Премини към съдържанието

Магдаленаг

Потребител
 • Публикации

  26
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

6 Неутрална репутация

Всичко за Магдаленаг

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 1.07.1997

Информация

 • Пол
  Жена

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Please guys if u have time to spare I'd be extremely and beyond greatful Да се разработи уеб сайт по тема музикални изпълнители. Сайтът трябва да съдържа поне 4 страници, всяка от които да отговаря на: Задължително трябва да се предвиди версия за ниска разделителна способност на екрана (800 x 600 пиксела) и реализирана с CSS; за този случай може да се използва свободно избрана и независима схема за разположение, като единственото изискване е за запазване на използваемостта. Сайтът трябва да включва всички технологии - HTML/XHTML, CSS, DOM, JavaScript. Всички страници трябва да се валидират по HTML5. Допустимо е да има минимален брой грешки от валидацията. Сайтът трябва да бъде придружен от документация, която да включва: 1. Заглавна страница. 2. Задание с посочените варианти: /списък на елементите : 1. Меню, съдържащо rollover бутони, реализирано чрез JavaScript. При посочване на бутон да се променят неговите цвят на фона и цвят на текста. Използването на изображения за бутоните е по желание на студента. 3. Номериран списък с римски цифри и форматиран със CSS, така че всички нечетни редове да бъдат в курсив (наклонени). 4. Неномериран списък, използващ собствено изображение подредба на елементите по хоризонтал (т.е. елементите да не са на нов ред). 6. Формуляр, съдържащ текстови полета за въвеждане на собствено име, фамилно име, email, голямо поле за съобщение, избор чрез радио бутони на приоритета на съобщението – „нисък”, „среден” или „висок” и два бутона – „Изпрати” и „Изчисти”. Чрез CSS на текстовите полета и бутоните да се зададе цвят на фона и цвят на текста./ 3. Използваните HTML и CSS код, с които е реализирана зададената схема на разположение: header навигация Осн За съдържание контакти 4. Използваният или собствен JavaScript код. 5. Резултати от валидацията на отделните страници. 6. Списък на източниците, от където е заимстван готов код, текст или снимки.
 2. If smb has time to spare please I'd would be very greatful :)) Дадена е следната класификация: __________ _______|__________| Медицина-| | __________ |________|__________| Класификацията да се продължи поне на още две нива. Да се състави йерархия от класове, отразяваща класификацията. Да се декларират съответните класове. Да се дефинира виртуална функция, която извежда характеристиките на обект от всеки клас на йерархията. Във функцията main да се изгради масив от обекти от произволни класове в йерархията. Да се разработи функция, която обхожда масива и извежда информация за признаците на включените в него обекти. Декларациите на всеки клас от йерархията да бъдат оформени в отделни заглавни (.h) файлове. Дефинициите на всеки клас и функцията “main” да бъдат оформени в отделни модули (.cpp файлове). Във всички файлове, съдържащи дефинициите на класовете и функцията “main”, чрез директивата #include да се включат съответните заглавни файлове, съдържащи декларациите на класовете. Да се създаде проект, състоящ се от създадените модули. Обяснителната записка съдържа заданието, пълно описание на декларираните класове, алгоритми и листинги на модулите.
 3. Здравейте! Please accept the challenge Зададена ми е следната задача: Дадени са две големи цели числа N1 и N2(до 100 цифри). Да се напишат програмни фрагменти за: а) представяне на числата чрез списъци; б) сравнение на двете числа и отпечатване на резултата - N1>N2 или N1<N2. Упътване: Големи числа се наричат цели положителни числа с К цифри, където К>255. Големите цели числа могат да се представят с помощта на линеен едносвързан списък, всеки елемент на който съдържа точно една цифра от числото. Език: С++ Компилатор: Windows Visual Studio C++ Благодаря предварително!
 4. Магдаленаг

  C++ задача

  Няма проблеми ) ще помоля някой с visual studio да ми цъкне няколко скрийна ))
 5. Магдаленаг

  C++ задача

  Пак същото ;/
 6. Магдаленаг

  C++ задача

  Преди няколко дена се пробвах да я пусна, но с dev+ ..защото в Русе нямам комп ;д и нещата за унито ги пратя там в библиотеката ;д и даваше грешки при if-овете. Видях че си правил и редакции на кода днес ще пробвам пак ))
 7. Магдаленаг

  C++ задача

  Пич..ще може ли да те помоля да ми пратиш скрийншотове на 2-3 варианта на работещата програма ))
 8. Магдаленаг

  C++ задача

  Напълно си прав, но лично за мен не бих се примирила с такова бъдеще. Познавам хора, които са завършили същата специалност, разбират нещата, хвърлили са адски много труд и накрая работят като..майстори в сервизи за велосипеди или сервитьори..ще си опичам акъла все пак го правя заради баба ми понеже ако не беше тя нямаше и да съм записана в уни
 9. Магдаленаг

  C++ задача

  Е с javascript и html нямам проблеми, защото в гимназията сме ги учили, но не смятам да се отказвам от унито както повечето ми колеги макар че знам какво ме чака занапред ))
 10. Магдаленаг

  C++ задача

  Не се съмнявам, че имаш висок успех, дори се радвам и възхищавам на хора като теб, както и не обичам да споря с хора, които знаят повече от мен, без значение за какво се отнася, но не е приятно някой да ти каже отивай бери ягоди, маслини и т.н..) И да..това че искам помощ за курсовите в крайна сметка ще се отрази на мен ми е пределно ясно, но пък нещата винаги се получават в последния момент при мен, защото чак тогава си давам зор, колкото и тъпо да звучи. /А за това, че си снимках книжката..с цел само да покажа, че не лъжа.. програмирането не ми е силата/
 11. Магдаленаг

  C++ задача

  Всички оценки са изкарани само и единствено с мои знания и труд..математиката ми се отдава понеже учих в мат гимназия..и дори не знам защо се обяснявам на човек, който не познавам, но явно не обичам да ме подценяват..на курсовите по програмиране не ни пишат оценки, а са ни нужни само, за да ни допуснат до изпит..мисля че това ти е достатъчно. Бъди по-позитивен и добронамерен към другите, а и най-вече към теб, защото не искам и аз да почвам да се заяждам..безсмислено е
 12. Магдаленаг

  C++ задача

  Много, многоо благодаря))
 13. Магдаленаг

  C++ задача

  Човек...никак не си позитивен хахх..1-ва година съм..и по-добре вместо да пишеш такива неща не отговаряй нищо ))
 14. Здравейте ) който разбира от програмиране на C++ да я драсне набързо задачката/ако може с #include<stdio.h>/ Благодаря предварително)) Да се състави програма за състезание по ориентиране на ученици, която поддържа следната информация за участниците: име, ЕГН, клас, училище, брой точки; и извършва следните операции: създава нов празен файл; добавя нова информация за участници и изтрива ненужната за отказали се; извежда имената на всички ученици от дадено училище; извежда името и училището за всички момичета, които имат повече от 20 точки.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...