора и бла-бла... И ако ремонтът е за над 50 лв. щял да ми звънне да пита дали искам да поръчва части... Как мислите, сериозен ли е проблемът? Искам да уточня - не съм го изтървала... Днес минах през сервиза, тъй като момчето УЖ щеше да ми звъни да каже какво е състоянието му - чакал части, за да може да започне да работи по него, проблемът не бил в софтуера и в процесора, според него някой чип бил прецакан и не правел контакт. Забравих да попитам, след като не може да включи телелфона, как е стигнал до този извод. Изобщо не съм компетентна по тези технически въпроси, затова ако някой изкаже мнение, ще съм благодарна.

sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Взимай си бързо телефона преди да са му направили някоя беля.От глупостите които са ти надрънкали съдя че се опитват да те будалкат и доят здраво.

И толкова ли няма Германос наблизо щом е от него гаранцията?

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

• Автор

Проблемът е в това, че телефонът е купен от Сливен, а в момента съм в София. Съответно не нося никакви документи, гаранционни карти, карти за сервиз и т.н. sad.gif Няма как да докажа, че е купуван от тях, а ми трябва спешно... sad.gif Чувала съм за всякакви шмекерии в разните сервизи, че вземат здрави части и лъжат, че не може да се поправи и т.н. Всякакви митове и легенди sad.gif Надявам се да не попадна на такъв ''майстор''. sad.gif

Ако вече са ти отворили телефона забрави за гаранцията!!!

По принцип без гаранционна карта никъде в Германос няма да ти го приемат, така че ако не е отварян (от това което прочетох виждам, че вече Е, ама да кажа все пак) изчакай докато си стигнеш до гаранционната карта и го оставяй където ти е удобно

• Автор

Всеобщото мнение е, че трябва да дам телефона в сервиза на Германос, но никой не ми каза дали според него проблемът е сериозен :)

• 2 седмици по-късно...

оффффффффффф незнам имам същият проблем моят телефон е същият но набираше номера от указателят и така се изклучва на мен ми казаха че батерията не прави добра връзка...незнам... какво стана с телефона ? ;)

• Автор
оффффффффффф незнам имам същият проблем моят телефон е същият но набираше номера от указателят и така се изклучва на мен ми казаха че батерията не прави добра връзка...незнам... какво стана с телефона ? :offtopic_s:

В крайна сметка се оказа, че захранването на телефона е изгоряло и ремонтът ми струваше 65 лв. Надявам се да не се налага да правя рекламация - за сега всичко е ок biggrin.gif

при извънгаранционен сервиз гаранцията мисля, че е 1 месец. След това не можеш да ги барнеш :P

Това си е политика на сервизите, не пророчество. Искрено ти пожелавам да са си свършили работата добре

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.