Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ASUS F3KA-AP012C /15.4/AMDTL60 ?

Featured Replies

Та спрях се на тая машина, да и сложа 2х2ГБ РАМ ще ми излезе около 1,217.59 + 2х64лв. - 35лв(да махнат тоя 1ГБ)=1311лв (със ДДС)

Машината

та струва ли си? (за игри ще се ползва) :)

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

според мен видеото, процесора и рам-та не струват => не струва.

• Автор

1во какво подяволите имаш против АМД

2ро как позна че рама не струва като не пише никаква марка на него, и съм написал че ще го сложа отделно

3то Радеон 2600 е доста по добра от GeForce 8400 примерно

та може ли по конкретно да кажеш че нещо не те разбирам ?

извиняваи ама за 1300 лева лаптоп

2Ghz процесор

4ГБ РАМ

512 Мб видео което може да ползва още 512Мб от рама, видеото

160 Диск

има си wireless, bluetooth, 1.3MP камера

аре ти ми кажи какво може да земеш за тия пари?

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

1. против AMD немам нищо против с изключение на ниския кеш, който в случая е 1МБ и тоя модел процесори в сравнение с тези на Intel Core 2 Duo са много по-зле (питай който искаш) във форума. Turion64 за лаптопи пече много. това го казвам от впечатленията на приятел имащ такъв. Процесора трябва да е поне 2 МБ ако цената му е 1300лв.

2. момче нз какво разбираш от компютри и тем подобни но какви 4ГБ сънуваш нз. 1ГБ е паметта (2*512МБ), а това че пише Up to 4GB е само до колко макс може дъното да поддържа, т.е. те ти го дават с 1ГБ а ако ти искаш 4ГБ махаш старите платки и слагаш нови, което не безсмислено.

3. за видео картата се съгласявам. не я бех видел хубаво. и за лаптоп на тея пари важи.

ако ползваш лаптопа за работа - http://www.argus.bg/bg/products_content.php?cell=2288

ако е за игрички и видео - това дето ти си избрал

ПС: ето нещо наистина добро, но е доста по-скъпо http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=38362

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

• Автор

Еми струва ми се че имам сметка да сложа допълнително рам понеже е евтина цената на 2ГБ варира от 60 до 80 лева, а за процесора няма шанс да не напича дори ако е на интел, ебаси тва е лаптоп, охлаждането така или иначе не струва, все пак няма да го ползвам като настолна машина.

• 2 седмици по-късно...

не мисля че "далаверата" с паметта ще ти е изгодна. смяната на паметта означава да хвърлиш старите, платиш за подмяна с нови и цените не съм много сигурен дали ще ти излезат толкова дето казваш ... най-малко 130лв с труда и за какво ?! купуваш си нов лаптоп и почваш да му правиш ъпгрейди. нема смисъл просто.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.