Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за автоматично включване на компютър

Featured Replies

Има ли такава програма, която да си гласиш в колко часа да ти се включва PC-то ? И ако има можете ли да ми дадете линк, или поне да ми кажете името й ?

С програма няма да стане, но виж BIOS-а ти дали няма тази възможност. Другият вариант е отново с BIOS - "събуждане" по мрежата.

Значи освен от BIOS-aц може и да стане с пограма.

Значи тази програма е една от наи добрите за тази работа (имаше една такава тема но забравих как се казваше и сега не мога да я намеря).

Та тази програма може да ти включва компютара в точно определен час.Може и освена да ти го включи и да ти пусне лубимата ти песен и когато е включи компа и песента ще се пусне (аз я използва за събуждане)

autopower - това е програата.

Кажи ако искаш да я пробваш.Ще ти обесна много по одробно какво трябва да направиш.Че сега нямам време.

Значи освен от BIOS-aц може и да стане с пограма.

Значи тази програма е една от наи добрите за тази работа (имаше една такава тема но забравих как се казваше и сега не мога да я намеря).

Та тази програма може да ти включва компютара в точно определен час.Може и освена да ти го включи и да ти пусне лубимата ти песен и когато е включи компа и песента ще се пусне (аз я използва за събуждане)

autopower - това е програата.

Кажи ако искаш да я пробваш.Ще ти обесна много по одробно какво трябва да направиш.Че сега нямам време.

Програмата е интересна но обясни какви и са всичките функци.

И тоя вирус кво да го правим.

Ето и по новите верси на Програмата.

Редактирано от nickVIP (преглед на промените)

Програмата е интересна но обясни какви и са всичките функци.

И тоя вирус кво да го правим.

Ето и по новите верси на Програмата.

Този вирос не знам защо ти го показва.При мен си върви перфектно.Ако исакаш изкючи програмта която ти показва това и пробваи пак да инсталираш ако мине оспешни готово.ПОсле пак я вкючи.

Ако стана кажи защото поле трябва да ти онесна едно нещо иначе няма да може да си правиш компа да ти се пусва в точно определено време. sad.gif

А за функциите на програмата.

Тя може да прави много неща.

Например искате да си пуснете антивиросната програма.Влизате в програмата има ена настроика коя прорама да се вкючи когато компютара ви се стартира.Избирате антивиросната и сте котови.Абе с общи думи можете да настроите компютара да се вклюви в определено време и да пусня сякаква програма след това.

Ако някои много хареса програмата може да му направя видео клип как се работи с нея.

Този вирос не знам защо ти го показва.При мен си върви перфектно.Ако исакаш изкючи програмта която ти показва това и пробваи пак да инсталираш ако мине оспешни готово.ПОсле пак я вкючи.

Ако стана кажи защото поле трябва да ти онесна едно нещо иначе няма да може да си правиш компа да ти се пусва в точно определено време. sad.gif

А за функциите на програмата.

Тя може да прави много неща.

Например искате да си пуснете антивиросната програма.Влизате в програмата има ена настроика коя прорама да се вкючи когато компютара ви се стартира.Избирате антивиросната и сте котови.Абе с общи думи можете да настроите компютара да се вклюви в определено време и да пусня сякаква програма след това.

Ако някои много хареса програмата може да му направя видео клип как се работи с нея.

Ми обясни какво е тва нещо. А за функциите и ги видях и работят само когато PC е пуснато.

Я проблаи с по новата версия на програмата и дали ти работи нормално че аз сам с нея и PC

неможе да се пусни sad.gif

Извинявай за късния отговор но нямах време да пиша по рано. sad.gif

Ето това нещо което исках да ти кажа.

Значи първо си свали тази версия на която съм дал линк по горе.

И сега за да може да си пускаш компа трябва да се направят едни настройки.

Значи влизаш в контролния панел => регионални и езикови опции => персонализиране => натискаш кадето пише дата(Date) и там където пише дата формат или нещо такова го настройваш на yyyy-MM-dd => Приложи => Ок и вече е готово.

Сега ще те намеря в скайп за да ти дам едно нещо много важно (тука не мога защото е забранено).

И да ти обесна точно как да си направиш да ти се пуска компютара в определен час.

Редактирано от vipo (преглед на промените)

• Автор

Здравейте.

vipo, можеш ли да ми дадеш Skype и да ми обясниш по-подробно за програмата ?

Lost_geimara ми е скайпа.В профила съм си го написал.

Здравейте на всички.Гледам че тази тема или по точно програма мноо ви харесва.Затова който иска да я ползва но незнае как да ми се вкючи в скайпа аз ще му обесна това което иска. :)cool.gif

Някой да има сер.но за вер.2.0?

Публикуването и искането за серийни номера се наказва angry.gif

Не съм искал да се публикува :) просто яко някой има да каже :P а после че се уговорим biggrin.gif

Публикуването и искането за серийни номера се наказва angry.gif

та може да му направя видео клип как се работи с нея.

Значи първо си свали тази версия на която съм дал линк по горе.

Пускаш добитъка да пасе а :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.