Премини към съдържанието

Rosoman

Потребител
  • Публикации

    86
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

12 Добра репутация

Всичко за Rosoman

  • Титла
    Редовен потребител

Последни посетители

485 прегледа на профила
  1. Точно тези днес ги проверих 10 пъти.Знам,че са така,не е от тях..Освен ако някой не се е прекъснал някъде
  2. Ще опитам да ги измеря утре,и като цяло ще тествам и с друго захранване ..И аз мисля,че ще се окаже нещо тъпо накрая ама не знам,изчерпаха ми се идеите
  3. Повечето от тях не могат да са наопаки,пък и нямаше да работи сетъпа толкова време Проверих ги..
  4. Да...всичко е проверено.Сглобих го преди около 3 месеца.Днес проверявах всичко..
  5. Абсолютно нищо не тръгва.Буквално сякаш не си натиснал копчето.Просто не се включва.
  6. Мисли..може и да го измислиш и да вземеш да помогнеш с нещо:)
  7. Хаха...Казах,че грешката е моя.Дори не забелязах че съм сбъркал цифрата,съжалявам. Написах. Определено не ръчкам да видя кво ще стане.Преди да пиша разглабях няколко пъти,но без ефект.
  8. Не,изобщо не тръгва,сякаш е прекъснат кабела за пауър бутона.Не съм пробвал,до никъде не мога да го докарам.Такава видео карта не мога да тествам на другия комп,до вчера беше перфектно.Нямаше ли поне да тръгне компа,дори да беше видео картата?
  9. Хора съжалявам исках да напиша 6100, не съм видял,сглобих го преди 3 месеца и са съвместими Intel Core i3 6100,3.6GHz
  10. Intel core i3 8100; Fury HyperX 8GB DDR4 (в момента една плочка); Asus R9 290 gpu; Cooler Master Elite V3 600w ; MSI H1110M PRO-D Звучи адски тъпо,но просто не тръгва.Вентилаторите светят,лед индикаторите на видео картата светят в зелено,но просто не тръгва.Нито се въртят вентовете,нито нищо.Мислех,че може да е захранване,но пък видеото е свързано с 6 и 8 пин кабели към захранването, за да получава достатъчно ток,и ламите светят в зелено,което значи че видео картата получава ток ..Като махна кабелите започва да свети в червено (недостиг на ток)..Обаче нищо не става..Не мога да го накарам дори за секунда да тръгне..Днес направо го сглобих наново..Никакъв ефект..
  11. Rosoman

    Загасна на пътя и до там...

    На всяка кола може да се случи Нова или стара..Тази кола никога не ми е правила проблеми
  12. Rosoman

    Загасна на пътя и до там...

    Проблема финално е решен.В бош ми показаха какво се е случило на помпата,при VP44 често се случвали такива проблеми,свързано с магнетвентил. Става ясно че има обгорели кабели и че е ставало късо съединение,от което си е загубила и паметта..А не знам как преценявате,че хората нямат понятие,но whatever..Проблема е решен.
  13. Rosoman

    Загасна на пътя и до там...

    Най-вероятно е така.Благодаря!
  14. Rosoman

    Загасна на пътя и до там...

    Ами то според специалистите в Бош не става въпрос за софтуер..Какво повече да кажа.Сложен е,защото на Алмера Тино помпата е на ужасно място и никой не искаше да се занимава.Казах това,което знам.Точно преди час от друг сервиз научих,че са решили да качват софтуер. Питах и други специалисти,казаха,че при ремонт не се преинсталира,а само при нова електроника.Това не е моят случай.Съответно не знам какво точно е стнало.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...