Премини към съдържанието

stoev73

Потребител
  • Публикации

    7
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за stoev73

  • Титла
    Новобранец
  1. КУПУВАМ Ретро Клавиатура XT/AT

    Извинявам се!.... Ще пусна обявата там. Меже да изтриете темата.
  2. КУПУВАМ въпросната ретро клавиатура XT/AT....Може да е на IBM ... По възможност да е за Правец 16
  3. Проблем с дъно P5E64 WS EVOLUTION

    Дааммм...знам че е така и тези диаграми с ледчета са точно за това, но нали знаеш брат, последното нещо което напуска човек е надеждата. А, аз се надявам все нещо да покаже .... Четох в книжката, но нищо не пише, или съм го прескочил.. .Ще погледна пак. Благодаря ти все пак за отговорите, както и на всички пичове отзовали се на проблема ми! Ако нещо излезе ще споделя... Може пък на някой ще му бъде от полза, нали за това са тези форуми!
  4. Проблем с дъно P5E64 WS EVOLUTION

    Направих го брат..... нищо... Няма никъв звук...вентилаторите си въртят ледчето си свети, но умряла работа.... Поръчал съм ето това http://www.ebay.com/itm/Computer-Analysis-PC-Motherboard-Tester-POST-Diagnostic-Card-PCI-Checker-Board-/171419357273?hash=item27e963d059:g:t-4AAOSw5dNWmHGr Ще го тествам с този модул да видя какво ще покаже
  5. Проблем с дъно P5E64 WS EVOLUTION

    Направих го това.... Понеже вече от доста време съм с друга машина взех и боднах едно говорителче на дъното. Махнах чипа памет с който го пробвах и изрових адна видеокарта от чарколяците ми и я забодох нея (без паметта). Пуснах му захранване и щом свтна зеления диод, който отчита напрежението му, ми свтна другата лед диаграма на дъното, която е за слот 1 на писиайя ( това е без да го окъсявам с отверката за да тръгне ) Смених слотовете на видеото и пак същото... на всеки един слот, на който бодвах картата светваше диаграмата за конкретния слот.... Извадих видеото и затърках пиновете с гумчка и при поставянето му, пак в 1-ви слот диаграмата не светна.... Окъсих с отверката - перките на захранване, видео и ЦПУ завъртяха, и се чу един дълъг и два къси сигнала ( без памет )....но диаграмата на паметта пак си свети. После махнах и видиото и го пуснах.... с две думи без нищо.... Резутата е пак същия... Един дълъг и два къси сигнала и светещ лед на паметта... Да, по принцип и това е пречка.... Но сигурно съм я слагал и махал 100 пъти и съм я въртял по всички слотове, като съм гледал да прилепва добре в слота в който я слагам, както и да е заключена както подобава.
  6. Проблем с дъно P5E64 WS EVOLUTION

    Няма как да е от рамтта, защото паметите работят на другата ми машина...
  7. Имам един голям проблем с дъно P5E64 WS EVOLUTION. Машината си работеше уникално добре няколко години. След кратък престой около 1 месец без да е пускан компютъра след включването му се случи следното.... Зеленият диод отдолу в дясно, който отчита напрежение от захранването си свети, вентилаторът на охлаждането на процесора се задейства и започва да си върти, но нежду слотовете на рамтта светва лед диаграмта която съм оградил с червеното кръгче на снимката, и до тук..... Ни вопъл, ни стон....Монитора си остава черен, като черната материя във вселената..... Естествено опитах някой неща, като ресет на биоса с джъмпера и вадене на батерия... Промиване на слотовете с контактен спрей, вадене и преглед на процесора, както и на цялото дъно с лупа за прекъснати писти и други подозрителни неща, измерване напрежения на захранването, нооо.......... НИ-ЩО! Това което забелязах е, че паметта която му ръгам е на 1.65v а на него му трябват 1.5v а нямам такава под ръка... Възможно ли е това да му е проблема или е нещо друго?
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.