Премини към съдържанието

tgenkova

Потребител
 • Публикации

  17
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за tgenkova

 • Титла
  Потребител
 1. Много се надявам някой да ми обясни разликата между служебно правоотношение и трудово? Експерт в регионален инспекторат на образованието се назначава от кого - от началника на регионалния инспекторат или от министъра на образованието и кога започва да тече съответно служебното и трудовото му правоотношение? Предварително благодаря!
 2. Много благодаря за отговорите! Много се надявам някой да ми обясни разликата между служебно правоотношение и трудово? Експерт в регионален инспекторет на образованието се назначава от кого - от началника на регионалния инспекторат или от министъра на образованието?
 3. Здравейте! Можете ли да ми помогнете с отговорите на следните три въпроса? 1. Посочете вярното: в държавната администация е извършена структурна промяна при която държавна агенция е закрита, а неините функции са нормативно възложени на миснистерство. Кое е вярното: прекратяват се служебните правоотношения на всички държавни служители в агенцията на основание чл.106,ал.1,т.1 служебните правоотношения на всички държавни служители в агенцията преминават в министерството на основание чл.87а 2. Посочете верните твърдения. На лице е пречка за назначаване на държавен служител, като главен експерт в дирекция на ОА-Велико Търново, който: е общинският съветник в ОС на община Велико Търново първи братовчед на директора на същата дирекция заема ръководен пост в местната структура на партията брат на служител по трудово правоотношение в друга дирекция 3. Правата на държавния служител са: определени в договор, сключен между него и органа по назначаване определен в неговата длъжностна характеристика определен в закона за държавния служител
 4. Анализирайте сложното твърдение: „Политическите лидери са или скучни, или корумпирани”. Отговорете на въпросите: А) Какво е по форма сложното твърдение? Б) Кога твърдението ще бъде неистинно? В) С какво твърдение трябва да го допълните, за да получите правилно умозаключение по схемата на дизюнктивния силогизъм?
 5. Бих искала сериозни отговори. Не съм жена, тип поп-фолк и не се вълнувам от такива намеси.
 6. Здравейте! Сънувах интересен сън и се надявам някой да може да го разгадае. Сънувам, че съм седнала на стол до маса и се виждам от кръста на горе - гола, с доста пооголемени гърди, отколкото са в действителност. Изглеждаха страхотно. В никакъв случай сънят ми не е еротичен. Точно затова ми се струва интересен.Женската гръд винаги е била загадка..... Благодаря предварително!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...