Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

модел код - Samsung?

Featured Replies

Здравейте! Искам да си купя монитор и се спрях на Samsung SM-2043NW, обаче днес докато си ровех из нета, разглеждайки характеристиките му отново (и цените в различните магазини) попаднах на сайт, в който имаше 2 модела на следния монитор Samsung SM-2043NW (LS20MYNKBB) и Samsung SyncMaster-2043NW (LS20MYNKBB/EDC) . Убих се да търся какво е това "model code" и каква е разликата между двата модела, но не успях да намеря нищо! Затова се обръщам към вас с молбата да ми помогнете да открия разликите в моделите и какво точно означава този код. Та, моля помогнете! ТОВА е въпросният сайт, който ме накара да ровя цял ден. Както добре виждате единия е на стойност 268лв а другият 324лв.

Извинявам се ако съм объркал раздела :)

Въпрос #1:

-------------

Защо не питаш фирмата, от която искаш да си го купиш каква е разликата в двата модела и защо са на различна цена? Все пак след като ги продават, би трябвало да са запознати с тези модели и техните параметри.

Въпрос #2:

-------------

Защо ще даваш толкова много пари за монитор, които по подразбиране е прецакан, като за 214 лв можеш да си вземеш ASUS със същите параметри и на всичкото отгоре е с по-добри гаранционни условия.

:rolleyes:

• Автор
Въпрос #2:

-------------

Защо ще даваш толкова много пари за монитор, които по подразбиране е прецакан, като за 214 лв можеш да си вземеш ASUS със същите параметри и на всичкото отгоре е с по-добри гаранционни условия.

:)

Отговор : Качеството на Asus неможе да се сравнява с това на Samsung (говорим за монитори) Asus са номер 1, но в отношение дъна, виде карти и прочие.

А относно първия въпрос, не съм избрал от къде ще го купя, само съм избрал монитор :)

;)

Редактирано от grool (преглед на промените)

Отговор : Качеството на Asus неможе да се сравнява с това на Samsung (говорим за монитори) Asus са номер 1, но в отношение дъна, виде карти и прочие.

А относно първия въпрос, не съм избрал от къде ще го купя, само съм избрал монитор :no-no:

:no-no:

Виж това мониторче.

http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=39797

Имах скоро един клиент който много приказваше като теб<нищо лично>. И седи и зяпа мониторите и лала. А то съответно 10 монитора на 1680х1050 през разклонител, сещаш се каква красота са. И му показах този модел, изгоден е, все пак full HD на цената на другите. И му предложих да му го пусна тъй като го държах изключен. И човека явно да не ме обиди взе че се съгласи. Гледа го половин минута и си тръгна с него. Забрави и самсунги и мамунги. Та така...

Гошо,и аз мисля да си купувам монитор някъде края на август/септември и гледам че си даваш мнението за този модел а аз си харесах този.Кой от двата е по хубав ?

Благодаря предварително :wors:

• Автор
Гошо,и аз мисля да си купувам монитор някъде края на август/септември и гледам че си даваш мнението за този модел а аз си харесах този.Кой от двата е по хубав ?

Благодаря предварително :blink:

asus, гошо е дал линк към същия монитор biggrin.gif

гошо, взех си Асус в крайна сметка, гориня ми пост, в който обяснявам за качеството на монитора самсунг и Асус не са мои думи, преди известно време говорих с един пич, който ми каза "така и така" нали, вярно че беше преди година, но нещата които ми каза ги написах горе :P

Аз лично смятах, че Асус са добри, но той ме разубеди. Гледах го този HD модела(няколко човека ми го препоръчаха), към който си дал линк ама не ми хареса, защото седи по тесен и по дълъг, просто не ме радва, наистина добър си беше.. ама реших, че не ми трябва и се спрях на VW202SR :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.