Премини към съдържанието

slavenq

Потребител
  • Публикации

    2
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за slavenq

  • Титла
    Новобранец
  1. slavenq

    Проблем с РАМта

    Не можах да го намеря при мене, изглежда се пише под нещо друго. Ето как изглежда биоса при мен
  2. Здравейте. Имам малък проблем с рамта, дано някой да знае как де се оправи. Проблема е следния . Пцто ми е с 8 гб рам (2х4) използвам APU AMD A10 с вградена карта 7660д която е задена от биоса да ползва рам на "auto" Ето така иглежда Вчера реших да намаля обема на споделената памет на видеокартата от auto на 1 gb, обаче рамта не стана 7 гб а 4,46, рестартирах бутнах на 2 гб- рамта стана 3,46гб, върнах я на auto и се върна на 5,46. В целия извод ми се губят 2,54гб рам. Иначе като вляза в биоса ми показва че имам 2 по 4 гб и примерно 1гб споделена. Дъното е:Asrock FM2A85X Extreme 4-М Процесора е:AMD a10 5800k Win 7 64bit Ultimate Днеска пробвах с msconfig-Boot-Advanced Options, зададох отметка на макс мемори, реснах бутнах на 1 гб споделена а рамта пак стои на 5,46. Влизам в msconfig показва на макс мемори 0. направих друго зададох 7 гб реснах пак влзиам пак в msconfig показава 3,.. и нещо. Според мене самата вградена карта е направила дял на рамта като сам я дал на ауто отпреди и сега като искам да променя не връща нищо. Ако някой помогне ще му бъда безкрайно благодарен
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.