Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Волани за PC обновяване на темата

Featured Replies

Така,след като бях ровил къде ли не за информация за волан за игра и всичко,което намирах беше старо като информация :) ,и след като взех мнение от някакъв некомпетентен пубер,неминуемо се НАБУТАХ,с кофти волан,въпросния беше Genius trio FF.След още едно "внасяне" на определена сума(136 кинта),се сдобих долу горе с добър волан

,по-тая причина реших да опресня темата с цел да не се набутва никой повече,защото не ни е заринала парата повечето :blink: ,сега естествено се запалих,имам и повредено МОМО,което ще оправя,благодарение на приятел :wors: ,поинтересувах се доста,но останах като опарен :scared: ,когато видях ценичките на яките волани като G25,G27,да не говорим за тези от серията на Порше.Та какво дявол да го вземе да си купи обикновения геймър като мен и повечето от вас.Трудна работа.Наистина се оказа така :eek: Logitec Formula EX,излезе хубав,но не чак дотам,форсфийдбека ОК,но мъртвата точка,която има по средата,доста дразни по врвме на игра,софтуерно е добре но механиката куца,има едно преклопване и клатене,което изнервя.МОМО се оказа най-добрия избор,но уви,вече не се внася,има корава механика,стабилен е,супер удобен и няма мъртва точка,ако някой го намери втора ръка,да не му мисли изобщо!
.И какво следва за добра игра на симулатор,волана неминуемо трябва да има FORCEFEEDBACK,a нe само вибрация,на нас масажи не ни трябват :nono:,да е сносна марка,визирам Logitech;Trustmaster.Крайно мнение няма да вземам,не искам да подвеждам никого,оставям темата отворена,имам какво да добавя,но за начало стига.Просто ЧЕТЕТЕ повече преди да си дадете парите,това го казвам от личен горчив опит. :tease2:

Редактирано от mobster1976 (преглед на промените)

не знам да ли му е тук мястото на въпросът ми ни ми трябва схема на "адаптор"(не съм сигорен че така се води ) PS2-към-USB знам че се продават но не ми се дават 10-15лв. за една "букса" :) благодаря предварително :)

Аз се набутах с един Trust.

Взех го за 99лв. и съм много разочарован... Има много голям луфт и е много шумен... :)

• Автор

не знам да ли му е тук мястото на въпросът ми ни ми трябва схема на "адаптор"(не съм сигорен че така се води ) PS2-към-USB знам че се продават но не ми се дават 10-15лв. за една "букса" :) благодаря предварително :rolleyes:

:blink: Съветвам те да си купиш р

едовен,аз така си изгорих МОМОТО,с някакъв за Булсатком!!!

Аз се набутах с един Trust.

Взех го за 99лв. и съм много разочарован... Има много голям луфт и е много шумен... :mad:

:) Trust e една марка а Trustmaster,съвсем друга http://pinoytutorial.com/techtorial/thrustmaster-t500rs-officially-revealed-price-too-much/,Нещо като Адидас и Адибасс

post-291516-0-84670300-1303199879_thumb.

:nono: Съветвам те да си купиш р

едовен,аз така си изгорих МОМОТО,с някакъв за Булсатком!!!

:) Trust e една марка а Trustmaster,съвсем друга http://pinoytutorial.com/techtorial/thrustmaster-t500rs-officially-revealed-price-too-much/,Нещо като Адидас и Адибасс

мерси за съвета ;)
  • 4 седмици по-късно...

Да, имам волан Logitech Momo и определено това е оптималният вариант. Изключителна механика на волана с много добър електромотор. По волана нямам никакви забележки. Единствено педалите са малко слабички-след известно време се получава луфт, който кара потенциометрите да не работят добре. Все пак след доста търсене се справих и с този проблем. Оправих му луфтовете(с поставяне на подложки на осите) и сега педалите му ми харесват повече от когато беше нов - меки, но еластичени. Ако го намерите на старо на добра цена не му мислете-мисля, че цена от 60-70 лв е напълно заслужена. Просто в момента няма добър волан на цена от около 100-120, че даже и до 150 лв.

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

Може ли да погледнеш тези и да кажеш дали ца добри или по-точно , кой е по добър !!! http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=237_240&products_id=43252 http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=27351

Редактирано от MonsterMania (преглед на промените)

Може ли да погледнеш тези и да кажеш дали ца добри или по-точно , кой е по добър !!!

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=237_240&products_id=43252

http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=27351

Само хора, които са се сблъсквали с тези волани могат да ти кажат дали са добри. Безсмислено е да се лъжеш по мнения на хора, които не са ги ползвали. Аз просто си казах мнението за Logitech Момо. Между другото продавам моят за 70 лв. Поомръзна ми вече симрейсинга. Ако някой се интересува да пише на:

[email protected]

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

Некой да знае онлайн магазин от който може да си поръчам Logitech Momo на цена до 150 лева ???

• 8 години по-късно...

Здравейте купих си волан NanoRS RS600 инсталирах драйвърите, но не знам как да активирам волана , тъй като не ми излиза в настройките в fermbus simulatora опцията да настроя волана.Някой да помогне в казуса?

[email protected]

0899834728

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.