Премини към съдържанието

Share the light

Потребител
 • Публикации

  10
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

13 Добра репутация

2 Последователи

Всичко за Share the light

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 5.07.1982

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  София
 1. Share the light

  Ти Лечителят -методът на Хосе Силва

  Хосе Силва - Развиване на Интуицията, Силва Метод и ЕСП Метафизични Закони на Успеха, Как да станем по-осъзнати чрез използване на дясното мозъчно полукълбо (връзката ни с духовното измерение) и да достигнем едно по-обширно знание, Концепция за Времето, Как да знаем, че сме в Алфа ниво, Механизми за приемане и предаване на информация чрез ума - Визуализация и Въображение, Аурата, Седемте енергийни полета, които изграждат човешкото тяло, Всичко е Вибрация, Откриване на информация от нежива материя, Мисловна проекция, Втора Фаза в Човешката Еволюция -- откриване на информация чрез ума, Духовния фактор у човека и духовното възраждане, Какви са ползите от научаването на този метод и начин на мислене, Какъв е човекът, който използва дясното мозъчно полукълбо, Да бъдем като Децата През 1998г. Хосе Силва създава УлтраМайнд ЕСП Систем специално за развиване на интуицията. Каква е разликата между Силва метод и УлтраМайнд ЕСП? - В допълнителните въпроси към Хосе Силва след интервюто: Откритието на д-р Шуман -- вселенската енергия вибрира на честота 10 цикъла(Алфа ниво), Как да се настроим към тази енергия, Как да сме в синхрон с енергийната матрица на тялото, Стимулация на субатомните частици на тялото (влизане в Алфа ниво) за подобряване на имунната система, Резонанс с космичната енергия, Каква е разликата между Силва Метод и Силва УлтраМайнд ЕСП, Развиване на Интуицията и използване на дясното мозъчно полукълбо, ЕСП или Дистанционно виждане, Електромагнитното поле на тялото, Кирлиановата фотография, Как да станем по-добри човешки същества
 2. "Когато дойде смъртта идва и мъдростта. Когато човек се оттърси от физическото си тяло се случва нещо, което отваря едно цяло ново измерение на познание. Изглежда човешкия индивид е ограничен и обременен докато е във физическото. Личността или духа, който продължава отвъд не е възпрепятстван в своя път и е в състояние да възприема много повече отколкото можем да си представим. И за това, когато говорех с тези хора след „смъртта” им, бях в състояние да получа отговорите на много интересни и сложни въпроси – въпроси, които преследват човечеството от началото на времето. Това, което духът съобщаваше зависеше от неговото лично духовно израстване. Някои имаха повече познание от други и бяха в състояние да се изразяват по-ясно и в термини, които ние смъртните да схванем по-лесно. Вместо аз да описвам ще оставя те сами да разкажат какво са преживели. Тази книга е сборник и олицетворява свидетелствата на много хора." Долорес Кенън Превода е от книгата "Между Смъртта и Живота" ( Conversations with a Spirit: Between Death and Life by Dolores Cannon) Някои от най-интересните случаи от книгата ще бъдат преведени и публикувани в този блог http://dolorescannon.../blog-post.html Материалите публикувани са мой личен превод от книгите на Долорес Кенън, които за момента могат да бъдат намерени на английски език. Смятам, че изводите достигнати от Долорес по време на работата й с хора в повечето случаи са общовалидни и могат да послужат на всички нас да си дадем свои собствени отговори на въпросите, които ни вълнуват.
 3. Share the light

  Документални и научно-популярни филми

  Горният линк не работи вече. За желаещите да гледат интервюто на Дейвид Уилкок с Греъм Хенкок ето ги линковете към матетиала но разделен в две части: Всяка част засяга различни теми: първа част: Злоупотребите с чуждестранните помощи към развиващите се страни; Етиопия и следите на изгубения Кивот на Завета; Храмът на Соломон; свободните масони; Рицарите тамплиери; Мойсей и египетското му минало; Древен Египет; Съществуването на глобална цивилизация около края на последната Ледникова Епоха; Най-ранните карти (Пири Рейс) и топографията под Антарктика; Мистерията Хайбразил и картата на Птоломей; Прецесия на равноденствията и Ерата на Водолея; Числата на древните; Геометрия на Пирамидите в Гиза и съзвездието Орион; Теорията на Робърт Бовал; Истината за Сфинкса и изследванията на Джон Антъни Уест и Робърт Шок; Следите от развита технология по саркофага в Голямата пирамида -- изследванията на Кристофър Дън; Древния катаклизъм на Марс; Мистериозната пирамида на Ди Пиетро и Грег Моленар; Лицето на Марс; Ричард Хогланд -- връзката между геометрията на Гиза и платото Седония на Марс втора част: Драматичното покачване на моретата в края на последния Ледников период; изследванията на д-р Глен Милм -- как е изглеждала крайбрежната ивица на света през последните 30 хил. Години; мистериозните подводни паметници в Йана Гуни, Япония; Лемурия и цивилизацията от Тихоокенаския регион; Митовете за изгубена цивилизация в Пасифика и Индийския океан; Летящите машини Вимана; Легендата за моста между Шри Ланка и Южна Индия; Индийската традиция Сангха и сведенията за цивилизация в океана; Платон и Атлантида; Подводните древни структури до град Махабалимпурам - Южна Индия; Ливан и каменните блокове в Баабек; Потъналите структори до западния край на Куба и мистериозното потулване на случая от National Geographic; Свидетелството на войника от Гуантанамо за останките от Атлантида откирти до Куба; Отражението на съзвездието Дракон върху земята в Анкгор; Мрежата от числа на равноденствието (прецесията) в света, на чието място има свещени места; Пирамидата в Кукулкан, Мексико и пернатата змия, бог Кетсалкоатъл, в деня на пролетното равноденствие; Цивилизацията на Олмеките и предметите от Ла Вента и вила Хермоса; Виденията на шаманите; Променени състояния на съзнанието; Скалните рисунки по цял свят; Амазонската отвара Аяхуаска и паранормалните преживявания при шаманите; Изследванията на Рик Страсман „ДМТ- духовната молекула"; Предстоящия Златен Век и 2012; Защо се случва кризата според амазонските шамани.
 4. Share the light

  Документални и научно-популярни филми

  Тайни и загадки от древността - с Греъм Хенкок Много интересен документале филм - всъщност е интервю, в което един много известен английски журналист и изследовател на древните мистерии в историята - Греъм Хенкок, разказва за разкритията си през последните години. Интервю е водено от небезизвестният Дейвид Уилкок. В него Греъм Хенкок разкрива заключенията и откритията, до които е достигнал в своето разследване в областта на най-древните загадки и мистерии, за произхода на човека, за изчезналата древна цивилизация, чиито следи се намират и по суша и под вода на редица места по света, за съществуването на древни карти показващи света отпреди Ледниковата епоха (Пири Рейс), коя е държавата, в която се пази и до днес Свещения Кивот на Завета, вдъхновил не един и два приключенски филма, каква е истината за възрастта на Египетските пирамидите и Сфинкса, за местата, на които звездното небе, така както е изглеждало преди 12 500г., е отразено в различни древни земни структури и още и още интригуващи загадки, за уникалното шаманско питие приготвяно от специална лиана в района на Амазония, наречено Аяхуаска и за духовните преживявания по време на приемане на това питие, за които Терънс Маккена прави филм, а самият Греъм Хенкок издава последният си роман изцяло вдъхновен от шаманската напитка... Известен като „Индиана Джоунс на алтернативната археология" през последните години Греъм Хенкок посвещава живота си на изследване на историческите загадки и предизвиква ортодоксалната история с нови доказателства и информация. Греъм Хенкок е журналист и бивш кореспондент на „Икономист" за Източна Африка. Автор на редица бестселъри, получил през 1990г. журналистическа награда за „Господари на бедността" - забележително си изследване върху проблемите на чуждестранната помощ в бедните страни. Някои от преведените на български книги с автор Греъм Хенкок са: „Следите на боговете" (Fingerprints of the Gods) „Знакът и печатът -- Търсене на изчезналия Кивот на Завета" (The Sign and The Seal) „В търсене на изгубената цивилизация -- Огледало на небето"( Heaven's Mirror) „Потънал Свят - ЗАЛЕТИТЕ ЦАРСТВА ОТ ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД" (Underworld: Flooded Kingdoms of the Ice Age) „Талисман -- свещени градове, свещена тайна" с Робърт Бовал (Talisman: Sacred Cities, Secret Faith) „Пазителят на сътворението" с Робърт Бовал (Keeper Of Genesis) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=g9OrebFun4E&feature=g-user-u&context=G2a36515UCGXQYbcTJ33Zb4XpVKUn6G8eHghcgltl-5Lmvt6iLJGQ
 5. Share the light

  Какво е нашето призвание в живота ?

  Призванието или мисията е нещо, с което всяка душа идва на земята. Това е смисъла на живота ни. Няма случайности в природата, нито в нашия живот на земята. Ние идваме с определена мисия, която ако изпълняваме и вървим в посока на нейното осъществяване ни носи удовлетворение, което не може да се намери нито в професионалното развитие, нито във финансовите възможности, нито в семейството или любовта - ако не е в синхрон именно с нашето прозвание. Самата душа знае за какво е дошла и какво трябва да прави на земята, но с живота си ние хората изкуствено се отдалечаваме от онова, което сърцето ни подсказва, слагаме си рамки, ограничения, следваме общото течение и стремеж към пари, материални придобивки, и т.н. Но рано или късно всеки разбира, че щастието и удовлетворението въобще не са там, не са в нищо материално... За да намериш онова, което е твое призвание опитай да си спомниш какво бе желанието ти да правиш като беше дете, какво искаше да станеш като порастнеш, какви таланти и интереси проявяваше, вътре в себе си всеки знае кое е неговото призвание и по какъв начин може да допринесе, да остави след след себе си в живота на земята! Ето до какво заключение достигнал един световно признат човек, Хосе Силва, в своите изследвания върху успелите и удовлетворени от живота хора: http://www.youtube.c...u/1/YxIKAvUXJ0U Вярвам, че неговите думи не биха оставили безразличен никой човек!
 6. Share the light

  Войни на светлината

  Ето една жена, за която паранормалното преживяване е ежедневна реалност и според мен истински войн на Светлината, която работи вече 40 години в областта на хипнотичната регерсия - Долорес Кенън. http://vbox7.com/play:259aeb64d1 Хипнотерапевт и регресионист Долорес Кенън споделя разкрития, които е направила по време на хипнотична регресия с клиенти - за Новата Земя, вибрации и честоти, Извънземни Души, Трите Вълни от Доброволци на Земята, Как да направим промяната, 2012 и др.
 7. Хипнотерапевт и регресионист Долорес Кенън споделя разкрития, които е направила по време на хипнотична регресия с клиенти - за Новата Земя, вибрации и честоти, Извънземни Души, Трите Вълни от Доброволци на Земята, Как да направим промяната, 2012 и др. http://vbox7.com/play:259aeb64d1
 8. Share the light

  Ти Лечителят -методът на Хосе Силва

  Така или иначе тук въобще не е мястото да говорим за Баба Ванга и Петър Дънов. Всеки има право на лично мнение. По-важно е какво е дал Хосе Силва на хората, какво е създал и как днес доста хора по света - тук говорим за милиони - ползват неговия метод и въобще променят живота си към по-добро с цялата тази нова концепция на мислене. Ако някои от читателите е чел и други книги на подобна тематика, от други автори - сам ще открие че Хосе Силва дава всичко и то по-много лесно разбираем начин - обобщава и подчертава всичко най-важно. Няма тайни, няма неизказани неща - метода действа, има правила и ако се спазват - да действа! http://vbox7.com/play:07673e1bd5 90 % от населението на Земята използва предимно лявото мозъчно полукълбо. Защо е толкова важно за нас и за бъдещето ни да се научим да използваме и дясната мозъчна половина разказва основателят на Силва метод. http://vbox7.com/play:9a053470f6 Как да използваме двете най-ценни способности на ума - визуализация и въображение? Хосе Силва - основателя на Силва Метод дава напътствия какво е визуализацията и как да я правим, така че да се подготвим за приложението й в алфа ниво. http://vbox7.com/play:e6d1dc47e2 Последиците върху една млада жена от негативно програмиране в училище. Как обявените за слаби ученици деца използвайки алфа ниво се превръщат в отличници и променят живота си.
 9. Share the light

  Ти Лечителят -методът на Хосе Силва

  Защо трябва да ни интересува отношение на институция, която е забравила народа си, която се сеща за нас само когато трябва да ни таксува за кръщене или погребение, и макар че не си помръдва пръста за запазването на българското семейство, когато се развеждаме ни иска също да й се плати определена сума. Българинът се е обезверил и няма вяра в нищо, а народ без вяра е загубен. Но това не е така в редица други народи по света - за пример латиноамериканските народи са доста вярващи и сплотени, и принос за това има именно тяхната църква която е близо до народа. За това отношението на правослванат църква ни няма никаква тежест, те знаят само как да ни карат да се срамуваме от тях, но не и да се гордеем - визирам последният случай на подигравка със световно признатите светини баба Ванга и Петър Дънов... Това което трябва да ви интересува и вас и всички хора е дали като правят нещо то е в синхрон със замисъла на Създателя, дали не противоречи на цялото Творение или частите му, дали не вреди на друг човек, на природата, на общността в която живее. Силва Метод помага да подобрим взаимоотношенията си, да решим здравословни проблеми и да си помагаме и той е в синхрон със Законите на Вселената и замисъла на Създателя - и няма нужда от одобрението на някакви измислени институции, които се страхуват именно от това - хората да станат мислещи и по-трудни за манипулиране. Самият Христос е казал - "Търсете царството Божие вътре в себе си!" - ... а не в църквите!
 10. Share the light

  Ти Лечителят -методът на Хосе Силва

  Виждам, че наистина се интересувате от Хосе Силва и как използвайки неговите техники и метод да си помогнете за различни неща в живота. Надявам се със споделения тук личен опит да ви помогна донякъде да видите потенциалните възможности и че всеки човек би могъл да се възползва и да решава по-добре проблемите си. Първо искам да дам някои съвети - имаше въпрос за насочването на погледа на 20 градуса нагоре... Да поясня, че това е машинално действие, което всеки един от нас е правил без да го съзнава като сме в църква и се молим, или просто като погледнем към небето по някаква причина все едно търсим отговор. Хосе Силва чрез експерименти открил, че това е полезно за самата медитация и по-лесно стигане в Алфа ниво, но не е задължително условие. Правете медитациите както ви е удобно, в крайна сметка, ако това ви причинява дискомфорт вие няма да можете да постигнете никакво опускане, а без него Алфа ниво е невъзможно. За да ви е по-лесно трябва да сте напълно спокойни и да нямате никакви очаквания към процеса. Алфа нивото на мозъчните вълни е напълно нормално състояние - няма да усетите почти никаква разлика в усещанията си, няма да левитирате, нито пък ще ви се случи ОИТ. Често пъти хората именно заради погрешните си и твърде фантастични очаквания сами пропускат да осъзнаят кога са в алфа, мислейки че то е нещо съвсем различно от това което е. Ако превърнете упражненията за влизане в алфа в една игра, ако оставите настрана всички очаквания и просто го правите, следвайки инструкциите, вие със сигурност ще влизате в това ниво всеки път. Защото умът и тялото ви ще съдействат, няма да сте стресирани и лесно ще го постигате. Как да знам че съм в Алфа ниво? - още един често срещан въпрос... Когато започнах да парктикувам Силва метод единственото потвърждение бяха преживяванията на моя приятел и моите лични, и двамата се учехме сами и сравнявахме резултатите. Оказа се - че сега години след началото - наистина единственият начин (както казват инструкторите в Щатите) е само чрез обективни доказателства - резултатите, които сте постигнали в личния си живот - нещата, за които сте медитирали/ програмирали - как са се развили, какви промени сте успели да провокирате. За да е по-усепшна медитацията вие трябва да правите всичко с огромна вяра и да очаквате, че ще постигнете най-доброто (тук не трябва да определяме много конкретни резултати, а най-доброто за случая, което ще е полезно за всички участващи). Правилото важи и за влизането в Алфа ниво - повярвайте че сте в Алфа, повтаряйте си го, внушавайте си, че винаги и много лесно успявате да го постигнете и всяка ваша медитация е ползотворна и резултатна - това е магическата формула. Каквото вярва ума това става в действителност. Така преди 3 години си бях навила на пръста, че правя всичко както трябва, че наистина влизам в Алфа и съм много добра, и познайте - започнаха да се появяват резултати за нещата, за които бях програмирала. Тук ще споделя едно видео на Хосе Силва, което е преведено от Силва УлтраМайнд ЕСП (новият семинар на Хосе Силва в България) за всички фенове на метода. http-~~-//www.vbox7.com/play:3fa4181091 Ето и малка част от нещата, които сме постигнали чрез методите и техниките на Хосе Силва (тук включвам техники от Силва Метод и използване на новите техники от УлтраМайнд ЕСП курса - Техниката на Мисловния филм) - Лечение от разстояние - случай с близка роднина на хиляди километри от нас, която имаше опастност от 3ти пореден спонтанен аборт, всъщност дори лекарите бяха категорични, че в тялото й липсва именно хормона дето задържа емброна залепен за стените на матката и я уверяваха, че тя няма да износи бебето. Макар че някои симптоми говореха именно за този неблагоприятен развой на събитията (като кървене на няколко пъти) - все пак Техниките на визуализация за лечение от разстояние помогнаха и миналия ноември едно сладко момиченце се появи на бял свят. За този успех искам да подчертая, че работихме върху правилната нагласа на майката, запознахме я доколкото можем дистанционно с медитациите и я укуражавахме да вярва в положителни изход. - Тук към същата здравна сфера е и случая на Ед Бернд Младши, може да ви е познат – съавтор е на книгата „Ефективна Сетивна Проекция за всеки ден” – Това лято Ед премина операция на катаракта на окото –перде. Но тъй като са му правили преди години на другото око и не е минало много добре той помоли всичките си приятели и Силва инструктори да се включат в едно програмиране за успешно отстраняване на пердето от това око. Ед го познавам дистанционно покрай моя приятел. Включихме се в медитацията. Визуализирахме как онази част от окото –която трябва да бъде премахната (пердето) ще бъде достатъчно еластична, мека и лесно разчупваща се, че да бъде извадена безпроблемно от окото, без да наранява другите части, които са важни за зрението (като корнеата) (т.е. да избегнем онова, което се бе случило преди години с другото око на Ед.) Тук обръщам внимание че при тези визуализации е най-хубаво, ако се вживеете в образите и картините, аз си представях тази еластична им мека част на окото като батут и желе. Резултатът е именно каквото очаквахме – дори лекарят изразил учудването си колко е била мека и подобна на желе. Надявам се, че с тези подробни описания бих могла да дам идеи на всеки, който има някакъв проблем как да адаптира към своя си случай програмирането. - Постигали сме успехи (говоря в множествено число, защото с партньора ми винаги сме заедно в това) в най-различни сфери – когато са ни трябвали финанси, а не е имало реално доходи сме програмирали за разрешение на ситуацията и те винаги са се появявали . Не става въпрос да програмирате и да искате да намерите пари на улицата, съвсем не, един финансов проблем може да се реши по хиляди начини, може приятел да ви помогне, може роднина да пожелае да ви финансира, някой да купи нещо от вас и да поощри бизнеса ви, или пък друг да ви даде дадена услуга безплатно, или още други начини и възможности, които ви показват как сами да си изкарате нужните средства. За това човек, когато медитира за такъв вид проблеми не трябва да определя начина на решение – да не слага рамка, само по такъв и такъв начин, защото това смалява шанса и по-трудно ще се синхронизират събитията за да се реши проблема ви по желания начин. Просто визуализирайте себе си и след като сте решили проблемите си, какво е чувството, изживейте го, вживейте се, какво би било да сте си платили всички сметки и дори да са ви сотанали пари... неща от сорта, които не ограничават... - Едно от нещата, които ни отне повече време беше да разберем с какво да се занимаваме, в каква сфера да се насочим след кризата в бизнеса с имоти, с който се бяхме занимавали преди. Това ни отне 2 години и доста натрупана опитност, не казвам грешки, защото се поучихме доста и сега оценяваме нещата по различен начин, помъдряхме в решенията си. Ако някой иска да разбере каква е мисията му и призванието му в този живот и това може да постигне... Надявам се, че ще вдъхновя повече хора, досега никога не съм споделяла толкова неща, но искрената заинтересованост и желание за знание в предишните постове ми харесаха.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.