Премини към съдържанието

HERUVIM

Потребител
 • Публикации

  28
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от HERUVIM

 1. Здравейте, Имам следния въпрос: Когато излезе нова версия на Вивалди излиза ми уведомяване в отделен прозорец на браузъра. Натискам бутона "Изтегли и обнови", изтегля се и се инсталира новата версия, но браузърът си остава не обновен. Опитвам няколко пъти, но е все същото. Принуждавам се да изтегля ехе-то и инсталирам отново браузъра и чак тогава се обновява. Някой има ли същия проблем? Споделете при вас как е. Предварително благодаря! С Windows 10 profesional съм х64.
 2. Здравейте на всички! От години съм почитател и до последно използвах старата Опера (версия 12.18), но смених компютъра и ОС и вече няма как да я ползвам. Новата Хропера няма нищо общо с Опера 12. Някъде бях чел, че Vivaldi е наследник на Опера 12 и част от екипа му са бивши специалисти от разпадналия се екип на Опера 12, затова и реших да го изпробвам. Верно вкарали са някои неща от Опера 12, но има доста разлика от нея и какво още да се желае. Иначе зарежда доста бързо страниците и не отстъпва на Хроперата и Лисицата (Хром изобщо не го харесвам и нямам наблюдения как се държи). За сега щ
 3. Здравейте, не намерих друга тема за антивирусната програма Avira, и затова тук ще си задам въпросите. От няколко дена ми се обнови Avira AntiVirus до последната версия (с безплатната версия съм), но автоматично ми се инсталира и Avira Launcher, след което долу в трея иконата на Авира изчезна, което ме притеснява. Иначе, когато стартирам Авира от прекия път на десктопа се отваря, но без да я има в трея иконата, което ме притеснява. При първия ъпдейт, с който се появи Avira Launcher реших да деинсталирам това приложение, след което иконата на Avira AntiVirus пак си се появи в трея, н
 4. А дали няма да се обнови сама, макар и след време?
 5. Здравейте на всички! Бих искал да попитам дали в Опера 29 има начин за ръчно обновяване? Задавам въпроса, защото съм все още с Опера 28 и не се е обновила до 29. Преобърнах всичките настройки, но не открих от къде мога да я обновя ръчно. Единствено като вляза в Настройки --> "За Опера", за секунди се изписва текст "Проверка за актуализации" в дясно от номера на версията, след което се изписва текст на същото място "Няма актуализации". С ОС ХP SP3 съм. Не ми се инсталира наново ехе-то на 29, тъй като понаправих някои настройки, а така с автоматичното обновяване те ще се запазят. Предвари
 6. Благодаря Sinbad_! На този етап и аз ще го игнорирам, защото все още 12-ката работи добре със сайтовете, които посещавам, но за съжаление рано или късно е неминуемо преминаването към Хроперата. Вече 28-мицата я ползвам наравно с 12-та на смартфона, а и тази вечер като потърсих в Google Play 12-та... не я намерих, а преди около 2 месеца все още беше там. Монополиста Google бавно, но сигурно "погребва" Presto.
 7. Здравейте на всички! Все още ползвам добрата стара Опера - версия 12.17. Днес когато отворих браузъра ми излезе съобщение, че има нова версия, но без да пише в прозореца за уведомяване номера на версията, а само размера, който е 32 МВ, което ме навежда на мисълта, че това е Opera версия 28, защото нейният размер е 31,1 МВ, което си е приблизително 32 МВ. Опера версия 12.17 е приблизително 13 МВ. Въпросът ми е към всички, които все още ползват Опера 12.17 дали и при тях се появява уведомлението за този ъпдейт? А към всички ползващи, която и да е версия на Опера бих искал да попитам дали биха
 8. Аз съм с безплатната версия на Авира-та. Не ме притеснява това, че MalwareBytes' Anti-Malware засича "гадини". При снощното сканиране вече ги сложих и четирите в изключения. haidukpikaso, относно това, че "това на Авира така и не го намерих къде е" мисля, че B-boy[styLe] има предвид да се махне отметката по време на инсталацията на Авира. Хубав и спорен ден на всички!
 9. Привет, haidukpikaso. Гледам, че и ти като мен ползваш Авира-та. От последния и по-сериозен ъпдейт /преди около 10 дена/ MalwareBytes' Anti-Malware и при мен засича 4 броя "гадини" и то в системния регистър както при теб ги открива. Мисля, че е просто някаква конфронтация между двете програми. Ето и снимка. http://prikachi.com/images.php?images/779/7469779t.jpg п.п. А бе от къде ги прикачвате снимките? Нещо не го откривам
 10. Ще поизчакам известно време за ъпдейт. Есента, когато Авира пуснаха нова версия при мен ъпдейт се появи чак след повече от два месеца. А и следя новите излезли версии на Malwarebytes и ако нямам пропуск мисля, че последната излязла версия преди 2.0 е 1.75. Да уточня, че става въпрос за безплатната версия.
 11. Извинявам се за неуточнението. При мен отдавна не ми е излизало известие за обновяване на версията и аз съм с 1.75.хххх., затова ме притеснява ако трябва да деинсталирам 1.75.хххх и да сложа 2.0.1.хххх.Иначе до сега винаги ми се е появявало известие за нова версия и съм надстройвал над предходната без деинсталация.Да уточня, че сега въпреки, че съм с версия 1.75.хххх. нямам проблем с ъпдейтите на дефинициите.И последно уточнение - с доброто старо ХР съм.
 12. При мен все още не ми се появява известие за ъпдейт на новата версия 2.0.1.1004, затова и няма да бързам да я инсталирам. Присъединявам се към въпроса на Иван Бонев: "Колеги, излезе ми съобщение в програмата, че има нова версия. Свалих я от официалната страница и се чудя дали върху текущата да я инсталирам или първо да махна старата, и след това да слагам?". Ще очаквам мнения на тези, които вече са я сложили. И още два въпроса: 1. При деинсталиране на старата версия и инсталиране на новата "буболечките" които съм сложил под карантина ще се запазят ли или трябва отново да ги местя там? 2. Същия
 13. Аз също съм задал в настройките да не се обновява автоматично а само да ме уведоми за нова версия. Обновяването винаги съм го правил ръчно от меню "Настройки", и от падащото контекстно меню: "Провери за нова версия", след което започва обновяването, но от както излезе финалната версия на версия 15 ми дава грешка в обновяването. Между другото относно това, че не виждаш снимката... Аз в момента пиша от служебния компютър, където браузърът е ИЕ 10 /от уважение към администратора не съм инсталирвал Опера-та/ и също не виждам снимката, както и никоя от приложените снимки към другите коментари.
 14. Аз също се замислям за Лисицата. Държи се доста стабилно и отваря сравнително бързо сайтовете, но засега ще си ползвам 12-ката на Опера, поне докато не започне и тя да се бъгва.
 15. Методи Дамянов, на 04 Юли 2013 - 2:56 PM, написа: ... Макар че скоро трябва да се появи 12.16... hlevoust "Вече се появи и инсталира. Но не разбрах с 15-тицата какво да правя." Сама ли се ъпдейтна до 12.16 или изтегли ехе-то и го инсталира ти? Защото при мен когато проверя за ново издание ми изписва, че има "Грешка при проверката за ново издание на Opera", а до сега винаги така съм я надграждал. Ето и картина с грешката. Дава ми грешка при проверка за ново издание от както излезе финалната версия на 15-цата.
 16. Здравейте! Виждам, че вече официално е излязла финалната версия на Opera 15.0 Build 1147.130 Final. Ако някой вече я е инсталирал на Windows XP ще съм му благодарен да изкаже мнение как се държи Опера-та. Предварително благодаря.
 17. Здравейте! Имам проблем с Опера-та. Ползвам последната финална версия 12.12, но не мога да свалям никаква джаджа от сайта на опера. Също така не ми сработва джаджата Flash Video Downloader 2.5, а преди време със същата инсталирана версия на джаджата всичко си работеше и без проблем свалях флаш видео. /Версията 2.5 е последната качена на сайта/. Ако някой има идеи по двата проблема предварително благодаря за отговорите.
 18. Здравейте Виждам, че вече е излязла новата 13-та версия на безплатната Авира. Някой знае ли дали версия 12 ще се обнови сама до 13-та или е необходимо деинсталация на 12-ката и тогава да се инсталира новата 13-та версия? Предварително благодаря за отговара.
 19. Здравейте! Аз имам абсолютно същия проблем като на kolev_74, но снощи не попаднах на тази тема, а чак сега, когато съм на работа. Довечера ще опитам да деинсталирам с въпросния инструмент за почистване от сайта на МБАМ. kolev_74, до колкото виждам от снимката, която си качил ти си с ХР. Аз също съм с този уиндоус и се надявам нещата и при мен да се оправят.
 20. Привет! Извинявам се за невежеството си! Когато опитах това, което си ми описал бях на работното си място и не се задълбочих много. Сега, когато опитвам пак от вкъщи нещата се получиха. Благодаря ти за разяснението! -FG-, още веднъж ти се извинявам!
 21. По начина, по който ми казваш просто се изключва лентата и тя става невидима. Благодаря за съвета!
 22. Здравейте Аз се сблъсках с един мисля елементарен проблем в Опера. Той е следния: Как мога да променям местоположението на лентите в Опера? Имам пред вид не горе, долу, в ляво или дясно, а например, когато имам изкарани 3 ленти, които ползвам и съм ги сложил в положение "горе" да мога да сложа лентата с отметки под лентата с менюта, а под нея адресната лента и под нея табовата лента. В 10-ката лентите бяха подредени по този начин и сега ми е некомфортно с 11-та весия. Моля ако някой знае как става преподреждането на лентите да пише. Предварително благодаря!
 23. Да, променял съм настройките, но дотолкова, че да го направя удобен за ползване, не мисля, че съм променял нещо по-глобално. Иначе само в пощата на абв е проблема, в други сайтове няма проблем с поставянето на текст от клипборда/било то поставяне на текст в търсачката, или в поле за писане/. Благодаря за идеята! Не бях се сетил за този начин. Пробвах и стана. Явно, както казваш Опера има някъква несъвместимост с АБВ. Благодаря за мнението и желанието да ми помогнеш! Току що открих още един проблем в абв пощата. Не мога да отварям даден контакт /за да видя например инфото, коет
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване