Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Press any key to boot from CD

Featured Replies

като тръгна да си преинсталирам windows xp professional sp3 правя всичко както трябва да е като стигна до Press any key to boot from CD... и до там не ми зарежда повече нищо какво да направя да продалжи инсталацията натискам което и да е копче но не продалжажа напред ....КАКВО ДА ПРАВЯ

а защо натискаш което и да е копче - ясно си пише да натиснеш "any key"! -

ахиах сега сериозно

сигурен ли си че диска е boot?

а защо натискаш което и да е копче - ясно си пише да натиснеш "any key"! -

ахиах сега сериозно

сигурен ли си че диска е boot?

ако не е бутващ няма да му изкара това съобщение, 100% е бутващ но може някой файл да е издал багажа

незнам...при мен има ли диск в устройството квичи....дори и филм

Диска е буутващ, няма на къде щом се засича може да е от диска на който е записан, пробвай на друг диск да го запишеш и ако е от ISO файл запиши го с Alcohol 120% ако пак нестане изтегли си друг реализ. Все пак слагаме нелегални копия почти всички :P

Keyboard-anykey.jpg

имаш проблем с носителя

той трябва да е записан на минимална скорост

офф-топик

saentist колко и искаш на тая клавиатура? че ми трябва да си преинсталирам, пък гледам че твойта има и any key

Ако клавиатурата е на USB, влезе ли в биоса да я разрешиш?

Сори за офф-а

И аз си смених клавиатурата и новата е USB,но забелязох че при стартиране мога вляза в БИОС,а при помпене на F8 нестава нищо....не ще да влиза в сейф мод?

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Сори за офф-а

И аз си смених клавиатурата и новата е USB,но забелязох че при стартиране мога вляза в БИОС,а при помпене на F8 нестава нищо....?

:clap:

Ако клавиатурата е на USB, влезе ли в биоса да я разрешиш?

Ако клавиатурата ти е на USB може и от това да е проблема. При мен беше така, но тъй като имах друга при мен, която не е, просто ги смених за инсталацията и нямаше проблем. Ако нямаш друга трябва да я разрешиш от биос-а!

Редактирано от pavlovp (преглед на промените)

Имах такъв случай, клавиатура на USB, дъно Gigabyte. Понеже компа беше нов, без ОС, при инсталация от диска стоеше и чакаше any key, ама нямаше как да стане без да е разрешена клавиатурата. За сметка на това пък тази забрана не се отнася за биоса, т.е. си влезнах в него и навигирах с клавиатурата, докато намерих опцията за разрешаване.

... но може все пак инсталационният диск да не е в ред.

най-хуу автора на темата да оточни какво става като натисне копа....

щото може и да му зарежда инсталацията , да копира файловете и когато почне самата инсталация (от хард-а) той пак да натиска кот му падне ... в този случай инсталацията започва на ново...

Има шанс просто имиджа които си записал да не е цял. Пример:

Тегля боза 4 гиги, обаче съм пропуснал да окажа на торент клиента да слага ut! на файловете които не са изтеглени и съответно по някое време решавам че се е изтеглил, отварям Неро, вижда имиджа (iso), записва го и когато опитам да бутна става точно като при теб.

Това при условие че съм ти разбрал правилно обяснението: когато изпише "press any key" извежда 5 точки една след друга, ако натиснеш бутон и приеме командата спира да извежда повече точки, спира до където е и започва инсталацията. Та ако и при теб спира да реди точките, но не продължава инсталацията, това може да е проблем. Или да има грешка в самото iso.

USB Клавиатура! За това не ги харесвам! :angry:

Клавиатурата ти е USB...жична или безжична все тая, като не можеш да я настроиш от БИОС-а, вземи назаем една обикновена клавиатура за да си направиш преинсталацията!

• 10 месеца по-късно...

Темата е стара колкото си ще,ама все още питат хората...

Значи или се търси разрешаваме на Usb keyboard в Биос-а или се търси преходник USB to PS2(при един приятел го имаше,ама го видях след като му барнах биос-а),просто трябва да се разреши ползване на usb keyboard и ако се налага да се включат повечко usb ports(случва се да работи само един от четири или повече).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.