Премини към съдържанието

даниел павелов

Потребител
 • Публикации

  27
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за даниел павелов

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Благодаря ти! Тези могат ли да се изтеглят, да се четат без интернет?
 2. Добър ден! Бих искал да попитам дали мога от някъде да си изтегля БЕЗПЛАТНО учебници по биология и химия за 8-и и 9-и клас, понеже правих струвах не намерих, все са до 7-и клас, а аз имам електронен четец и понеже ще заминавам сега за месец на село и затова питам. Благодаря ви предварително!
 3. то човек да не направи грешка................ но ще пробвам
 4. може ли по подробно, че не схванах, има ли видео, където да им покажа ,а възможно ли е да им покажа, но разполагам с много малко огледало ? Иначе все пак мерси !
 5. Здравейте, форумници! Преди седмица, учителят ни по физика ни да те нещо като въпросче, но логическо, правих струвах, РАЗСЪЖДАВАХ търсих на български, на английски, но не намерих, моля помогнете! Ето ви въпроса : МОЖЕ ЛИ ДА ВИДИТЕ ОГЛЕДАЛО? Мерси предварително!
 6. хубаво ще търся, ако имам по-нататък въпроси ще пиша, как стоят работите при покриването на жизнените разходи там хранят ли ме и колко?
 7. мога ли да се явя някъде от по-рано, да се проверя дали ставам, че да не стане както с този моя съученик, че правих, струвах не намерих?
 8. Аз първо да издържа нормативите, пък после ще видя.......Макар, че си прав, трябва да реша , йерархията трябва да я науча, и постовете, все пак ако драпам мога ли да се изкача до по- високи постове? Иначе това, което съм преминал като норматив- височина 1,50, аз съм 1,79 и раста още, килограми 50, аз съм 73, с тенденция към наддаване. Все пак някъде мога ли да се явя някъде от по-рано, да се проверя дали ставам, че да не стане както с този моя съученик?
 9. Значи видях нормативите. Аз принципно си тренирам , трябва да оправя совалките и бягането..........Явно с това ще се занимавам, поне всичко ми осигуряват, какви други подробности би ми казал да се подготвя за този изпит, видях едно, че продължава 5 часа. Мога ли примерно да отида началото на септември.....................да видя що годе за какво ставам. Едно момче от моя клас е така след 10 клас ходи за пилот да да се провери, ама беше над 1.80 м и с очила, отрязаха го, пък беше много кадърен.............................
 10. то, че няма безплатно знам, ама едно е 20лв месечно за общежитие и безплатно в русия, а тука в американския 25 000, на година, че и долари на всичкото отгоре, аз нямам 20 бъбрека..............а за руското образование, чувам говорят добри неща, откъм качество на образованието и реализация след това, все пак познаваш ли тук някой по-компетентен?
 11. Здравей, отново! Отдавна не съм ти писал! Една позната на майка ми сподели две приказки за образованието в Русия. Разправя, че квотите за България били 300 човека и всичко било безплатно в повечето, най-много за общежитие да се плаща по 20 лв месечно........ама за храна и там други разходи не знам да ли се покриват. Имало някакви анкети за 6 от най-най руски университети ако не покриеш техните критерии те пренасочват към други техни 1500....Какво мислиш?
 12. Направих си тест за кариерно ориентиране към МОН, общо взето моята насоченост е малко над 50 процента ето виж в тези мои три сектора насочеността ми и е най висока Обществена сигурност, безопасност, военно дело и отбрана 51,8 Хуманитарни науки 53,8 изобразителното изкуство ми идва 47 процента..............................какво да правя сега
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...