Премини към съдържанието

Omnamah

Потребител
 • Публикации

  11
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

3 Неутрална репутация

Всичко за Omnamah

 • Титла
  Потребител
 1. Здравей, Belge! Продължавам с още тълкуване, както ти обещах. Мисля, че си падаш по тайнствени и загадъчни, а може би и малко опасни жени. Те може да са грижовни, да обичат да помагат на другите, на хора и животни, които имат нужда от помощ, от лечение. Самият ти много си падаш по мистичните неща. Възможно е да имаш от време на време някакви пророчески сънища, интуицията да ти подсказва нещо и после то да се окаже вярно. Имаш силно въображение. Ако пък смяташ, че нямаш такова, значи го проектираш върху други хора и тогава съпругата ти ще има такова. Може би чувстваш единия от родителите си много отдалечен от теб. Може физически да отсъства, а може само емоционално и да си останал с това усещане за отдалеченост от него или нея. Възможно е, докато майка ти е била бременна с теб, да се е чувствала самотна, поради някакви причини, а евентуално може да е била в депресия. Не се сещам дали ти бях писала, че в теб има много агресия, която може да не показваш, за да не нараниш емоционално другите хора. Ти си изследовател на непознатото, скритото, мистичното. Възможно е да срещаш доста хора, които отговарят на последното описание, ако не осъзнаваш, че ти самият си такъв. Възможно е професията ти да е свързана с компютри, елетроника, техника, нови изобретеия или с електротехника, нещо, свързано с електричество. Ако не е свързана с изброените неща (плюс още няколко възможности), има вероятност да изпитваш трудности в намирането на постоянна работа. Имаш данни и за преподавател. Може да е свързано и с някакъв вид изследвания.
 2. Домът, отговарящ на проекциите ти е в Лъв. Лъв се управлява от Слънцето. При теб то е в съвпад със Сатурн в 9-ти дом. Слънце в съвпад със Сатурн, както е при теб, дава добра дисциплина и самодисциплина. Щом ги харесваш в другите хора, може би ти и трудно да ги откриеш в себе си. Но ти със сигурност имаш данни за много добра самодисциплина, още повече, че Слънцето е в Скорпион. Това, че харесваш добродушни хора може да идва от това, че Слънцето ти е в 9-ти дом, който дава добродушие и оптимизъм. Но, понеже Слънцето ти е в Скорпион и в съвпад със Сатурн, това не допринася за весело настроение, а тъкмо напротив. Тоест, при теб има много голямо протировечие между нуждата да се наслаждаваш безгрижно на живота и да се заваляваш и това, че знаеш, че си длъжна да изпълняваш задълженията си. Това може да е основна тема при теб. Освен това в Скорпион не дава много добри мисли, но пък поне дава желание да изследваш неизвестното, окултни, скрити неща. Може да харесваш криминални романи, или пък психологически и езотерични. Партнорите - не знам какво имаш предвид под класа, но възпитанието и уважението към другите е точно по Слънце в съвпад със Сатурн. Тоест, ти самата ги притежаваш. Дразниш се от егоизма, защото това качество в теб самата не го осъзнаваш. Слънцето в съвпад със Сатурн все върши разни неща заради околните и защото трябва. Затова, ако човек просто се забавлява, това може да бъде възприето от теб като егоизъм. Това за борбата с комплексите е много характерно за твоето Слънце в съвпад със Сатурн. Сатурн наистина дава много комплекси на човека. А това, че са в Скорпион още повече дава желание за самоусъвършенстване. Но ти сега си точно във възраст, в която ще имаш възможност да се пребориш с коплексите си, защото си на 29, а това е Сатурнов период. Сега трябва да следиш какво се случва около теб и да прецениш как това отразява твоите вътрешни състояния, които не осъзнаваш. Имаш ли проблем с агресия и агресивни хора, които се навъртат около теб? Може да са по-скоро словесно агресивни, да обиждат.
 3. Под ранни години имам предвид възрастта до 28-29 години, понеже тази възраст е свързана с една от планетите. Между другото, при теб тази възраст трябва да е свързана с някаква осезаема промяна. Очаква се при всички хора да е така около тази възраст, но мисля, че при теб ще е по-осезаемо, отколкото при много други хора. Ще ти пиша още по хороскопа ти, но по-късно.
 4. Леля ти е на 50 години. Не бързай да се зъклеваш в зъба от църквата в Созопол, дащото наскоро при пренасянето на мощите беше открадната или загубена една кост от тях. Може и със зъба да стане същото. Жена ти неуверена и затворена в себе си ли е? Може би тя се интересува от мистични неща, като например религия, гадаене, окултни неща и други подобни. Също така може да е склонна да се жертва заради другите и да помага на нуждаещите си. Въпросът за неувереността се вижда в хоросккопа ти. От една страна, ти притежаваш доста силен характер. Но от друга страна, самият ти изпитваш вътрешна неувереност или това е било много характерно за по-ранните години от живота ти, понеже с времето някои неща от хороскопа може да се подобрят. Според хороскопа ти смятам, че имаш доста голямо количество подтисната агресия. Дали ти се случва да избухваш понякога, почти без причина или пък се сдържаш, но вътрешно в теб кипи гняв? Ако часът ти нараждане е верен, то може би си имал трудности в областта на висшето образование. Някакви забавяния или друг вид трудности. Според мен, особено в ранните години от живота си, ти си имал трудности с това да наложиш себе си, да се чувстваш като авторитет, да се чувстваш уверен и самостоятелен. Може би единият от родителите ти също е бил с такъв проблем.
 5. Щом ти осъзнаваш нуждата си от комуникация и не осъзнаваш другата част от себе си - нуждата от уединение, вероятно твоята патньорка, съпруга е човек, който обича уединението и повече да си стои вкъщи. Вероятно е по-затворен характер. Така ли е?
 6. Здравейте! Хайде на ти? Ти си зодия и асцендент Телец, което означава практичен човек, който обича да си доставя удоволствия. А сега за Сянката. Хоросокпът има 12 дома и в един от тях се проявява много ясно Сянката. Иначе тя може да бъде открита на всяко място в хороскопа. Но тези въпроси показват много ясно Сянката в този дом от хороскопа, който се отнася до проекциите - когато виждаме нашите собствени качества в другите хора, но не го осъзнаваме, защото не осъзнаваме, че ние самите притежаваме тези качества. Ти харесваш общителни хора с добри умения за комуникация. Планетите в дома, отговарящ за Сянката ти правят лош аспект с Меркурий, който отговаря за комуникацията. Тези планети са Нептун и Луна в съвпад в Скорпион. Те дават по-затворен човек, насочен към своя вътрешен свят. Дават силна емоционалност, но тя може да не се показва външно, защото са в знака Скорпион, който крие чувствата си, макар понякога да избухва. Точно тази комбинация прави хората по-затворени, а ти се дразниш от това качество, но хороскопът ти показва, че една част от теб е точно такава. Тези планети са в опозиция, което е лош аспект, с Меркурий, планетата, свързана с общуването. Затова и понякога е трудно общуването с хора, които имат такъв аспект. Те са мълчаливи и могат да останат неразбрани. При теб има явно противоречие между нуждата от уединение по съвпада на Луна и Нептун в Скорпион и нуждата даобщуваш активно с другите хора по Меркурий всвоя собствен знак - Близнаци, който постоянно мени интересите си, общува с всякакви хора и обича да чете и учи. Кое от двете качества преобладава при теб - нуждата от комуникация или нуждата от уединение?
 7. Сянката е нещо от теб самия, което не осъзнаваш, че притежаваш. Няма ли все пак някой да пише по темата, да отговори на въпросите и да иска да проверим Сянката му в хороскопа? На мен темата ми е много интересна. Вече съм изследвала доста хора и знам къде се намира Сянката.
 8. Щом съм го пуснала във форума, значи не струва нищо. Този отговор между другото, може да се тълкува по много начини.
 9. Защо ми даваш този линк?
 10. Тази тема е най-вече за хора, които освен датата на раждане си знаят с голяма точност и часа на раждане, защото така ще мога да потърся Сянката им в хороскопите им. Ако искате да участвате и да изследвате своята собствена Сянка, отговорете на следните въпроси 1. Кои са качествата, които другите хора притежават, на които вие се възхищавате най-много? 2. Кои са качествата, които другите хора притежават, които най-много ви дразнят? 3. Кои са най-характерните качества, които вашите партньори притежават? Когато отговорите, може да ми дадете рожденните си данни, може и на ЛС, ако не искате да ги напишете тук, за да потърся Сянката в хороскопа ви и да ви кажа къде се открива тя и какво е характерно за нея.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.