Премини към съдържанието

m1reca

Потребител
  • Публикации

    10
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за m1reca

  • Титла
    Потребител
  1. Ами направих всичко което ми казахте и препоръчахте. Не съм сядал за дълго на компютъра,но проблемите за които писах мисля,че са решени.Уиндоуса се държи нормално на пръв поглед.Не "хвърчи" така да се каже,но кято цяло съм доволен и благодаря!Ако имате още някакви препоръки с удоволствие бих ги изпълнил.Виждам,че си разбирате от работата и пак ви благодаря!
  2. Sat May 01 17:53:42 2010 Click "Start" Sat May 01 17:53:47 2010 Conficker Not Found Sat May 01 17:53:51 2010 CConfickerDialog::OnCancel() Sat May 01 17:53:51 2010 http://www.enigmasoftware.com/conficker_tool/feedback.php?version=1.0.0.16&found=0&removed=0
  3. ROOTREPEAL © AD, 2007-2009 ================================================== Scan Start Time: 2010/05/01 13:48 Program Version: Version 1.3.5.0 Windows Version: Windows XP SP3 ================================================== Drivers ------------------- Name: Image Path: Address: 0xF8792000 Size: 98304 File Visible: No Signed: - Status: - Name: Image Path: Address: 0x00000000 Size: 0 File Visible: No Signed: - Status: - Name: dump_atapi.sys Image Path: C:\WINDOWS\System32\Drivers\dump_atapi.sys Address: 0xF6D4D000 Size: 98304
  4. DDS (Ver_10-03-17.01) - NTFSx86 Run by BASS at 5:02:02,03 on 01.05.2010 Ј. Internet Explorer: 6.0.2900.5512 Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1251.359.1033.18.511.180 [GMT 3:00] AV: avast! Antivirus *On-access scanning enabled* (Updated) {7591DB91-41F0-48A3-B128-1A293FD8233D} ============== Running Processes =============== C:\WINDOWS\system32\svchost -k DcomLaunch svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs svchost.exe svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\WINDOWS\syste
  5. готово..съжалявам за бавните отговори просто така се случва. OTL.Txt Extras.Txt
  6. и като му дадох рестарт зацепи от третото включване.
  7. Та значи имам следния проблем...когато си пусна компютъра и едвам зацепи (не винаги зацепва - след като ми зареди уиндоуса и стигне вече на декстопа нали ...премигва,премигва и ми изгасва монитора,сякаш заспива и нищо не може да се направи освен рестарт) интернета ми работи в началото,но след известно време изчезва смисъл спира .. сканирах,трих некви вируси със аваст и mallwarebytes' и нищо все същото.След рестарт тръгва пак нали ако зацепи от първия път известно време има интернет и пак изчезва.Доста често се случва докато правя нещо по компютъра дори не свързано с интернет да зацепи и да се
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване