Премини към съдържанието

nodrama5885

Потребител
 • Публикации

  22
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

2 Неутрална репутация

Всичко за nodrama5885

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

676 прегледа на профила
 1. Много интересно, но защо когато видя някоя снимка от комунистическо време, виждам хора, които са облечени по западна мода от 70те и 80те, без някой милиционер да ги "превъзпитава" . Като чета тук само репресирани от този комунизъм има. Сигурно това са хора, членуващи в българския профсъюз Солидарност, участници в българското въстание от 50те или бежанци през софийската стена и други такива неща, който в БЪЛГАРИЯ ГИ Е НЯМАЛО. Затова България и повечето държави в източна европа (включително и Румъния, и Чехия) сме бедни, защото за разлика от Западна Европа, при нас пазарната икономика се води от всякакви измишльотини на измислените борци против комунизма.
 2. Искам да направя мигащ светодиод за колата вместо да си сложа аларма. Самата схема как да свържа светодиода мога да я направя, но проблемът е че искам да се захранва от акумулатора. Как да свържа схемата към него, без после акумулаторът да създава проблеми.
 3. Темата е малко странна, но с един приятел спорихме дали в България има компаньонки на свободна практика или всички имат сводници. Имам предвид, че знам доста млади "жрици" в интернет практикуват тази дейност работейки за себе си, без да пречат на публични домове и т.н., но неговата теория (на моя приятел) е, че тъй като момичета на свободна практика са били конуренция, сутеньорите веднага ги "надушвали" и ги взимали да работят при тях.
 4. А ако инсталирам Windows 10 на флашка и тогава форматирам диска. И как се форматира
 5. Имам проблем с операционните системи. С лаптоп lenovo ThinkPad l540 съм и искам да исталирам Windows 10, обаче на компютъра има инсталирани две операционни системи ( Windows 7 и Windows 8). Как да ги махна и да инсталирам Windows 10.
 6. Не мога да намеря и да инсталирам драйвери за wi fi . С лаптоп съм lenovo ThinkPad l540 , а операционна система е Windows 8.
 7. Възможно ли е хайвер (в бурканче, което не е отворено) да се развали за една вечер яко не стои в хладилника, а в затворено място ( например в шкаф ).
 8. nodrama5885

  Електронно наргиле

  Първо аз съм почти на 19 (избрах тая тема на форума, защото ми се стори най - подходяща ), второ и аз ходя на фитнес доста често (почти всеки ден ) , което не пречи да и пуша наргиле , а пуша заради ефекта, който дава ( което не става само с две дръпвания) иначе не пия и не пуша цигари. Предпочитам наргилето пред останалите, защото е най - малко вредно. Аз просто питам струва ли да дам пари за такъв подобен тип наргиле .
 9. Струва ли си да си взема (малко) електронно наргиле (приличащо на електронна цигара )? Ефектът му като обикновено наргиле ли е . Като начин на действие към кое се доближава, към електронната цигара или към наргилето. Какво представлява тютюнът (ароматът) на електронното наргиле и бързо ли свършва.
 10. Как да копирам windows,от флашка , на компютър и после копирания windows да го сложа на друга флашка ?

 11. Контрольорката искаше карти и билети. И аз дадох картата , но точно в същия ден ми (тоест днес) беше изтекла. Тя провери картата с апарата си и каза ,че освен че ми е изтекла, се е блокирала автоматично след проверката с апарата и` , макар че и преди съм давал незаредена карта и те са ми я връщали само със забележката да я зареда ,без блокирвания или нещо друго.
 12. Блокираха ми карта за градския транспорт. Точно в същия ден ми изтече , а исках да я зареда другата седмица, защото ще се запиша в университет и щях да платя не 50 , 21 лева, за месец . Какво да правя ? Може ли да си взема нова , вместо да плащам глобата на старата ?
 13. Моля да помощ за една задача. В ▲ABC точка D е средата на отсечка AC, 4BD = √3AB и ъгъл DBC = 90°. Колко е градуса ъгъл ABD. a-15 ,б- 20, в-25, г-30, д- 45
 14. Имам въпроси по учебния план. Какво представлява основи на инженерното проектиране , какъв чужд език учим , и какво представлява физкултурата в университета. А преподавателите , възможно ли е да дават нещо като консултации или може да научим от тях само по време на лекциите , колко време е една лекция и има ли различни програми или курсове ,за по специалността и/или за нещо друго, освен самите лекции.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...