Премини към съдържанието

Венцислав Астиков

Потребител
 • Публикации

  9
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за Венцислав Астиков

 • Титла
  Новобранец
 1. Проблема е разрешен Толкова елементарно ,че се срамувам да си призная дори! Една проверка на файловата система с вградения инструмент във Windows за нула време и всичко се оправи.Голямата папка се превърна в един малък файл от 32kb ,който вече се изтри нормално.Някаква обърквация е имало изглежда.Специално Благодаря на Joss Bomon за подсещането! Понякога решението е елементарно ама кой да се сети:)
 2. Има ценно на диска ,което няма нужда от спасяване защото то си е непокътнато ,здраво и работещо. Въпроса е да се изтрие само тази проблемна неизвестна папка. Пробвах с Live CD та ,пробвах с ""Hirens Boot " с Ültimate Boot CD" не става. В Hirens Boot диска има и мини XP ,но и с него не става.Оставям я ,не ми се занимава с прехвърляне на такова количество и форматиране за сега. Пък знам ли може за толкова години на експлоатация едно преформатиране да му дойде добре.Никога не съм му правил.Дори и за дефрагмент не си спомням.За мен едно нещо като работи добре не го бутам.Благодаря на всички все пак!
 3. Благодаря ще пробвам! Дано стане.Имам и такъв диск май.Въобще нямаше да се сетя.
 4. Нова информация: Въпросната папка с мишка върху нея показва точно 102 ГБ. Но ! Когато проверя всички останали файлове на диска за размер чрез десен бутон свойства ми пказват 349ГБ. А както казах в началото заетото място на дял (F) е 353ГБ. Излиза ,че за въпросната папка остават само 4ГБ ,което е добре и успокояващо. И все пак защо върху нея показва 102ГБ ,защо всичко в нея е на маймуница и не може да се трие и е с дати от миналото и бъдещето (чак до 2099г) си остава загадка. Благодаря за вниманието на всички! Оставям положението такова ,каквото си е за сега.
 5. Най ценната ми информация винаги е била на два диска. Но има и още много труд в останалите файлове. Целия хард е 465гб ,заетите са 353гб ,свободните112гб. В тези 353гб е въпросната неизвестна тази нова папка от 104гб. Което означава ,че трябва да прехвърлям някъде около 250гб на другия диск. Множко са ,оставям го за краен вариант. А flex tipe не ползвам.Винаги съм именувал на кирилица и никога не е имало проблем.От време на време проверявам дисковете с програма за размерите на папките за да почиствам излишното и голямото. Тази папка е от скоро. С тази команда нищо не се получава.
 6. Прегледал съм го целия диск и всичко си е наред.При опит да отворя някоя от подпапките на въпросната папка ми изписва: ""F:\Нова папка\ .......(маймуницата) не е достъпна.Неправилен синтаксис на име на директория или етикет на том"." Когато сложа мишката върху ,която и да е от 36 те папки показва - папката е празна.Ноне се отварят.Големите гигабайти са в останалите единични файлове освен тази празни паки.А когато сложа мишката върху някой от тях показва от сорта: б файл ,ха файл ,ILT файл и разни такива неизвестни! Не съм го свързвал към нищо друго никога. Сетих се ,че наскоро имах проблем с него който се изразяваше в това ,че тогава абсолютно всичко в него изглеждаше така и не можеше нищо да се чете.Но след като го рестартирах Слава Богу всичко се оправи.Това беше за първи и единствен път през всичките около10 години на ползване. Но тогава не съм обърнал внимание дали я имаше тази огромна нова неизвестна папка (от извънземните както както казва един колега по горе:)). 104гига !
 7. Тя всичката ми информация от 200 гб си е непокътната обаче тази пака 104 гб ми е напълно излишна Винаги съм го изключвал както трябва ,освен 2-3 пъти при особени случаи за рестартиране. Благодаря ви за съветите ,ще пробвам и ще пиша пак!
 8. Че съм правил такова нещо да ,но останалата част от диска си работи нормално.Искаш да кажеш ,че тези 104 гб вече са неизползваеми ли? Благодаря за отзива! Нещо с дефрагмент или форматиране на диска.Или пък програма за поправяне на лоши сектори? Програмата "Hard Disk Sentinel"показва 100% здрав.
 9. Проблема е следния: Външен хард WD с FAT32 система ,който ползвам отдавна без оплаквания.Днес откривам в него една папка с име "нова папка" ,която обаче е 104 GB размер. А вътре в нея около 36 паки именувани с маймуница и още толкова файлове също именувани с маймуница.При опит да ги изтрия не става.Пробвах с "Unlocker" също и с "Iobit Unlocker" няма резултат. С "Revo Uninstaller"също (програмата блокира). Всички други папки и файлове в диска са си наред и работят.Да са някакви системни файлове ,които да не трябва да се трият ли не знам ,обаче такъв голям размер!? Ако някой има на идея за какво става дума предварително му благодаря да сподели.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...