Премини към съдържанието

gBG

Потребител
  • Публикации

    21
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за gBG

  • Титла
    Потребител
  1. Ами буксата е сеедно двете букси които бяха на компютъра обаче са заедно ,тоест не може да ползвам само за дата буксата. Влезе си на мястото на големия хард без проблем, но да на лаптопа е по-малък. Работата е там ,че нямам друг компютър на който да тествам компонентите. Имам един стар ,но там дъното е от предното поколение и буксите са по-различни ,а нямам и такъв преходник. Биоса няма как да го ресна ,защото не ми се включва монитора като пусна компютъра. Стои си на standby и въобще не разбира ,че съм вйлючил компютъра. Според мен е нормално така да става ако видео картата е изгоряла тъй кат
  2. Ами не знам дали има нещо общо с интернета ама кабела минава през рутер и предполагам той щеше да поеме удара, а си е ок и работи и в момента. За захранване не съм сигурен ,но замерих с мултицет напрежението по буксата на видео картата при включен компютър и беше 12 и нещо волта на няколо от кабелите. Другите букси не съм ги гледал... но предполагам работи ,защото иначе не знам от къде ще се въртят вентилаторите на кутията и другите компоненети. Диска от настолния го свързах точно с буксата на лаптопа. Няма как да свържа само дата кабела от лаптопа към диска щото буксата е комбинирана и не ост
  3. Няма сигнали, но май и преди това нямаше. Дъното е асус p5kpl/1600, процесора е intel core 2 duo e7600. Две плочки рам има по 2гб.
  4. Здравейте, преди известно време компютъра ми изгоря по време на буря. Или поне някои от частите. При пускането му се включват всички перки на видео картата,процесора, на кутията и захранването. Само не се чува да се включва харддиска. Свалих го и го включих към лаптопа като махнах неговия диск и просто включих буксата. При опит да стартирам лаптопа ме пита кое устройство да зареди и ми излиза само сд без наличието на харда. От което мисля ,че харда е заминал. Обаче при включване на диска от лаптопа на компютъра(към кутията) пак нищо не тръгва на дисплея. Стои си черен, а той си работи. Пробвах
  5. Проблемът е че когато включа виндоуса (с 7 съм)windows firewall не се включва автоматично.Ще съм много благодарен ако ми обясните как да я настроя да се включва с стартирането на системата.Благодаря предварително.
  6. Здравейте,днес преинсталирах windows-a на компютъра и след,като инсталирах драйверите,инсталирах VMware Workstantion.От тогава като рестартирам компютъра или го изключа и пак го включа интернета ми се включва много бавно около 3/4 минути след включването на компютъра преди да се включи иконката е такава ще съм много благодарен ако ми кажете как да направя така че интернета да се включва с включването на компютъра. Интернета ми e с кабел директно в компютъра и съм инсталирал оновил драйверите с Driver Genius.
  7. Здравейте,търся програма с която да мога да си направя такава анимация . Благодаря предварително.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване