Премини към съдържанието

gugry

Потребител
  • Публикации

    16
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за gugry

  • Титла
    Потребител

Информация

  • Пол
    Мъж
  1. http://nikem-bg.net/...escription.html https://www.google.bg/#hl=bg&output=search&sclient=psy-ab&q=ASUS+P9X79+PRO&oq=ASUS+P9X79+PRO&gs_l=hp.12..0l4.1952.1952.0.3217.1.1.0.0.0.0.147.147.0j1.1.0...0.0...1c.xaaq3PpY2hw&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=3aeb420d435f64dc&biw=1920&bih=879
  2. до copyright® Всичко е чисто ново и купено от НикемНет. Абсолютно всичко е съвместимо, специално съм се консултирал преди да закупя частите с 3-ма човека, единият бачка в Плесио даже. Но така като те чета, оставам с впечатление че изобщо нямаш никакво намерение да помагаш, само си тук да ми се правиш на много отворен и на коляма компетенция. Айде замълчи от тук нататък, не ти ща мнението кое китайско, кое кое корейско, кое е от търгаш и т.н. Ясно е, че си гола вода и ти, само си търсиш повод да спамиш. до kokata99 Да, с Windows 8 стана перфектно boot-тването, бързо и без проблем, но още няма драйвери за новата ми видео карта, така че реших пак да мина на Windows 7. Само че сега смених старите SATA кабели които си бяха от старото дъно и сложих тези от новото и ...О, чудо, сега всичко е ОК. Всичко се оказа в кабелите Темата може да бъде изтрита, или оставена за други такива неуки като мен, да си знаят от къде може да им дойде )) Благодаря ти за точното и конкретно мнение все пак
  3. Изобщо не се смятам за "профешънъл", напротив, смятам, че съм пълен лайк в областта на хардуера. )) Вярно е, че всичко сам си сглобих, но за това не се иска кой знае колко знания и мозък. А дъното го записах така, както си му пише на кутията - ASUS P9X75 PRO. Иначе в сайта го пише така: ASUS P9X79 PRO /X79/LGA2011. Процесорът е: Model number i7-3930K CPU part numbers CM8061901100802 is an OEM/tray microprocessor BX80619I73930K is a boxed microprocessor Frequency 3200 MHz Turbo frequency 3800 MHz Bus speed 5 GT/s DMI Clock multiplier 32 Охлаждането е водно: Corsair Hydro H60
  4. Здравейте, смених си преди няколко дни почти изцяло компонентите на компютъра, но ми се появи странен проблем. В началото го нямаше, но откак инсталирах диска с драйверите и допълнителните програми, който ми беше даден към дъното и започна да става тази работа с бавното стартиране. Интересното е, че правих log файлове на boot-a, според който излиза, че Windows се стартира за 75 секунди?!? От Soluto също ми показва, че всичко ми е наред, даже ми показа, че boot-a ми е за 47 секунди, а истината е, че при рестарт компа се бави към 4-5 минути. Но по много интересен начин се бави. Значи при рестарт или включване на ПС-то се появява и седи логото на дъното, което е ASUS P9X75 PRO на екрана толкова дълго и фактически това бави старта. След 4-5 минути, изведнъж премигва екрана и чак тогава ми дава да влезна в БИОС-а или ако не влезна в него си започва зареждането на Windows-а, който си се зарежда нормално бързо, след оня момент на премигването. Явно програмите засичат времето на boot-ването след премигването, а не засичат че екрана ми замръзва 4-5 минути с първоначален екран с логото на дъното. Пак казвам, в началото не го правеше този номер, но започна след инсталиране на разни неща от диска даден към дъното. Иначе процесора ми е i7 оня шестядрения, имам 16 Гб РАМ, Видео карта HD 7970 така че компютъра е супер пушка. Очаквам идеи и предложения ако може да се сетите какво да правя.
  5. Странен проблем със старо SONY VAIO

    Еееее, супер ще съм ти благодарен Но има ли все пак Wi-Fi този лаптоп или няма? А на въпроса на saentist дали е със CD или DVD - със DVD е, дори е RW DVD-то ))
  6. Здравейте. Подариха ми наскоро един стар лаптоп Sony vaio PCG-K215B и се хванах да го оправям за щерката, ама нещо ми създава проблеми. Значи 1. В характеристиките му пише, че има Wireless, а в контрол панела не се показва като връзка. Инсталирал съм драйверите, проверил съм за механичен превключвател по корпуса, но няма. Ето малко снимки за ориентация: но в контролният панел не виждам никакъв wireless адаптор. Та ако някой знае защо така става, да помогне с мнение. Другият проблем е, че не мога да инсталирам никаква OS освен XP. Защо става така? Параметрите на лаптопа са: CPU: 2.80 Ghz Intel Celeron HDD: 40 GB RAM: 1 Gb Примерно една Vista може спокойно да се инсталира. Още повече, че аз пробвах поне с 5-6 различни Windows-а: от 7 до Vista и дори съм се опитвал да слагам lite версии, орязани, дето са с още по-ниски изисквания. Настроил съм Биоса да е бутващо първо CD-то, всичко това съм се сетил. Инсталацията на XP премина без проблеми, но като пусна диск с Vista или 7 , само ми мига няколко секунди едно курсорче на черен екран, мисли малко и после тръгва автоматично XP-то. ЗАщо така? Да не би, защото слях партишъните и направих само едно C: ? Някой ако има идеи да каже какво може да е. Аз за сефте виждам такова нещо.
  7. Отскоро имам огромен проблем с Firefox 5. Започна да ми прави следния номер: Където и да се логна, след максимум 2-3 минути, като дам рефреш или да ида на следваща страница ми показва, че не съм се логнал и иска отново. Особено досадно е в Замунда. Натиснеш коментарите, то ти иска да влезнеш. Влизам, добре поне, че съм си запаметил паролите и НИК-а и не ми се налага да го попълвам и като прочета една страница, като натисна да ида на следващата пак ми дава, че не съм се логнат. Ужас някакъв. Четох по чуждите форуми, пишат че е от кукитата. Изтрих историята, кукитата, дори някакъв файл cookies.sqlite, но нищо не помага. Дори деинсталирах Firefox-a и го сложих наново. Все същата работа. Хваща го необяснима амнезия и е ужасно досадно да трябва да се логваш постоянно. Ако някой има решение, нека го сподели. Да преваря някой съвети - Да, дал съм да се помни историята от лични данни - Деинсталирах Firefox-a, инсталирах я отново, като със Search Everything премахнах всички остатъчни папки. При новата инсталация, пак същата работа.
  8. Aquaris , Да. Помни историята emil644466, когато деинсталирах FF, използвах Search Everything да премахна всичко. Няма полза.
  9. Искам да питам някой спец за един проблем дето вече седмица ме тормози. С FF5 съм и започна да ми прави следния номер: Където и да се логна, след максимум 2-3 минути, като дам рефреш или да ида на следваща страница ми показва, че не съм се логнал и иска отново. Особено досадно е в Замунда. Натиснеш коментарите, то ти иска да влезнеш. Влизам, добре поне, че съм си запаметил паролите и НИК-а и не ми се налага да го попълвам и като прочета една страница, като натисна на следващата пак ми дава, че не съм се логнат. Ужас някакъв. Четох по чуждите форуми, пишат че е от кукитата. Изтрих историята, кукитата, дори някакъв файл cookies.sqlite, но нищо не помага. Дори деинсталирах Firefox-a и го сложих наново. Все същата работа. Хваща го необяснима амнезия и е ужасно досадно да трябва да се логваш постоянно. Ако някой има решение, нека го сподели. P.С. ха-ха, дори докато напиша това мнение, (бях логнат) ме извърли и когато поисках да го публикувам ми каза, че не мога, трябва първо да се логна ))
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.