Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

cPanel Безплатен Хостинг!

Featured Replies

top-logo_vps.png

* 1500 Мб Дисково Пространство

* 100 Гб Трафик

* Безплатен Съб-домейн или Твой Собвтвен Домейн

* cPanel Контролен Панел

* Над 500 темплейт уеб сайта, готови за изтегляне

* FTP, SSH и Уеб базиран Файлов Мениджър

* 3 MySQL бази данни

* 5 Безплатни POP3 eMail кутии + Уеб достъп (поддържка на SSL/TLS - In/Out)

* 5 FTP акаунта

* PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby (Неограничена PHP5 поддръжка)

* Zend & Curl са позволени

* Автроматизирани инсталации на скриптове (30 известни скрипта)

* Активира се веднага!

* БЕЗ НИКАКВИ РЕКЛАМИ!

da.png

Редактирано от aksakovo (преглед на промените)

Промених ДНС а ми, но все още не мога да си кача на сайта началната страница, която правя. Четах, че трябва да изчакам 24 часа, но хостинга работи и ми зарежда страницата Лично на мен ми дава грешка като опитам да се свържа през FTP програма казва ми че паролата и името са грешни

• Автор
Промених ДНС а ми, но все още не мога да си кача на сайта началната страница, която правя. Четах, че трябва да изчакам 24 часа, но хостинга работи и ми зарежда страницата Лично на мен ми дава грешка като опитам да се свържа през FTP програма казва ми че паролата и името са грешни

Така е защото е малко пообъркано..

Значи иска се да сложиш потребителското име в FTP клиента - не твоето а това което те ти дават съответно си пишеш тоята парола и си вътре.

Ето къде може да го видиш~

Също така има поддръжка не на един ами на два уеб FTP клиенти както и Fail Menager.

Същата работа е при MySQL и phpmyadmin. (username)

post-167835-1214629533_thumb.png

post-31313-1214632902_thumb.jpg

С този клиент го правя сайта ми е http://www.andrianivanov.com/, но, като кликна свързване и след това излиза грешка. Същото е и през Dreamweaver

Редактирано от Mladenec (преглед на промените)

• Автор
С този клиент го правя сайта ми е andrianivanov.com, но, като свързване и след това излиза грешка. Същото е и през Dreamweaver

Грешката ти е там че пишеш ftp.domain.com

Пробвай само към andrianivanov.com и би трябвало да няма проблеми.

Сори, че пак ти пиша в темата, но имам проблем и неразбирам от какво е . Направих така както каза и това, което четах из платени доставчици за работа с програмата. При всички положения ми казва, че името или паролата ми са грешни при инсталация на тъмплейт да кажем при условие, че със същите се логвам в контрол панела. Значи и през програма и от сайта нищо не мога да ъплоудвам и не знам от къде се взима тази грешка. Вярно за първи път от снощи го регистрирах на този хостинг написах правилните днс адреси, но мина време и се вижда че е хостнат при тях, а нямам достъп до сървърите.

Редактирано от Mladenec (преглед на промените)

• Автор

Доста объркано стана.. Най-добре изглежда варианта да си изтриеш акаунта и създадеш нов.

Друг начин като за тука няма !

• Автор

И кво стана накрая в крайна сметка ? Справи ли се или нищо от сорта ?

Некой може ли да ми обясни защо на тоя смазан хостинг понекога (в 30-40% от случаите) думите на кирилица се отрязват първата главна и следващите 2 малки букви. Примерно: Дизайн става - айн или зайн . Много тъп бъг и предполагам да е в HTTP протокола на apache сървъра.

• Автор

Мне..., предполагаме че бъга е в тебе, защотото много мой имат 000уебхост хостинг и всичко работи като патрон

biggrin.gif брат какъв бъг бе тоя сайт е писан професионално и е тестван на 3 други хостинга. Не ми се занимава да хоства друг сайт за да се убеда че е същото. Просто хостинга дето предлагаш е утепан отсекъде както повече безплатни да не кажа всички.

Истината е, че за да имаш свестен хостинг, което е най-важното, трябва или да си купиш такъв или да си направиш. При 2-рото проблема е с интернета, което всъчщост обезсмисля подобна инвестиция, защото нема смисъл да дадеш 20 или повече лв на месец.

PS:Сещам се къде е проблема. Прост въпросния хостинг не поддържа mb_ucfirst() а тази която е ръчно дефинирана понекога работи понекога не.

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

• Автор

Ами интересно ми е какъв е тоя твоя бъг който да ти трие първите три-пет-сто думи които са на български.

имам два-три-пет сайта, от които нямам никъкви проблеми при положение че всички са основно на кирилица

напросто искам да кажа че това което описваш ти изгледажна някак си невъзможно

Прочети ПС ще разбереш къде е проблема и бъга не е при мен а е в php-то на хостинга. това че ти не ползваш lang файловете и подобни функции обяснява защо такова нещо не се среща при теб.

извинявам се за проявеното невежество, но нещо немога да разбера точно каква е схемата със тез NS..

може ли някои на 2-3 да каже в бързината .. тъй и тъй създава се акаунт.. после еди какво си се прави еди каде си .. и съответно очаквания резултат..

Втори ден се лутам из тез сайтове и нещо немога да се оправя .. sad.gif

Предварително ви благодаря много за отделеното време :)

п.с.

Благодаря на Аксаково за хубавата тема :)

Здравейте!Искам да попитам точно ако искам например да си направя сайт от рода на: primer.net

Какво трябва да направя за да се отвори.Четох нещо да отварям някакви сайтове да въвеждам,но не ми стана ясно ;(

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Трябва да имаш собсвен домейн с желаното име, след което да го пренасочиш към "NS"=DNS на 000webhost.

ns1.000webhost.com ns2.000webhost.com

• 4 седмици по-късно...

здравейте да питам на този хост всички типове файлове ли може да се качват, защото искам да кача един форум phpbb3 и съм се опитвал на различни безплатни хостинги но някой файлове не се качваха бяха забранени за качване.

• Автор
здравейте да питам на този хост всички типове файлове ли може да се качват, защото искам да кача един форум phpbb3 и съм се опитвал на различни безплатни хостинги но някой файлове не се качваха бяха забранени за качване.

Абсолютно! Хостинга говори сам за себе си. Аз лично съм хипер доволен. cool.gif

Впрочем то си има Fantastico AutoInstaller на 20-30 скрипта, мисля че phpBB3 е там. Може да погледнеш в самия cPanel.

Предполагам проблема с ъплуда ти е от самия ftp client, който не докарва както трябва изображенията до самия хост ?

Ползвам FIleZilLa и от него съм много доволен. Проблеми никакви.

Ако трябва помощ - давай ;-)

Абсолютно! Хостинга говори сам за себе си. Аз лично съм хипер доволен. cool.gif

Впрочем то си има Fantastico AutoInstaller на 20-30 скрипта, мисля че phpBB3 е там. Може да погледнеш в самия cPanel.

Предполагам проблема с ъплуда ти е от самия ftp client, който не докарва както трябва изображенията до самия хост ?

Ползвам FIleZilLa и от него съм много доволен. Проблеми никакви.

Ако трябва помощ - давай ;-)

Аз също него го ползвам ще си направя рег там и пробвам но тези дето са дадени за автоматично инсталиране са орязани така мисля че беше.

• Автор

Нищо отрязано няма. Просто има по-стари версии на различни системи, които подлежат на разни exploйti

• 3 седмици по-късно...

Извинявам се за тъпия въпрос но влизам в phpmyadmin и не намирам от каде да създам база данни малко помощ ще може ли ?

Извинявам се за тъпия въпрос но влизам в phpmyadmin и не намирам от каде да създам база данни малко помощ ще може ли ?

Обикновенно на платени хостиги е така. Броя бази е ограничен и може да се правят само от cPanel-а

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.