Премини към съдържанието

Part 1 P. E. L.

Потребител
 • Публикации

  11
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

21 Добра репутация

Всичко за Part 1 P. E. L.

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 20.06.1987

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Аз съм я проверил и много добре си я знам. Няма нужда от конкретизация. Тези неща не са за този форум, както колегата каза това е политическа тема, а не бгработодател.бг . Там където трябваше да пиша писах.
 2. Да прав си ние не сме осветени в тънкото изкуство от дебелата книга " тиквеното племе". Това е само за малцина със специални привилегии.
 3. Здравейте! От дълго време не бях влизал във вашия форум, но като гледам и чета нищо не се променило Ситуацията в страната е от по-зле към по-зле. Бях почнал работа в една новоизлюпена фирма, състояща се от бивши представители на небезизвестната структура на Киров. Като нова фирма бе и предложено развитие с помощта на ГЕРБ, като си плащат за покровителство, прехвърляне на девиденти и работа срещу процент и пари под масата. Те си мислеха, че с тази Божествена помощ от корумпираното общество на Боко Будата са недосегаеми, както и до днес е така, поради причината, че сме в България. Обикновените хора готови да препечелват с честен труд пари в дадена българска фирма се сблъскват с тази несправедливост - малки заплати, къртовски труд, никакво уважение и с готовност да вижда и слуша разговори за иерархичната стълбичка през, която трябва да се мине за реализация в нашата мила корумпирана Татковина. Протестите започнаха, както и поредното миене на очи от страна на политическия елит и част от приближените им. Според мен каквото и да става ние не трябва да им вярваме и да продължаваме да отстояваме потъпканите ни права, както и да търсим начин да бъдат съдени за кражбите извършени от тях през годините. ББ отдавна се е самозабравил, пълен шизофреник мислейки, че всичко е добре. Това е болен човек - продажник и себичен егоцентрик.
 4. http://svoboden-narod.eu/1299/бойко-ще-бага-фискалният-резерв-е-изто/ Изчезнали са 2.424 милиарда от държавния резерв за 1 година. а управляващите не дават обяснение за какво са изхарчени. Не обичам да се занимавам с политика. Винаги когато прочета нещо за тези измамници или видя нещо по медиите сменях канала. Сега съм в такова положение в което разбирам, че всичко е от горе. Не живеем добре. Смених много работи и постоянно стигах до фирми от порочния кръг ГЕРБ. Сега съм докаран в състояние в което търся отговор на въпроси - Какво се случва ?
 5. До когато тази истина вече не е действителност. ЗА БЪЛГАРИНА ЕДНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Убий го – просто защото можеш. Безнаказно е. Просто защото когато циганинът е престъпник - това има значение, на циганина и на всеки друг трябва да защитаваме расата му, правата му, дискриминирани са. А когато българинът е жертва, националността няма значение. Всички сме хора. Убий българина смело, има кой да те защити. Българинът чака да го убиеш, живее тихо и уплашено, той вече е мъртъв от страх. Убий българина безотговорно, по най-жесток начин, защото той няма да отвърне, той ще чака правосъдие, което няма да се случи. Правосъдието е извън хоризонта на живеене на българина, докато осъдят убиеца на българина, убиецът на българина ще остарее и ще се радва на внуци. Убий българина - няма такова друго нещо - да убиеш българин , това се забравя така бързо и лесно, сякаш нищо не се е случило. До следващия българин. Убий тая рая, тоя гяур. Той обича да бъде роб. Той, българинът, е рецидивиращ роб, професионален наложник на историята. Той е анти-зилотът на империята, той е конкубинът на статуквото, той е мужикът на безопасната тишина. Той беше вдъхновен фашист, после беше екзалтиран комунист, днес е всеотдаен либерал - какъвто го искат Великите сили - такъв става. Убий българина - един по един, накарай го да се откаже, че е българин. Смени вярата му, смени историята му, смени знаците му, размени мъжко и женско, объркай го докрай и го удряй. Удряй българина, той търпи, той чака, той е овца без стадо. Той изчезва бързо, той вече е полужив, него го няма в Северозапада, него го няма в Странджа, него го няма на село. Няма го и в града. За двадесет и пет години бяха убити 2 000 000 (два милиона българи) и никой не разбра. Претопиха се в световната пролетарска кал милиони българи, тука останаха само хората, които махват с ръка след всяка своя жертва. Тука останаха само тия, дето плачат и питат - "какво да направим, сами сме..." Гаче ли другите народи са в компанията на Бог, а ние сме сами навън, дадени на Дявола. Можеш да убиеш спокойно още един българин. Той умира без война. Отказва се без убеждение. Отива си, без да е гонен. Унива без натиск. Убий българина. Убий му езика. Азбуката му убий, музиката му убий, книгите му убий. Другото ще свърши някое друго племе. Въпрос на време е. * *“Убий българина“ е книга на Любомир Левчев. Да се обединяваме и да спрем тези наглетци, които са власт. Казвате кога и къде и аз идвам.
 6. http://svoboden-narod.eu/1369/борисов-корупцията-идва-от-докторите/ Корупцията идва от докторите. Човека много ясно го каза.
 7. http://epicenter.bg/article/Neshka-Robeva--Prost-narod-se-manipulira-po-lesno/154188/2/0 Нешка Робева: Прост народ се манипулира по-лесно (видео) Проблемът не е при семействата и учителите. Това се нарича политика. В какво да обвиняваме учителите? Побаднах на това изказване на Н. Робева. Мисля, че много права. Вие на какво мнение сте.
 8. Аз ли греша или съм прав, че православен християнин по канон не е много редно да ходи при католици?
 9. Няма такава сган. Това правителство е позор и антибългарско. Каквото и да са направили е без никакъв коментар. Най-евтини пътища и магистрали, които на втората година са за ремонт. Най-ниски заплати на нереални осигуровки. Източване на ЕU инвестициите и т.н. Младите хора, ако решат да създават семейство в тази обстановка ще е като вид лукс и безумие.
 10. НЕ Е ВЕРНО - и да има лек напредък не може да се говори икономически. Всичко е разпределено между мои-свои. Ние сме на първо място по корупция и заемаме едно от последните места по конкорентноспособност. Тъпчем на едно място и се облагодетелстват са само обкръжението на ГЕРБ и малко от бившите комунистически семейства.
 11. Вече българина достигна до такова състояние в което се залъгва с всичко, само да изкара някой лев. С тези мижави заплати, с тази крадлива и измамна паплач, която е на власт, с мизерията на вън и бедноста, какво да се прави. Имаше един израз "Удавника и за клечка се хваща".
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...