Премини към съдържанието

Bu6PaToP

Потребител
  • Публикации

    4
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Bu6PaToP

  • Титла
    Новобранец
  1. Еми проблема ми е не че няма да мога да намеря заместители, но просто явно компютъра има някакъв проблем, който искам да се опитам да отстраня ... иначе сега установих, че VLC си работи екстра, но както казах не е целта да намеря заместители на тези програми
  2. Драйвърите за звуковата ми карта са от 9/24/2008 Realtek AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller, а кодека за звука - вчера си дръпнах AC3 Fillter ...
  3. Това са резултатите от HijackThis Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 4:44:21 PM, on 2/5/2009 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe C:\WINDOWS\System32\TUProgSt.exe C:\Program Files\Skype\Plugin Manager\skypePM.exe C:\Program Files\JetAudio\JetAudio.exe C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe O3 - Toolbar: DAEMON Tools Toolbar - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar.dll O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user') O4 - Startup: Picture Motion Browser Media Check Tool.lnk = C:\Program Files\Sony\Sony Picture Utility\PMBCore\SPUVolumeWatcher.exe O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DD58C18B-C55D-4569-A82D-1FAB6A240CDB}: NameServer = 80.72.75.2,80.72.75.66 O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software - C:\WINDOWS\System32\TuneUpDefragService.exe O23 - Service: TuneUp Program Statistics Service (TuneUp.ProgramStatisticsSvc) - TuneUp Software - C:\WINDOWS\System32\TUProgSt.exe -- End of file - 2256 bytes
  4. Здравейте, имам проблвем с програми като JetAudio, WMP, BSplayer ... общото е, че ми блокират след известно време работа с тях било то 4-5 минути, понякога секунди а в най - добрия случай 30 минути ... Ще започна постепено да описвам проблемите с всяка една програма : JetAudio Тука проблема е следния. Като пусна някоя mp3-ka работи известно време и самата програма ме изхвърля с някъкво съобщение което ми предлага да си напиша e-maila и да го изпратя на производителите на програмата. Като пусна филм ми изписва същото това съобщение, но с тази разлика, че не ме изхвърля - филма продължава да си върви но без звук. BSplayer Тук проблема е аналогичен ... WMP Като пусна песен (mp3) след известно време ми блокира с онова съобщение don't send Report/ Send Report ... Случаите са два - единия е да ме изхвърли директно, другия е да ми даде това съобщение но програмата да продължи да си работи ... Засега това което съм опитал да направя е да преинсталирам Windowsa, но не се получава . Бях със XP (home, profesional) и не става. Опитах да кача драйвърите за Sound картата от оригиналния диск, опитах и последните излезнали драйвъри и отново не става ... Не съм кой знае колко наясно с компютрите. Ровя се тук таме във форуми и с тяхна помощ си оправям проблемите и понеже забелязах, че тука давате доста адекватни отговори реших да се обърна към вас ... Конфигурацията ми е - Дъно: GA-7VAX, Sound картата ми е вградената към това дъно, RAM 1 GB DDR ...
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.