Премини към съдържанието

silvermax

Потребител
  • Публикации

    6
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за silvermax

  • Титла
    Новобранец

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

  1. silvermax

    Помощ за филтри от отг1-01

    По информация на Костадин Рахнев, но за тези ОТ с 2те куполни пищялки: голяма бобина за бас: L=1.10mH Q=5.93 Re-1.12ohm За високи:L=473μH Q=5.26 Re=0.64Ohm
  2. silvermax

    Помощ за филтри от отг1-01

    Някой би ли внесъл малко светлина по въпроса, понеже съм малко зелен в аудиото За какво се налага тази корекция в стойностите и как се извършва?
  3. silvermax

    Помощ за филтри от отг1-01

    Разбрах, благодаря за отговорите.. наистина, че тези ОТ вдигат голяма врява :Д а и свирят доста приятно
  4. Здравейте, понеже попадам на противоречива информация относно тези филтри питам някой има ли информация каква е разделителната честота на филтъра и какви са стойностите на бобините? За този филтър става на въпрос
  5. silvermax

    Черен екран преди welcome екран Win XP

    драйвера е само един
  6. Привет, наскоро се появи един постоянен шум от комютъра, та преинсталирах, но проблема остана, та затова си купих нова звукова карта.Сложих я, инсталирах и драйвера, няма шум, всичко ОК.На следващя ден пускам компа и стигам до там където зарежда уиндоус, след това се появява черен екран, като рестартирам ми излизат надписите, че уиндоус не се стартирал правилно и ми дава да избера: start windows normally, още някой си там опции и last good known configuration,та цъкам него, и компа тръгва, но понеже е някаквъв backup и всякакви настройки ги няма от последното ползване.Махам звуковия драйвер и компа стартира без проблем.След това го сложих пак и веднага щом се записа ми спря мишката, а на таскбара ми искара че е открило някакви гейм портове, един вид дъното откачи.Та рестартирам и пак същия черен екран, и пак боотвам с последна добра конфигурация.Да не би да не съм пропуснал да сложа нещо при инсталацията на Win-a?Дъното ми е Asus A7V600-X, a звуковата карта е Гембирд,a драйвера C-media CMI8738
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.