Премини към съдържанието

pspbg1

Потребител
 • Публикации

  71
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

23 Добра репутация

Всичко за pspbg1

 • Титла
  Редовен потребител

Последни посетители

181 прегледа на профила
 1. За тези, които обичат морето, да знаете, че когато навлизате навътре в морето, се потапяте повече, не защото дъното е с наклон надолу, а защото водата се издига, просто формата и е такава. За тези, които искат да разберат и да усетят как се върти Земята, препоръчвам един метод, който гарантира не забравимо преживяване ( в случай, че го запомните). Купете се бутилка, на етикета на която пише алк%, колкото е по-голям%, толкова по истински ще усетите нещата. След консумацията на съдържанието, ако няма ефект, повторете процедурата, правете това, до като започнете да усещате, че губите чувство за тежест на тялото си, всичко около вас започва да се върти, дори по някога, горе става долу, по някога дори, асфалта се надига и удря по главата, в някои случаи, прекалената консумация, води до интоксикация, така, че внимавайте. Каквото и да се случи, ако запомните събитията, то това е чувството, да се намирате на въртяща се Земя.
 2. Вашите обяснения, започват с - представи си, или да предположим, или ако приемем че...., да предположим, относително е, зависи....... Събудете се, от относителния си сън.
 3. Да, точно мисленето е проблема. За да демонстрират, че земята се върти, е нужно да си представим че сме във влак, едно и също било усещането, а ако влака се намира на някой от полюсите, ще се върти като въртележка но няма да се движи. А за да определиш формата на повърхността на водата ти трябва пергел, но със стъпка поне 10000км и да начеръаеш окръжност. Водата е окръжност (в случай, че някой не го знае). Земята се върти единствено в относителните представи на назубрилите относителната материя. Във връзка с това, че за влакът ви, са нужни много специфични условия за прави това, което вие твърдите. Не виждате, това, което е пред очите ви, не виждате реалността, не знаете какво представлява Земята, но в представите си можете и на Марс да отидете.
 4. Да, добре... Апропо, безсилието е от ваша страна, не от наша. Лека нощ.
 5. Да, същите са. Реални доказателства, без да обяснявам, че нещо е еди каквоси давайки абсурдни сравнения, понеже нямам реални примери. И три нивела ако искаш използвай, все тая, не върви твоето обяснение.
 6. Правя каквото мога, толкос. Ама и вие не падате по-долу. Това за скотостта ме ясно, само дето земята не се върти, това е най големия проблем.
 7. Айде пак, ново 20. Сега пък на водата трябва да гледаме като на окръжност? Извинявай, ама това в кои книги го пише? При без тегловност да. Но на земята безтегловност ли е?
 8. Мда, криво дърво, трудно се изправя, уморяваме се.
 9. И да, планините са насипи! А Дяволската планина, е пън!
 10. Както и всичко останало при вас, и тук се мери с два аршина. Ако с единия нещата не са във ваша полза, веднага вадиме другия. Фокуси, като Мистър Сенко сте. А вие кое от твърденията си, сте доказали? С влака ли? И че водата е крива? И че атмосферата е защитна стена? Че земята се върти? Пак смех!
 11. Последна дума, се дава на осъдените на смърт. Най-тревожното в цялата тази история е, че тези образованите и грамотните, за разлика от нас, загубеняците, разпространяват тази откровена манипулация по всички възможни начини. Забелязвам трайна тенденция, не удобните въпроси, да получават не адекватни отговори. Нямам време да ровя из всички безсмислици за да цитирам безсмислица, щом ти казвам, че го пише значи съм го прочел в някой коментар. А иначе, движението по права линия е много сериозен аргумент и почти доказва, това което твърдите за геоида. acnekt 4035 публикувано сряда в 08:44 Тези комедийни видеа си ги гледай ти. Земята няма постоянна скорост и то 1600 км в час. Земята има различни скорости. Различни видове въртения. Земята не е гума на кола и аз не съм мравка. Нито формата, нито мащабът съвпадат. Нищо. Глупав пример. Сравнението е глупаво. Земята, първо няма форма на гума, трето и аз нямам форма на мравка. Целта бе да се види, че Земята била тя пица, била погача или куха, сфера, геоид че това нещо, каквато и да е формата му, че се върти. Което първата налудничева теория издиша, че Земята стои. То и другите издишат Този цитат устройва ли те?
 12. Пусни клипчето и снимката, моля, поне за мен, ще е интересно.
 13. Първо кажи колко дълъг е този нивел? Ако е дълъг 1 метър - да, "равна е". Ако е 10 000 км - не, не е равна. Сещаш се защо те питам, нали? Вземи какъвто си искаш нивел, има и много други съвременни уреди които се ползват за нивелация. Май, нещо, а? Тук сме в смехорания. Правят се не уместни сравнения, между две коренно различни конструкции, каквито са Земята и влака. Видите ли, атмосферата изпълнявала ролята на стените и тавана на влака?!? WTF? Не бивалиците, които се изписват тук, са достойни за златен глобус във формата на влак. Загинахте с този влак. Равна ли е повърхността на водата или не е равна? Ще отговори ли някой? Сега нивела трябало да бъде нам си колко дълъг. Смех. Ако поставиш нивел на стената на сграда висока 500м, има ли значение колко е дълъг нивела, за да покаже право ли е или не? Не, не ги удовлетворява, на тях ако им покажеш кухненска тава, ще кажат, че не плоска. По-нагоре в коментарите, пишете също, че Земята не се върти с постоянна скорост и не само по измислената ос. Айде уточнете тези детайли и излезте с конкретни данни. Кога променя скоростта си и посоката на въртене. Защото влака не може да се движи по наклон на горе, на долу пък е рисковано. Движи се по равнина с много малки допустими денивелации.
 14. Понеже, само влизам в обяснителен режим, ще помоля и аз, за едно обяснение, виждам, че има разбиращи, та повърхността на водата на световния океан, на Земята, равна ли е или е крива? Равна, имам предвид, ако сложа нивел да показва равно, или крива, да показва криво? Ако може обяснението, да е с да равна или не, не равна. В двата случая, да има обосновка.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.