Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

До Администраторите на Форума: Оплакване от потребител U.Ra

Featured Replies

Здравейте , писах на няколко модератори (На глобални също) относно проблемния U.Ra. Та какъв е проблема ? - Ами вижте последните му 50 постове в теми от раздела "Религия,Мистика,Езотерика"

Постояно заяждане с потребителите на Kaldata.com Ако трябва ще постна няколко цитата. Нека всички потребители които са обидена,засегнати,раздразнени от въпросният потребител да постват тук. АЗ не искам бана на потребителя , искам да спре да се заяжда - защото много дразни.Форума е създаден за обмяна на Информация , общуване , Размисли и Страсти по дадена Тема , а не да се присмиваме на този и на ози. Ако му е толкова смешно и се прави на някакъв Атеистски герой - нека поства всички бисери в темата на Форума "Бисери само от Форума..Kaldata.com" Такъв потребител никога не е имало със всички се рабзираме - но той прекалява.

Към потребителите оплакващи се от U.Ra: Едва ли работата ще се оправи (за всички писали ми на лс и в скайп) имам чуството че този е някакъв близък на модератор,администратор...

В крайна сметка ако ние потребителите не можем да намерим среда нормална за Форум - ще го сменим. Но защо 10 от редовните потребители на Kaldata да го напускат при положение че 1 потребител е проблем....

Поздрави , LIS.

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Към потребителите оплакващи се от U.Ra: Едва ли работата ще се оправи (за всички писали ми на лс и в скайп) имам чуството че този е някакъв близък на модератор,администратор...

Не е :angry: ... редовно си отнася наказанието НО свикна вече и не му прави впечатление !

Аз също се оплаквам от арогантното поведение и системния спам на U.Ra!

Такива хора са тук не за да водят дискусия по цивилизован начин, ами да си избиват комплексите, като се заяждат и провикират с другите юзъри!

За системни нарушители банът трябва да е перманентен!

Благодаря на ръководния екип, който вече взе отношение и спамерът U.Ra няма да го виждаме скоро!

Искам да попитам как се банват юзъри тук по ник или по IP...или и по двете?

Искам да обърна внимание на още един подобен юзър - Lucia_free!

ТУК ясно се вижда за какъв човек става въпрос, тъй като госпожицата обижда, раздава тукати и спами в темата!

Моля модераторите да обърнат внимание и на това, че мненията на Lucia_free и U.RA пълнят кошчетата на различните раздели!

Доста хора спряха да пишат във форума заради тях двамата!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

споменатия г-н е ментално нестабилен и подобаващо фрустриран.с диагноза циклофрения

на тема боливуд.и в прибавка - хроничен социопат.

а госпожата е с болезнено себично его , което обаче е травмирано от

перманентния съпружески тормоз в къщи.в този смисъл същата госпожа освен

телесно е и емоционално незадоволена, което поради комфортната анонимност на мрежата

избива в синдром ГОЛЯМА УСТА. :angry:

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

За мен мненията на въпросният нарушител представляват интерес. Защо не го игнорирате ако наистина говори глупости.

Здравейте , писах на няколко модератори (На глобални също) относно проблемния U.Ra. Та какъв е проблема ? - Ами вижте последните му 50 постове в теми от раздела "Религия,Мистика,Езотерика"

Постояно заяждане с потребителите на Kaldata.com Ако трябва ще постна няколко цитата. Нека всички потребители които са обидена,засегнати,раздразнени от въпросният потребител да постват тук. АЗ не искам бана на потребителя , искам да спре да се заяжда - защото много дразни.Форума е създаден за обмяна на Информация , общуване , Размисли и Страсти по дадена Тема , а не да се присмиваме на този и на ози. Ако му е толкова смешно и се прави на някакъв Атеистски герой - нека поства всички бисери в темата на Форума "Бисери само от Форума..Kaldata.com" Такъв потребител никога не е имало със всички се рабзираме - но той прекалява.

В крайна сметка ако ние потребителите не можем да намерим среда нормална за Форум - ще го сменим. Но защо 10 от редовните потребители на Kaldata да го напускат при положение че 1 потребител е проблем....

Поздрави , LIS.

Господине 17 годишен мусуманче,

живеем в демократична държава и всеки има право да си изкава мнението по дадена тема. След като няма персонални обиди всичко е законно. ;)

Нека да ти поприпомня, че България още не е мусуланска или юдейска, както се стремят конспиративните сили.

Посочи ми едно място където съм те обидил ЛИЧНО?..

Иначе-да-ВСЕКИ ИМА право на мнение! Това е за съжаление на юдаизъм, ислямът и социализмите положението с демоктрацията- ИМА ПЛУРАЛИЗЪМ, без ЛИЧНИ обиди. ПЛУРАЛИЗЪМ значи СВОБОДА НА МЕНЕНИЕТО, без да се засяга ЛИЧНОСТТА.

U.Ra има инкасирани МНОЖЕСТВО последователни ЛИЧНИ обиди от мусулманин- Diin и юдейски 'християнин'- IMG.

Юдаизъмът и ислямът се числят з ат.нар. АБРАХАМСКИ религии. ТАКА, че проблемът не си нито ти, нито ийн нито ИМГ. Проблемът е в агресивните религии от Близкия изток.

Редактирано от .... (преглед на промените)

Господине 17 годишен мусуманче,

живеем в демократична държава и всеки има право да си изкава мнението по дадена тема. След като няма персонални обиди всичко е законно. ;)

Нека да ти поприпомня, че България още не е мусуланска или юдейска, както се стремят конспиративните сили.

Посочими едно място където съм те обидил ЛИЧНО?..

Иначе-да-ВСЕКИ ИМА право на мнение! Това е за съжаление на юдаизъм, ислямът и социализмите положението с демоктрацията- ИМА ПЛУРАЛИЗЪМ, без ЛИЧНИ обиди. ПЛУРАЛИЗЪМ значи СВОБОДА НА МЕНЕНИЕТО, без да се засяга ЛИЧНОСТТА.

U.Ra, всеки втори пост ти е спам, за какво мнение говориш?!

За първи път виждам такъв човек като теб - трият мненията му непрекъснато, вече два от никовете ти са баннати и пак продължаваш да дразниш умишлено!

Има ли друг тъкав като теб във форума?! Сам можеш да прецениш колко струват мненията на такъв потребител, и каква е ползата му във форума!

Юзерът - prepinatelen най-точно те е охарактеризирал!

Не се нуждаеш от помощ за да разбереш, какво е мнението и на останалите потребители за теб!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

U.Ra, всеки втори пост ти е спам, за какво мнение говориш?!

За първи път виждам такъв човек като теб - трият мненията му непрекъснато, вече два от никовете ти са баннати и пак продължаваш да дразниш умишлено!

Ами като си захапал тази дума 'спам', хайде сега да видят всички как си се отнасял персонално към мене?..

http://2.bp.blogspot.com/_5X4JrFsBMHE/Sh7q...-s-takovata.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_5X4JrFsBMHE/Sh-c...0-h/mocking.jpg

...ти, лично, харесваш ли си харесваш ли си поведението?... ;)

• Автор

В момента пък наруши за пореден път 1 от правилата на Форума... явно никога не си ги чел.

"Чл" 2.16

Напълно си го заслужи с поведението си!

Не се срамувам!

Не е ;) ... редовно си отнася наказанието НО свикна вече и не му прави впечатление !

Хани, аз си понасям наказанието, но апелирам да се ревизира поведението на някои юзъри, с агресивно поведение към личността(заплашване, шантаж, изнудване, многократни каруцарски обиди, т.нат. ). Това е в полза на цялостната атмосфера на ПЛУРАЛИЗЪМ, но и търпинмост КЪМ ЛИЧНОСТТА и мнението и.

Всеки има право на мнение, стига да не засяга ГРУБО личността на другия.

Лично аз съм инкасирал грубости от 2 участници тука. И ги споменах кои са.

Апелирам за санкция на манипулаторът с юзър-нейм "IMG". За Diin не настоявам, твъпреки ЛИЧНИТЕ обиди, тъй като е по-разрбан и не е злобен.

ПС: Хани, обърни внимание, че наглостта на юзър "IMG" не се спира за да се разкае от обидите към ДАДЕНА ЛИЧНОСТ(тука не става дума за концепции). Това говори много...

Искам да обърна внимание на още един подобен юзър - Lucia_free!

ТУК ясно се вижда за какъв човек става въпрос, тъй като госпожицата обижда, раздава тукати и спами в темата!

Моля модераторите да обърнат внимание и на това, че мненията на Lucia_free и U.RA пълнят кошчетата на различните раздели!

Доста хора спряха да пишат във форума заради тях двамата!

Ми да, хората спират да пишат, за да четат тях двамата, защото са интересни и забавни. Освен знаещи.

надявам се да го проумеете...

"Чл" 2.16

А "членът" що е в кавички ohmy.gifbiggrin.gif

По темата само ще кажа, че когато човек спазва правилата независимо колко не ви е симпатичен има правото да бъде тук. Що се отнася до Ура, според мен колегите го жалят с бърсалката по отношение на спама. Ако го триеха по-често, може би щеше да спами по-малко. Но като цяло смятам оплакването ви за безпредметно.

В момента пък наруши за пореден път 1 от правилата на Форума... явно никога не си ги чел.

"Чл" 2.16

Тука си има правилник, но не е казарма(както ислямът и юдаизъм)

За всяко правило си има изключение, когато ситуацията го налага.

Аз съм го направил с определена цел, а не-тенденциозно.

А "членът" що е в кавички ohmy.gifbiggrin.gif

По темата само ще кажа, че когато човек спазва правилата независимо колко не ви е симпатичен има правото да бъде тук. Що се отнася до Ура, според мен колегите го жалят с бърсалката по отношение на спама. Ако го триеха по-често, може би щеше да спами по-малко. Но като цяло смятам оплакването ви за безпредметно.

...'предметът' на "LIS" и "IMG" e за това, че давам доводи(аргументи) против божествения характер на ислямът и юдаизъм, без да обиждам каруцарски ... за юзър "IMG" е ясно, че е юдейски християнин, който не прави разлика между 'юдаизъм' и 'християнство'. :P

драматично biggrin.gif

..... и партията е замесена в играта... biggrin.gif

За мен мненията на въпросният нарушител представляват интерес. Защо не го игнорирате ако наистина говори глупости.

не могат, тъй като аз не ги засягам ЛИЧНО, а пиша по теми, на които те се засягат...многоо просто е... а това го правят от невежство..примерно LIS разбрах, че е на 17 години, колко племенницата ми, която съм я отгледал от бебе... biggrin.gif

Всъщност- иде от егото им. :) Както и самите религии,които ревностно защитатват ислямът и юдаизъм -са 'кибритлийски'... cool.gif

...'предметът' на "LIS" и "IMG" e за това, че давам доводи(аргументи) против божествения характер на ислямът и юдаизъм, без да обиждам каруцарски ... за юзър "IMG" е ясно, че е юдейски християнин, който не прави разлика между 'юдаизъм' и 'християнство'. :P

..... и партията е замесена в играта... biggrin.gif

Не е така поводът е, че много подмолно провокираш и дразниш с нескрита ирония!

Това, че не го правиш така директно, не те прави по-малко виновен!

Заради теб някои хора спряха да пишат в темите и се оттеглиха - ЗАЩО ЛИ?!

Избиваш комплексите си тук скрит зад клавиатура и мишка, но на живо не си така смел!

Пишеш в нашите теми защото никой не проявява интерес към твоите заблуди и богове с по 1200 очи и крака!

Добре де хора ... защо не можете да си живеете мирно и щастливо !!! От както съм тук / за форума говоря / само един юзър е оспявал да ме изкара извън нерви / споко U.RA не си ти :P ... май всеки знае кой е / . Успокойте се . Спамете си на ЛС !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

споменатия г-н е ментално нестабилен и подобаващо фрустриран.с диагноза циклофрения

на тема боливуд.и в прибавка - хроничен социопат.

а госпожата е с болезнено себично его , което обаче е травмирано от

перманентния съпружески тормоз в къщи.в този смисъл същата госпожа освен

телесно е и емоционално незадоволена, което поради комфортната анонимност на мрежата

избива в синдром ГОЛЯМА УСТА. :P

от, тебе съвсем те забравих-извинявай! biggrin.gif

Я да видим сега? cool.gif Отчита ли се прецесията или ли не?... ако трябва нещо да казвам за тебе е нещо много фундаМЕНТАлно, а то няма да е много положително, така, че мисля, че няма сми... biggrin.gif

ПС: Само не разбрах какво отговори на върпосът за Нео за това, дали има има връзка между снимките на Иван Станчев, дето публикувах, и твоето поведение към мене?.. cool.gif Но ако не съм го разбрал-хайде от мене да мине?... biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.