Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да свържа Сони-Ериксон К500I към компютъра

Featured Replies

Имам SE K500I,но не мога да го свържа към компа,купих си дата кабел с някакъв диск,който се оказа драйвер,инсталирах го,изтеглих си програма,но нищо не се получава,компютъра не засича нищо,помогнете ми plsssssss :)

Редактирано от kal (преглед на промените)

Брат ми има същия телефон и използва програмата /fma/ и е много доволен от нея.

Използва инфраред,а за кабел не знам.За всеки случай ти изпращам линка

http://fma.sourceforge.net/index2.htm

Имам сони-ериксон к500 има тема по-надолу'програма за сони-ериксон' прочети я от там можеш да си изтеглиш програмата foat's mobile agent.Ще ти свърши работа.

Виж дали си настроил сом портовете аз съм с к700 и преди седмица си купих bluetooth и докато се сетя че не съм ги настроил мина поне 1 час в мъки. Ако ползваш

foat's mobile agent просто ги пробвай всичките портове докато откриеш кой е верния. При мен се получи така че за да си свържа блутуто с тела трябваше да настоя fma за кабел и да напиша порта на блутуто което е доста странно ама важното е че работи

Редактирано от redplane (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички,които писаха,изтеглих си програмката,опитах какво ли не,но не се получава,започвам да си мисля дали в магазина не са ми объркали кабела,на него пише Т610,дали са съвместими.Има и нещо друго в devise manager USBто е с жълта въпросителна,това проблем ли е!Още веднъж ви благодаря ;)

Щом е с жълта въпросителна явно нещо драверите на са инсталирани или пък настройките не са в ред.

• 1 месец по-късно...

здравейте хора и аз имам к500.

Купих си кабел /usb/ от магазин на германос и аз като natikot гледам на опаковката пише т610 /т630 питах продавача защо е така ,а тои ми каза че ставало и за к500 викам си аз ааа ама както и да е отварям опаковката о гледам на кабела пише for se k5oo , и взех кабела .Прибирам се в къщи и инсталиравам аз драйварите един път инсталирах нищо не става после деинсталирах ,след малко пак инсталирах и пак нищо.

ето картинка на диска и кабела

untitled6bq.jpg

а на кабела пише

model:dcu-11

Aко някои знае как да ми помогне нека да каже 10х

plss sad.gif

p.s пиша ви в тази тема защото има твърде много теми за к500

Редактирано от grunov (преглед на промените)

Ако наистина това е кабела може и да става за К500 но просто това не е DCU-11.Той изглежда по различно.Иначе дори и кабел за Т610/630 става без никакъв проблем,ако ще ти помогне на официалния сайт тук има драйвери за DCU-11.Желая ти успех!

да airfen кабела на снимката е по различен от моя ама само с това разполагам благодаря ти за помоща все пак

ако някои знае някоя програма,саит или каквото и да е което може да ми помогне да казва

:bye:

• Автор

Здравей,да ти споделя какво се случи с мен.Оказа се в крайна сметка,че диска с драйверите,които са ми дали изобщо не са тези,които ми трябват.Съответно отказаха да ми ги подменят,защото беше минало време от покупката.Изгорях с кабела и диска и си купих IR,с него нямам никакъв проблем,единственото,за което съжелявам е че не го купих първо него.

grunov мога да те посъветвам,ако не е минало много време да идеш в магазина от който си купил кабела и драйверите и да ги помолиш да ти ги тестват(ако не са,защото се уверих,че преди да купиш нещо такова трябва да се тества).

Иначе ще ти дам един линк и се надявам ако може да ти свърши работа.

all you need for data cable K500I http://www.data.bg/f.php?fid=8818652

Здравей,да ти споделя какво се случи с мен.Оказа се в крайна сметка,че диска с драйверите,които са ми дали изобщо не са тези,които ми трябват.Съответно отказаха да ми ги подменят,защото беше минало време от покупката.Изгорях с кабела и диска и си купих IR,с него нямам никакъв проблем,единственото,за което съжелявам е че не го купих първо него.

grunov мога да те посъветвам,ако не е минало много време да идеш в магазина от който си купил кабела и драйверите и да ги помолиш да ти ги тестват(ако не са,защото се уверих,че преди да купиш нещо такова трябва да се тества).

Иначе  ще ти дам един линк и се надявам ако може да ти свърши работа.

all you need for data cable K500I   http://www.data.bg/f.php?fid=8818652

<{POST_SNAPBACK}>

Да и аз установих че диска с драйварите не са за кабела.Ще пробвам ако мога да го оправя , ако не здраве да е ще си купя инфраред

между другото ето това е моя кабел за него ми трябват драйвари

l104703.jpg

Зравейте.

Може да няма много общо, но също така може да бъде полезно, затова искам да споделя моят опит при инсталацията на една USB камера.

Та след една преинсталация на ХР-то, въпросната камерка (CANYON WCAM23), ми образува доста нерви поради факта че не се разпознаваше- излизаше с жълта удивителна sad.gif Отне ми 2 дни в постоянни опити да реша проблема, и разковничето се оказа в последователноста на действията. Ето какво бих ти препоръчал да направиш (може и да проработи, при мен с камерката даде резултат):

Премахни всички инсталирани от диска с кабела приложения/драйвери. Рестартирай. Изключи телефона от USB порта ако е включен. На ново инсталирай всичко необходимо, след което включи телефона. Изчакай да видиш дали Windows_a ще реагира, ако не дава никакви признаци- помогни му-от Device Manager дай Scan for hardware changes. Ако намери GSM_a като нов хардуер- инсталирай " по подразбиране" и след евентуален рестарт (при мен той беше задължителен) настройките ще влязат в сила.

Открих кабел за данни тук, но за К500 е на различна (по-висока) цена, от тази за Т610/630.

Успех! :bye:

Да и аз установих че диска с драйварите не са за кабела.Ще пробвам ако мога да го оправя , ако не здраве да е ще си купя инфраред

между другото ето това е моя кабел за него ми трябват драйвари

l104703.jpg

<{POST_SNAPBACK}>

Да това е DCU-11 и с драйверите посочени по горе от мен и floAt's Mobile Agent трябва вече пълноценно да си слагаш и вадиш от телефона всичко което си пожелаеш.Желая ти успех!

Здравеите приятели много съм радостен да ви съобщя че днес успях да оправя кабела-ето как

1 изтеглих си и записах на диск

all you need for data cable K500I http://www.data.bg/f.php?fid=8818652
:) много ти благодаря natikot :wors:

После инсталирах си далаверките от диска(mobile phone monitor,sony ericsson file maneger,sony ericsson mobile networking wizard,sony ericsson mms home studio,sony ericsson image editor) и включух кабела към компютара .Погледнах в device maneger и драивара на кабела беше с жълта въпросителна,тогава включих кабела към компютъра windows-a не го засече и влязох в контрол панела после кликнах в/у add hardware и след това next ..next.......finish.. и драивара се инсталира .Викам си аз готово ама не влизам в sony ericsson file maneger и ми изписва no conected тцтцтц,но по едно време ми хрумна да вляза в mobile phonr monitor влизам и

21ih.jpg

дадох disable на com 1 и тогава стана чудо в долния десен ъгъл започна да мига една отметка първо жълто , след това стана зелена и спря да мига .

влизам после аз в sony ericsson file maneger и започнах да си прехвърлям работки

Много благодаря на всички :wors::)

:):)biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.