Премини към съдържанието

Don Tony

Потребител
  • Публикации

    5
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Don Tony

  • Титла
    Новобранец
  1. Don Tony

    Проблем с паленето.

    И това пробвах. Не става. Интересно е как като поседи изключен през нощта на другия ден се стартира нормално.
  2. Здравейте, Проблема е следния: Когато пусна компютъра примерно сутрин ( след като вечерта е бил изключен) си пали и работи нормално. Ако обаче реша да го рестартирам - греда. Черен екран и до там, трябва да вадя щепсела 1000 пъти за да тръгне. Ако го изключа по нормалния начин през win бутона компютъра решава да се включи самичък ( не всеки път). Дори след като го изключа от тока в него си остава ток за около 5-6сек. За това го изключвам и след като чуя, че харда спира - цъкам копчето на захранването. Прегледах за надути кондензатори по дъното, махах рам, видео и т.н. но резултат никакъв. Чудя се дали проблема не е в захранването но и да го отворя ми е тъмна индия . Компютъра го взех втора ръка, вървеше си с охладител Арктик про и не прави хубав контакт с процесора. При включване перките въртят много тихо - и тогава не пали Ако обаче се чуват силничко - тогава си пали и работи без проблеми. Параметрите са: Motherboard - ASRock Z77 Extreme3 CPU T- Intel Core i5-3330 GPU - r9 280x toxic Захранване - Cooler Master Elite 600W Знам, че Видеото е с препоръчително захранване 700w но така си го взех. Ако някой има някакви идеи какво може да е нека сподели. Не знам, дали си струва да го нося на майстор.
  3. Don Tony

    Проблем с Монитора.

    Там няма проблем.
  4. Don Tony

    Проблем с Монитора.

    Не е от кабела. Сега направих color test и червеното и лилавото си '' отиват '' дава някакви малки(черни) чертички в тези 2 цвята. Пробвах от Констраста през видео картата и донякъде се оправя като го намаля докрай. Явно ще се купува друг монитор.
  5. Здравейте. От няколко дни имам някакъв странен проблем с монитора. Дава червеникаво , леко размазано ... Примерно бялото го дава едно такова леко розовко, черното - оранжево няк'во. Забeлязах и че леко премигва примерно от aero effect-a . Рових в настройките на монитора - нищо. Дори преинсталирах Windows-a че почнах да мисля че може да е нещо с драйвърите - к*рец. Монитора е LG FLATRON W1934S . Някакви идеи ?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.