Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Voip Stunt! 3.00 Build 408

Featured Replies

Voip Stunt! 2.09 build 303 beta

logo_voipstunt.gif

"Free phone calls AND free VoIP-In phone numbers all around the world"

"Безплатни телефонни разговори и безплатен номер по целия свят"

Voip Stunt! е програма аналог на Skype.Предимство на програмата е,че разполагате с 30 безплатни минути за разговори,за да изпробвате програмата.Продължителноста на разговорите е ограничена на 1 минута,а максиланият брой разговори на ден е 5.Ествествено можете да си направите повече акаунти и да говорите повече.Програмата също така предлага и безплатни телефонни номера в някой страни ( в България все още няма ).Предлага се и услуга за говорене между самите потребители както при Skype.При зареждане на програмата с определена сума разговорите ( само към стационарните телефони ) към определени държави стават абсолютно безплатни и ограничението за време и брой се премахва.Останалите разговорите се таксуват - цените можете да видите тук.Програми аналогични на Voip Stunt! са Voip Cheap и Voip Buster - разликата между програмите е много малка.

infoicon.gifЛиценз: Freeware

picture.gifЕкран: Цък !

view.gifОфициална страница: www.VoipStunt.com

software.gifDownload: Voip Stunt! ( 1.5 MB )

• Отговори 51
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
При мен нещо неще да избира,някои друг пробва ли го,да сподели как е? :)

<{POST_SNAPBACK}>

Какъв точно е проблема ?

Аз пробвах.Регистрирах се.После написах номера както следва "+35982******(кода на България,кода на Русе,стационарен номер в Русе) и телефона в нас звънна.После звъннах на още няколко души и разговорът си беше перфектен,независимо от ниската скорост на интернета ми.

Здравейте, незнам какъв е проблема при вас, но програмата си работи перфектно....Поздрави на Стефо :):yanim::wors:

Предимство на програмата е,че разполагате с 30 безплатни минути за разговори,за да изпробвате програмата.Продължителноста на разговорите е ограничена на 1 минута,а максиланият брой разговори на ден е 5

,а преди време беше без ограничение за времето на разговор, продължителност и брой разговори. :)

а и темата е малко стара:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...12&hl=безплатни

Редактирано от hristop (преглед на промените)

Програмата е страшна - няма да съжелявате. Нищо общо с Wengo. няма да съжелявате. пробвайте я

Абе програмката си е супер за тези които я използват без да кръшкат! Например като мене, чуквам си едно ваучерче от 10 евро и си говоря безплатно с цял свят.За такива които бръмчат на безплатно и си създават нови акаунти за да ползват някакви си 10 мин, ще кажа че затова са затворили регистрациите на нови акаунти.Воипстунт няма да си пълнат сърварите с безполезни акаунти.А тези които нямат кредитни карти, могат да си заредят акаунта с Виза електрон, както и с обикновен банков трансфер!

Редактирано от castro (преглед на промените)

Хахах ама тая тема и програма колко е стара. Всече от 2 седмици има фрии разговори към БГ инче преди бяха по други места. Потърсете из форума тая прогарама колко сме я обсъждали!

Купувате си ваучер за 10 еуро и говорите по колкото си искате!!! Това е трика :wors:

Редактирано от БайБрадър (преглед на промените)

срещам отново проблема, че като набера, аз чувам, но отсреща не ме чуват. каква настройка ще да е това?

п.с. юпи-ка-ей, стана!

Редактирано от kumbaq (преглед на промените)

Аз значи си инсталнах програматам, направих си ъкаунт и всичко е наред. Пробвах да звънна на домашния си става.Ама на Джи Ес Ем нестана да звънна веднага ми показа че иска кредит sad.gif( да се закупи

sad.gif;)

GSM телефонията се плаща!!! то си го пише в ценовата листа!!! (ама кой да чете)

<{POST_SNAPBACK}>

Не просто дава 3мин фрее след това кредит ;)

Като звънна на +359052****** чакам чакам и ми пише The other party end the call.Звъня си на моя тел и не става.Някакви идей?

Искам да попитам с този кредит от 10 евро колко може да се говори защото не видях продалжителност.

според това на къде звъниш!!! има си ценова листа!!!

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote

Виждам ценовата листа но за бг пише - "bulgaria (Landline) SuperDeal! free free" .Към мобилен разбрах цената,но за домашния безплатно за постоянно ли значи?

ДА. Е има една точка във FAQ-a, в която пише, че ти запазват правато да почнат да таксуват МЕГА потребителите!!! но аз на ден поне по 3 часа говоря и не само с БГ и до сега не са ме таксували нито ЦЕНТ

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.