Премини към съдържанието

1000firmi

Потребител
 • Публикации

  89
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

21 Добра репутация

Всичко за 1000firmi

 • Титла
  Редовен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж
 1. 1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.
 2. Т.е. ако пуснеш сайт на някой конкурент ще го прецакаш ли?
 3. Какъв е най-сигурния безплатен домейн?
 4. PR се определя от броя на входящите линкове и тяхната тежест. Определящи и ползотворни за Page Rank-а са следните фактори: По-голям брой входящи линковеСайтовете, от които получавате линкове да са с по-висок Page RankСайтовете, от които получавате линкове да имат по-малко изходящи линковеТака Page Rank влияе на класацията в Google, но не е единствен фактор. Може би е най-трудоемък процес, но не е по-важен от останалите фактори.
 5. Не че пазарувам, но смятам, че чрез втората употреба продуктите успяват да изкарат пълния си живот. Специално при дрехите - модите се сменят доста често (с цел по-високо потребление) и така дрехите не успяват да се износят. Ако похабяваме толкова ресурси за производството им и после не ги ползваме достатъчно много бързо ще изчерпим ресурсите на планетата си
 6. Марките на дрехите ми приличат като украшенията на първобитните хора. Ако някой е успял да убие съблезъб тигър си окачва зъб от тигъра като медальон. Това му осигурява социален статус в племето или както там са живяли. Така в днешно време някой като изкарва много пари, или в случая с по-младите - има по-заможни родители той си позволява да носи по-скъпи дрешки. Надявам се да не обиждам никого с тази публикация. Не сравнявам хората от различните епохи а само символите
 7. Много ми е интересно, авторът на темата може ли да каже с колко е пораснал за тези 2 години
 8. 1000firmi

  Жив ли е 2Pac ?

  Мисля, че тези истории, че е жив или не са по-скоро рекламни стратегии на фирмата, която държи права над творчеството му.
 9. 1000firmi

  Да си спомним 10-ти ноември

  В много предприятия се избират, повечето железници в Европа, Китай има такъв тип предприятия, в САЩ са разпределени като акционерни дружества, но най-развити са във Венецуела. Там основната индустрия е чрез производствени кооперативи.
 10. 1000firmi

  Да си спомним 10-ти ноември

  Аз не виждам къде е общността в настоящия преход но все едно. Национализацията в Испания не е успяла по две основни причини: 1. За ръководители са били назначени, а не избрани хора (не може някой от някаква партия да решава кой става и кой не, ако има национализация ръководството трябва да се избере от работниците) 2. Пазарът на съответните предприятия е от хора, които също толерират частната собственост. Колкото и по-изгодно да им стане да бъдат клиенти на държавно предприятие не биха купували продукцията му, защото така ще докажжат, че обществената собственост е по-добра от частната.
 11. 1000firmi

  Да си спомним 10-ти ноември

  В момента по всякакъв начин ни се доказва, че държавната собственост не е просперираща. Причината за това е, че за обществена собственост се грижат хора, които толерират частната над нея. Така се получава и ограбването на България вече 23 години
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...