Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Имам проблем с Nero 6. Независимо коя версия ползвам нямам право да променят скороста на запис (записава се само на най-високата скорост). Записвачката, която ползвам е LG 4163B.

Предложете нещо пo-добро за запис на DVD-R.

Предварително благодаря.

Редактирано от aaliyah_st (преглед на промените)

Ми да ти предложа Roxio Easy Media Creator примерно.Аз използвом версия 7 и съм много доволен,има много повече опций, лесна за работа и показва реалната скорост на запис. Опитаи и няма да съжаляваш. :bye:

Добри алтернативи на Неро са Sonic - Sonic RecordNow! Deluxe, Sonic MyDVD и т.н.

NTI CD & DVD Maker

Prassi Ones

Здравей!

Нека да те попитам няколко въпроса:

1. Какви дискове се опитваш да запишеш (музикални или с информация)

2. На какви носители се опитваш да запишеш (т.е. пробвала ли си с друга марка дискове)

3. Каква точно е скоростта на запис, която ти показва

4. Пробвала ли си напълно да махнеш Неро-то и след това да го сложиш или само си ъпгрейдвала

Оправи ли се проблема с друга програма?

• Автор

Здравей

За въпросите, ето и отговорите:

1. Проблема се появява при запис на дискове и с музика и с информация.

2. Записвам на Verbatim. Пробвах с един презаписваем maxell, но положението е същото.

3. Скоростта на запис, която ми показва е максималната за диска или максималната за записвачката (в случай, че диска поддържа тази скорост).

4. Пробвах с различни версии на Nero, Nero 6.0.16 и Nero 6.6.0.6. Няколко пъти го махах и слагах и резултата е същият.

Пробвах DeepBurner, но пак същото.

Пробвах и с easy audio cdburner с него при максимална скорост за диска 10х,го записах на 4х.

Записвачката е с firmware А102, ако това има значение.

при липса на диск в записвачката ми позволява да избирам всяка възможна скорост от 4х до 40х,но при поставяне на диска се появява съобщение "Wait for the drive to be ready" и след изчезване на съобщението нямам достъп да променя скоростта.

Опитах се да ти опиша максимално проблема, дано можех да ми помогнеш .

Вени, здравей отново

Първо искам да се извиня за късния си отговор, просто обстоятелствата го наложиха.

Та, по проблема. Единственото, което ми хрумва наум (имайки в предвид, обстоятелството, че не съм на съответния компютър - твоя) е да пробваш да си смениш фърмуеъра на записвачката с по-нов.

Имах навремето същия проблем, който оправих по гореспоменатия начин. Надявам се това да помогне, а ако ли не, тогава отново пиши какво е станало и ще мислим отново.

Поздрави :rolleyes:

• Автор

Привет

Проблема се реши :clap

Както ти писах предния път firmware на записвачката е А102. Замених го отново със А102, но свален от друг сайт и опа проблема се реши. Търсих и firmware А103,но не намерих. Важното е, че всичко е наред.

Благодаря за помощта.

:bye:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.