Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как мога да сложа google.com бот за форум?

Featured Replies

Здравейте!Както вие в калдата си имате google бот как мога и аз да си сложа.Проверявах в тъсрачката,но нищо не намерих.

• Администратор

Не го слагаш ти, той сам си идва :whist: Единствено трябва форума ти да умее да разпознава ботове, за да не го пише "гост" и това разпознаване да е включено /което май си е по дефолт за IPB/

Трябва разбира се да си регнеш сайта за да се индексира ТУК.

Айпито на бота беше нещо от рода на 66.249.....

• Администратор

По User Agent-а се разпознава бота, не по IPто

Google имат доста IPта :speak:

Бе то ясно че има много айпита ама исках да кажа че имам наблюдения че влиза с едно и също айпи.Къде е тоя юзър агент?

• Администратор
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
Проверяваш дали съдържа googlebot и определяш дали някой ти е дошъл на гости. лошото е че така е възможно човек да се идентифицира като Google, тъй като User Aganet-а се подава от браузъра

A в кой файл трябва да го търся тоя код?Извинявай за глупавите въпроси ама тия неща не са ми много ясни.Предполагам говориш за IPB,аз ще го потърся на аналогично място в Smf.

• Администратор

Нямам представа Попринцип не осигурявам поддръжка за неща, които не са писани от мен :questions:

• Автор

Всичко попълвам и после търся в google,но не става...
  • Администратор

Прочети FAQ-то на Google

Добавянето на сайта в този каталог не ти гарантира дали и кога бота ще те намери, а и да те намери нямаш гаранция за индексиране. Колкото повече линкове обаче има към твоя сайт, толкова повече ще заинтересоваш бота, затова си регни сайта по всички подходящи за целта портали

• 2 седмици по-късно...

Google намират и индексират сайтовете, но си имат особености. Една от тях е the Sandbox - новите сайтове започват да се катерят в пейдж-ранга 6 месеца след регистрация. виж тук: http://www.globalise.com.au/internet-marke...e-sandbox.shtml

Също лошо е, ако те хванат че се опитваш да ги мамиш. Например ако направиш така, че GoogleBot да вижда едно съдържание, а потребителите - друго, те наказват с нисък PageRank и отпадаш от играта.

Гугъл няма да дойде веднага, средно идва след седмица, може и по-рано и индексира сайта ти, ако искаш да идва всеки ден, сложи това м/у head:

<meta name="revisit-after" content="1 days" />

Нормално,като гледам сега няма какво да индексира.Трябва време и писане.

Доста време отнема да се индексира сайта, поне аз съм чакал доста. първо съм забелязал, че само индекса ти се слага, после и другите страници, може и да се бъркам разбира се. пък и колто по - посещаван е толкова по - добре за теб. И разбира се важно е да има линкове, които да водят към теб...не е задължително, но по - бързо става индексирането :)

Какъв е адреса на Яхуу за добавяне на сайт и при тях?

• Администратор

http://search.yahoo.com/info/submit.html

Познай... отне ми по-малко от минута да отида на сайта им и да щракна на линка :P

• Автор

Сега ако кажете и в дир бг и в хит бг как се добавя сте супер Публикувано изображение

• Администратор

И на двете от сайта->добави сайт

Но за да избегнем въпроси за всеки конкретен сайт, защото явно е трудно да потърсиш един линк, сложен на видно място, посетете http://addurl.start.bg/

• 5 години по-късно...

Здравейте понеже скоро се открехвах на тема дограма попаднах и на интересна информация за добавяне на сайтовете има линк и за Бинг, поствам линка ако го счетете като спам админите да измислят нещо без бан разбира се :)

http://www.pvc-dograma.bg/forum/index.php?/topic/28-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B5-%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.