Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за клипборд ама ...

Featured Replies

Не е въпроса да ми препоръчате куп безплатни и платени програми за клипборд . Аз лично ползвам Clipdiary доволен съм , малка ненатоварваща и т.н

Но искам подобна с тая екстра че като дам да запомня нещо в клипборда на уиндовс и ми излезе падащото меню от десния бутон да ми излиза и още дин ред освен copy които ако го избера на не го запомня в клипборда на програмата. Ами много ми е неудобно защото тая която ползвам като ми потреябва нещо го търся межди 1000 или 2000 които са ми ненужни и никога няма да ми потрябват ама са влезли в паметта на програмата . А като почна да ги чистя след като изтрия едно и активния ред пада на долното което ми трябва а не на горното и трябва да го местя със горна стрелка . Надявам се да сте ме разбрали и темата да не е затворена докато някой ми препоръча нещо подобно ако го има воопще без значение платено или фрии

Не е въпроса да ми препоръчате куп безплатни и платени програми за клипборд . Аз лично ползвам Clipdiary доволен съм , малка ненатоварваща и т.н

Но искам подобна с тая екстра че като дам да запомня нещо в клипборда на уиндовс и ми излезе падащото меню от десния бутон да ми излиза и още дин ред освен copy които ако го избера на не го запомня в клипборда на програмата. Ами много ми е неудобно защото тая която ползвам като ми потреябва нещо го търся межди 1000 или 2000 които са ми ненужни и никога няма да ми потрябват ама са влезли в паметта на програмата . А като почна да ги чистя след като изтрия едно и активния ред пада на долното което ми трябва а не на горното и трябва да го местя със горна стрелка . Надявам се да сте ме разбрали и темата да не е затворена докато някой ми препоръча нещо подобно ако го има воопще без значение платено или фрии

Доста объркано си го обяснил.

Защо ще искаш да запомняш нещо, което всъщност не искаш да запомняш ?

За коя програма говориш ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.