Премини към съдържанието

borko795

Потребител
 • Публикации

  4
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за borko795

 • Титла
  Новобранец
 1. borko795

  Задачи за курсова работа С++

  Да си С++ оправих си кода имал съм правописна грешка.
 2. borko795

  Задачи за курсова работа С++

  Само някой ако може да ми помогне за отпечатването на въведените данни в конзолата Примерно съм въвел 2 артикула да ги отпечата или 3. Защото на мен след всяко въвеждане на даден артикул веднага след него ми ги отпечатва. И след това като въведа втория артикул пак след него отпечатва инфо за него. А бих искал след като се въведат всички артикули тогава да се отпечата информацията за тях.
 3. borko795

  Задачи за курсова работа С++

  #include "stdafx.h" #include <iostream> #include <fstream> #include <string> using namespace std; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { int n; cout << "Molq vavedete artikul" << endl; cin>>n; ofstream fs("magazin.csv"); fs << "Ime" << "\t" << "Edin. cena" << "\t" << "Kolichestvo"<< endl; for (int i = 0; i < n; i++) { string ime; float cena; double kol; cout<<"Vavedete ime na artikula:"<<endl; cin>>ime; cout<<"Vavedete edinichna cena:"<<endl; cin>>cena; cout<<"Vavedete kolichestvo:"<<endl; cin>>kol; fs << ime << "\t" << cena << "\t" << kol << endl; } fs.close(); return 0; } Това успях да реша за втората задача
 4. Задача номер 1 (1) Да се напише програма на c++, която въвежда от клавиатурата първите 2 елемента на числов ред и броя на елементите на реда n В ТОЗИ РЕД. Да се провери и валидността на входните данни. (2)След това да създаде масив в динамичната памет, който да е с n елемента. (3) При създаването на масива да се провери дали той е успешно алокиран в динамичната памет. (4) Елементите в масива могат да бъдат и числа с плаваща запетая. (5) След това, масивът да се попълни с първите n елемента от числовия ред, зададен със следната рекурсивна зависимост: a(i)=a(1)+a(i-1)+a(i-2), където i>1 и i принадлежи на множеството от естествени числа, обединено с числото 0. (6) Всички елементи на масива да се отпечатат на екрана, в следния формат: [число]\n където \n е знак за нов ред. Задача номер 2 (1)Да се напише програма на c++, която въвежда число n от клавиатурата: брой артикули в магазин. Въведеното число да се провери за валидност. (2) Да се създаде потребителски вход на следните параметри на артикул за всички n на брой артикули: - име - 1 дума - единична цена - число с плаваща запетая - количество - цяло число без знак, положително Програмата да не изписва на екрана нищо от рода на "моля въведете еди какво си", за да не обърка модула за автоматично оценяване, а директно да въвежда стойностите по показания ред по-горе. (3) Всички артикули, въведени по този начин да се въведат от програмата в текстов файл, в който всяка от гореизброените колони да са разделени със знак "," (запетая) и всеки запис да е разделен със символ за нов ред. (4) Текстът на записите, описан в (3), да се отпечата и на конзолата. (5) Файловият поток да се затвори. Ако някои може да ми помогне ще му бъда много благодарен.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.