Премини към съдържанието

Angel_scream

Потребител
 • Публикации

  11
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Angel_scream

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 26.09.1978

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  София

Контакти

 • Twitter
  sick_angel26
 • ICQ
  346516110
 1. Оправих го с 3 пъти JOIN! Не е от структурата на файловете и слава богy,че не трябваше нищо да променям! Благодаря ТИ все пак за отговорите дотук!
 2. Sory човек, но и така не става! Имаш ли някакви идеи откъде другаде може да идва проблемът? Защо тогава другия скрипт, който ми е идентичен на този по синтаксис става и ми обединява пак 3 таблици ми изкарва информация? select * from am9a join am9b on am9a.stancia="капитановци" and am9a.DataIzprash="21.12.2006" and am9a.stancia=am9b.stancia and am9a.DataIzprash=am9b.DataIzprash join am9c on am9a.stancia=am9c.stancia and am9a.DataIzprash=am9c.DataIzprash Нещо по структурата ли да променям, да запиша като нова версия ли не знам?
 3. За съжаление и с такъв синтаксис пак ми връща празна заявка!!!Отново само имената на колоните на 3-те таблици и не изписва никаква грешка...Направо не знам! От официалния сайт www.webyog.com ми отговориха,че проблемът е в промяната на "lower_case_table names", но аз не съм променял нито имената на таблици, нито имената на колоните! Също така да унищожа заявката и да пробвам с един join, после с друг, а после и с два??? Все още не мога да разбера кво се има напредвид, ако знаеш, моля те ми пиши! БлАгОдАрЯ за досегашните ти отговори!!!
 4. Пробвах всички комбинации от JOINS/ Влючително и LEFT,NATURAL,CROSS JOIN/, но само със синтаксис от JOIN i RIGHT JOIN или INNER JOIN i RIGHT JOIN,ако ме разбираш, заявката ми вади само третата таблица,а другите две ми ги вади празни, а съотв с комбинациа от RIGHT JOIN и LEFT JOIN ми вади пълна само втората таблица,а първата и третата-празни!!! Така че пак не ми излизат пълни с data и трите таблици!!! Ако можеш, върни ми написана правилната комбинация от joins в случая според този скрипт, стига да е там проблемът!!! Иначе четох нещо за 'промяна реда на joins' и нещо за 'спецификация на where клаузата', ама не знам как точно да стане? Ако можеш и не ти е от голяма трудност,please helpni!!!Безкрайно БлАгОдАрЯ,ако се сетиш още нещо!
 5. Пробвах и като махнах буквата 'г' от формата на датата в настройките,рестарирах, но пак не става! Как си обясняваш тогава,че като добавя в скрипта RIGHT JOIN и изкарва данните,но с 2 пъти празни колоните на таблицата? Не мога така да го оставя! Някви други идеи, друго, което да е породило,това, че ми изкарва само имената на колоните на 3-те таблици??? Благодаря Ти предварително!!!
 6. По презумпция е така,но аз обединявам, повярвай ми, буквално 10-20 реда, тъй като се касае за база от данни, която все още е в тестов период и няма натрупана информация. Този скрипт преди да ми се прецака Windowsa ми обединяваше 3те таблици, имам генериран резултат от тази заявка, но след преинсталацията не ми вади нищо, мислиш ли че може да е от Windowsa?Сори,ако въпросът ми е хипер-тъп,но аз не съм софтуерен специалист и съм все още в един начален етап! МеРсИ Ти отново,ако пак ми отговориш нещо!
 7. Хайде, кажете нещо! Ако някой е работил с SQLyog 5.22? Излиза ми грешка 1054 'uncnown column name in where clause'. Пробвах с RIGHT JOIN - прехвърлят се данните, но също и 2 пъти празни колоните на таблицата! Кво трябва да заместя в скрипта, защото изпълнявам същия скрипт, който ми обединява по идентичен начин други 3 таблици, но този път не ми излизат никакви данни дори и грешка?Мерси на който пише!...
 8. Следният скрипт-формула select * from am13a join am13b on am13a.stancia="кнежа" and am13a.DataIzprash="31.11.2006" and am13a.stancia=am13b.stancia and am13a.DataIzprash=am13b.DataIzprash join am13c on am13a.stancia=am13c.stancia and am13a.DataIzprash=am13c.DataIzprash който е индивидуално писан и ми обединява 3 таблици в Excell и с който си прехвърлям данните от Excell в сист.от бази данни под My SQL с инструмент за работа SQL yog, нещо се прецака!!!На какво може да се дължи това и как да го оправя като преди работеше?Може ли да е от преинсталацията на Windowsa 2003 Server? Моля някой, който си има на идея и се занимава с прехвърляне на информация в бази данни по този начин да ми помогне!!!
 9. Може ли някой да ми каже може ли с тази програма да се конвертира сканиран документ,който се състои от цифрови и текстови стойности /от bmp,jpg,emf/ format в xls. формат и да се отвори като нормален екселски файл и доколко ефективно е това,разпознава ли данните,ако ги размазава могат ли да се донагласят като се направят някакви допълнит.настройки,откъде?Прилагам опцията "Converting Paper Documents into Microsoft Excell Worksheets",но не успявам да го запазя и отворя в Excell. Моля,ако мякой го е правил да пише!!!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...