Премини към съдържанието

НЯМАСВОБОДНИИМЕНА

Потребител
 • Публикации

  15
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

8 Неутрална репутация

Всичко за НЯМАСВОБОДНИИМЕНА

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

519 прегледа на профила
 1. Изтрила съм кеша, изтрила съм бисквитките, инсталирала съм последна версия на Java, задействала съм програмката на банксервиз за настройки на експлорера, пробвах и през мозила и чак тогава писах тук във форума. След като писах, се обадих в банксервиз, а те направиха още някаква настройка и.... вече ползвам сайта на НАП. Сега не мога да подам пък уведомление към Министерство на финансите, но това е друга тема и няма да ви занимавам. И пак е свързано с електронния подпис. Все не ми достигат познанията и затова се обръщам тук към всички. Вярно е, не съм длъжна да знам всички тези неща, но очевидно те възпрепятстват работата и се налага да ги знам. Много благодаря, че се отзовахте! Пожелавам ви прекрасен уикенд!
 2. Здравейте! Разглеждах чрез търсачката по проблема за тази прословута грешка 403 и пак не мога да се справя. С уиндоус 10 съм. Активирах и програмата на www.b-trust.org за настройка на експлорера, но пак същото. Трябва да подам декларация 1 и 6 в НАП чрез електронния подпис, налага ми се да ползвам електронния подпис и в други сайтове, а ми изписва следното: Уеб сайтът отказва да покаже тази уеб страница HTTP 403 Най-вероятни причини: Този уеб сайт изисква от вас да влезете. Какво можете да опитате: Назад към предишната страница.Назад към предишната страница. Тази грешка (HTTP 403 Забранено) означава, че Internet Explorer е успял да се свърже с уеб сайта, но няма разрешение да покаже уеб страницата. За повече информация относно грешките в HTTP вижте в помощта. И сега вместо да работя, се ровя как се отстранява този проблем. Съжалявам, ако вече е пускана темата, сигурна съм, че не съм първата, но се надявам на разбиране и търпеливост от страна на хората, които могат да помогнат.... на една блондинка.
 3. Направих всичко според указанията, ориентирах се чрез Вашите подробни пояснения, за което съм Ви благодарна много! Защо обаче прозорчето с надписа от първата ми прикачена снимка се появява отново?И интересното е, че ми се инсталира единствено версията на скайп, която съм си била теглила през месец октомври /просто си намерих инсталационния файл от тогава/ . Пробвах с една от февруари 2016, но тя по средата заби и изписа, че има проблеми и не може да се изпълни. Ще Ви опиша какво правя: Деинсталирам стария скайп. Отварям cmd с адимистраторски права, копирам 4-те реда, които сте ми дали с CTRL+C, отивам на cmd и на мигащата долна черта натискам десен бутон и от падащото меню - Paste. Съответно се зареждат няколко реда , а на последния долната чертичка отново мига след края на целия надпис, и тогава натискам Enter . Изпълнява се и последния ред. Затварям cmd. /пробвах и с вариант да не съм го затворила, а само минимизирала/ Предварително съм изтеглила най-новата версия на скайп /от тази вечер/. Стартирам я, за да се инсталира. Излиза проблемния прозорец ...качен като снимка в началото от мен. ПП: Искам да Ви благодаря най-сърдечно за подробните указания и особено за търпението към мен! Не се чувствам в свои води по теми, свързани с компютрите, но се радвам, че дори да изглеждам смешно, ми помагате. Благодаря!
 4. Здравейте! Изпълних указанията Ви, но ми се струва, че има някакъв проблем и като че ли той се вижда още след въвеждане в cmd. Прикачвам снимка от десктопа.
 5. Благодаря Ви! Ще се справя вече. Ще пиша отново за резултата. Благодаря Ви, аз обърнах внимание на Вашия съвет, но не знам как да връщам назад във времето. Някъде нагоре бях споменала, че съм го правила преди много години, още на ХР и съм забравила какво е било. Не ми се налага да правя такива неща по принцип. Може би ако се разровя да прочета, ще се справя, а и с вашите наставления тук във форума.. няма как да се объркам /нищо, че съм руса / .
 6. Здравейте! Видно е, че съм "новобранец", затова моля да ме извините за въпроса, но ще попитам: След като въведа net stop msiserver, следващите три реда точно така един под друг ли трябва да се въведат, и как се преминава на нов ред, за да изпиша всеки следващ ред, след като сте изписали, че Enter се натиска чак накрая? Не смея да правя нищо, без точни указания. Съжалявам! Благодаря Ви за разбирането!
 7. Към:The-Walk!nG-Dead - Аз пропуснах да спомена в темата, че правих това вече, но проблемът остава същия. Към : bildera_ Поне имаш скайп, а аз нямам никакъв. Не мога без скайп, разбирате ли? За мен това е като фб за всички останали. Бързам да ви се похваля, че ми се инсталира една от старите версии. Интересното, обаче е, че не всички стари версии искат да се инсталират. Тази някак я уцелих. Тогава питам се.. какъв е проблемът? Защо новата версия не иска да се обнови? Иначе вече съм спокойна, че поне имам стара версия и мога да ходя да си приготвям вечерята за нова година . Момчета, благодаря ви! Но ако все пак имате отговор по оставащия проблем, може да го споделите, защото аз ще продължа да търся отговора. Поздрави и весела новогодишна нощ!
 8. Здравейте! От известно време скайпът ми не можеше да се обнови, но работеше на старата версия. Всеки път като му задавах да се обнови, изписваше, това, което съм качила на картинката. Реших да го деинсталирам и инсталирам отново. Сега изписва същото нещо /като от картинката/, но вече нямам и стара версия на скайп. Никакъв нямам. Какво да правя? Най-вече ме интересува има ли друго решение, освен преинсталиране на компюъра? За информация - на Windows 7 съм.
 9. Да, логично е! Благодаря vanci! Весело лято!
 10. Да, зная за кода, но прочетох, че ако предния собственик не си е деактивирал акаунта, то аз ще имам достъп до неговите неща. И тогава какво като и той е имал код? Въпросът е.. как аз да съм сигурна, че по същата логика и предния собственик няма да има достъп до моите неща? Ами ако си го е бил инсталирал и на компютър и на телефон? Благодаря Ви за отговора!
 11. Здравейте! Изпаднала съм в следната ситуация: Сключих договор с мобилен оператор, от който ми дадоха номер за телефона. Този номер, обаче е бил на друг собственик. Същият не е деактивирал вайбъра си с този номер, дори си го ползва , и сега аз не зная дали ако опитам да си регистрирам вайбър на същия този номер, предния собственик, който установих, че го ползва, няма да има достъп до моите неща, така, както аз ще имам, щом не си го е деактивирал. А как установих, че го ползва? Като дадох новия си номер на колежката, тя каза: Ха, ми ти имаш вайбър. Казах нямам, не съм си регистрирала. Звъннахме на него.. и ни вдигна една дама. Обясних и ситуацията и я помолих да го деактивира, тъй като смятам да ползвам аз този номер като акаунт и тъй като е даден вече на мен след като тя си го е закрила. И сега как да разбера, че тя го е деактивирала? И изобщо какво трябва да направя не ми е ясно. Моля за помощ! Благодаря!
 12. Ааа, страхотно, не знаех. В понеделник ще се поровя пак, за да я потърся, че става дума за служебния компютър. Ето, че си имало особености. А дали е възможно да съм деинсталирала? Взех да се притеснявам. А как да стигна и аз до това, което сте показали на картинката? От старт-менюто? И после? Извинете, че Ви занимавам, но сте ми много полезен! Благодаря Ви!
 13. С всички абонати има проблем. С никой не се получава разговор. Последно не разбрах има ли или няма вградено приложение, тъй като в предния отговор г-н Димитър 59 казва, че няма. И как да открия вградения, ако има такъв? Четох в сайта на скайп, че има интегриран/вграден за телефоните с уиндоус 10. Но аз компютрите не видях. А защо бях наведена на мисълта, че има и за компютър? Ето защо: Ние купихме два компютъра - чисто нови, без операционна система. Г-жата, която инсталира уиндоус и на двата, първо инсталира моя компютър, а след това втория. Когато е инсталирала моя, не е забелязала да има скайп на него, затова е изтеглила един от сайта на скайп и го е сложила на компютъра ми. Аз установих проблема, за който пиша и започнах да се ровя за решението му, като и казах за това. След това тя инсталира уиндоус 10 и на втория компютър и е забелязала, че се е появил скайп, без тя да е теглила и инсталирала такъв изобщо. Това ни навява на мисълта, че очевидно има вграден скайп.
 14. Да, аз само с нея отговарям, т.е. само със слушалката, предвид факта, че нямам камера. Винаги правя така, дори когато съм имала. И вече ако искам камера, в последствие си отварям и камерата. Но винаги първо вдигам без камера. Чудех се... да не би в самия уиндоус да трябва да се разреши самото приложение скайп. Но то си работи, аз си провеждам чатове. Единственото, което не мога да направя е, да проведа разговор, независимо дали обикновен, или видео. Броячът не тръгва. Отчита ми "затворен" разговор. Все едно затварям на човека отсреща. Вчера сложих камера. Виждам се сама , като отворя настройките на скайп за видео. Но проблемът за разговор си остава същия. Извинявам се, че питам с такава некомпетентност, но и аз вече не зная какво да правя. Благодаря !
 15. Инсталираха ми Windows 10 на чисто нов компютър. Не знаех, че за Windows 10 има т.наречения интегриран/вграден/ скайп. Инсталирах си нов, който свалих през сайта на скайп. Пробвах видеоразговор, въпреки, че нямах камера. При "отваряне" на зелената слушалка, разговорът се затваряше. Изобщо не тръгваше брояч за разговор. Така е и сега.Настройките на скайп са разрешени за всички в списъка на скайп. Деинсталирах и инсталирах скайп отново от сайта на скайп няколко пъти, но проблемът остава. Какво пропускам? Каква ми е грешката?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...