Премини към съдържанието

ChelseaGrin

Потребител
  • Публикации

    7
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за ChelseaGrin

  • Титла
    Новобранец
  1. Пробвах какви ли не размествания на паметите по възможните слотове, никакъв ефект. Пробвах да пусна компютъра, като предварително бях премахнал плочките памет, но и тогава той не издаваше звуци. Странно е, че без рам паметта, след като изключих компютъра от копчето, лампичката продължи да свети (както трябва да е), но след като добавих двете плочки и отново тествах дали лампичката ще си остане включена, тя угасна. Не мисля, че съм разкачил нещо. Дъното явно няма спийкър.
  2. Няма как да пробвам с външна видео карта, но искам да отбележа, че проблемите се появиха точно след като правих промените по рамта.
  3. Копмютърът стартира, почва да бръмчи и вентилаторите се задвижват. Проблемът е, че няма сигнал към монитора (пробвах с 2 различни, не е в тях проблема).
  4. А как мога да разбера дали съм ги повредил? Със сигурност не липсват парчета от тях. Снимка1:http://prikachi.com/images/325/7659325r.jpg Снимка2:http://prikachi.com/images/324/7659324w.jpg Знам, че снимките не са от най-качествените, но за съжаление са правени с телефон. Прави ми впечатление, че компютърът все пак разпознава наличието на някаква рам, тъй като не издава никакви пискливи звуци (би трябвало да се чува "бийп" няколко пъти, ако няма рам). Edit: пробвах да махна CMOS батерията, държах я 15 минути извън машината и отново я върнах, но никакъв резултат. Edit2: по някакво чудо сега се включи и третият последен вентилатор, след като махнах батерията и задържах power бутона. Сега обаче когато спра машината чрез копчето,една от лампичките угасва (все едно съм дръпнал кабела от тока) Това ме води на мисълта, че може би е изгоряло дъното?
  5. Така, оказа се, че съм слагал РАМ паметта по грешен начин. Както и да е, сега е сложена нормално, но все пак няма картина (вече работи и още един вентилатор, остана само охлаждането на видео картата). Предложения?
  6. Какво имаш предвид под "не са наместени" (според мен, ако натисна повече ще остана без тях) и не, не съм пробвал да нулирам биоса.
  7. Здравейте, наскоро от старата бракма взех хард диска и рам паметта и ги сложих на новия компютър. Хард диска работеше перфектно, но поради някаква странна причина рамта не искаше -windows открива, че има 3GB рам, но използва само 2 (все едно не съм добавял). Естествено, аз реших да пробвам да разменя местата на новата и старата рам, но от тогава компютърът изгуби картина. Връщане към старото положение не помага. Забелязах две неща: - от както няма картина само един от вентилаторите работи - и двете рам памети ако ги натисна с пръст от единия край, то другият се повдига. Дъното е Gigabyte M68M-S2P (до колкото съм чел, би трябвало да поддържа до 8 ГБ рам). OS: Win 7 Ultimate x64. Информация за рамта: Apacer 2GB UNB PC2-6400 CL5 + Apacer 1GB UNB PC2-5300 AM1. Благодаря за всяка Ваша помощ!
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.