Премини към съдържанието

Соломон Кейн

Потребител
 • Публикации

  51
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Соломон Кейн

 1. ???? кой е този и какво заради мен бе чиче????
 2. Тук нещо я омазваш,ThreatFire нищо общо няма със споменатите от теб програми. Макар и да няма скоро излязла нова версия ThreatFire е друг вид,коренно различен по начин на защита! За сега малко програми "блокатори по поведение" може да се мерят с нея.Единствено проспива TDL4 ,но това не веднъж е докладвано. Повърхностен си,очаквах от теб по адекватни коментари!
 3. От както и внедриха като двигател това,стана много зле.
 4. Ти ма уби ве чич Тоше,тая руска сглобка ZenOK,боклук от класа,да не говорим, че останалите са под всякакво ниво, като изключим от части Forti и Ad-Aware ...а за останалите, какви конкуренти
 5. Спокоен съм,а тебе вече те прочетох,нищо особено!
 6. Не съм споменавал че "Кинг софт" е добра в динамичен тест,нещо да съм споменавал за това? Че много ловяла и прочие? Докато не покажеш нещо нагледно не вярвам,фенщината ви край няма.Искам факти а не празни приказки. Аз нямам любима програмка на която да и свалям звезди и да я възхвалявам из БГ форумите,както голяма част от вас тук! Когато ти задам въпрос тогава може да се включиш с подобаваш отговор. На въпрос да ми отговаряш с въпрос е признак : 1-во на ниска култура 2-ро на липса на адекватен отговор
 7. Чич Тоше,имаш ли желание да покажеш нагледно как стават тия работи? И на клипче нема да откажем!
 8. Има ли уеб филтър...да кажем нещо като родителски контрол?? Как се справя там?
 9. Руснаците са далече от азиатския софтуер,омръзна ми да чета цитати или техни връзки дадени тук. Вие собствено мнение нямате ли си?
 10. Ако ти се отдаде възможност,може ли препоръчителни настройки да ми дадеш? АА коя версия литъл или сървърната?
 11. чич Тоше,още малко ...за сега топло заради вярната посока,но има още,това не е основното Не,много си далеч,явно не познаваш Краля добре.Коментираш само неща, които си прочел,едва ли това е собственото ти мнение и констатации за програмата!
 12. Къде са тестващите ?? Бих искал да се включа с китайска комплексна защита (сбир щайн,но все пак,имам претенции за добро представяне)
 13. Kingsoft специално има едно голямо предимство пред повечето програми, които споменавате в темите,някой може ли да каже кое е то?
 14. С удоволствие Ти си готин пич,отдавна го знам. Това с "УРКО" беше шега естествено
 15. Пробвай да купиш лиценз,няма как да успееш...операцията няма да бъде завършена. Няма кой да ти продаде лиценз,програмата работи с един лиценз на множество машини и то съвсем легално,а не пиратски както ти се изрази. Аз го имам в pdf формат,ако сметнете за нужно....
 16. Ще отговоря по етапно 1.Почти позна 2.Лиценза е един и той е некомерсиален. 3.Няма такъв филм с 331
 17. Ползвайте по-старата версия 325,тази новата 331 не се знае от къде се е пръкнала. Тя е в застой ,понеже няма бъгове за дялкане...браточка. П.с. Кой тоя УРКО за който пишеш?
 18. Извини ме браточка,но не може да се сравнява със Shadow Defender-а ! Тествай я и сам ще разбереш за какво пиша. Аз преди да препоръчам каквото и да е било,първо тествам . Ай бай брато и другия път гледай какво предлагаш на аудиторията ,боклуците ги остави на разработчиците им.
 19. Четеца да се обновява редовно! Това е задната врата на експлойтите,малко лабава панта и е минал като у дома си! ....може би имаш на в предвид "бисквитка Катеричка"
 20. след 60 дневно ползване започва да си налага некви ограничения без аз да съм дал разрешение ,включва частично УАК без също да ме е питала,абе съмнителна ми е така без да иска лиценз.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...