Премини към съдържанието

Kristian Krastev

Потребител
 • Публикации

  13
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Kristian Krastev

 1. Здравейте,написал съм едно текстово поле и една текстова област, направил съм бутон "Търси",искам неговият ActionListener да взима текста от текстовото поле и да го търси в текстова област,или по някакъв начин да го отбелязва? Благодаря предварително!
 2. Здравейте, искам да попитам ако имам това: JLabel time = new JLabel(); JLabel time1 = new JLabel(); Thread clock = new Thread() { public void run() { for (;;) { Date date = new Date(); SimpleDateFormat format = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss"); time.setText(format.format(date)); time1.setText(format.format(date)); try { sleep(1000); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } } } }; clock.start(); как да направя на time и time1 int едното минус другото, за да ми даде разликата примерно ако time е 14:00 а time1 е 14:01 да ми изведе времетраене 00:01 една минута. time ще е когато се натисне един бутон а time1 когато се натисне друг бутон,и целта е да даде разликата в времето на натискането на бутоните. Благодаря предварително!
 3. Kristian Krastev

  JTextArea Color Row

  Как точно да се случи?
 4. Kristian Krastev

  int count

  Просто Java не тази за браузера а за desktop programs.
 5. Здравейте, искам да попитам ако една JTextArea чете от три файла: файл "A" файл "B" и файл "C" Имали как JTextArea примерно като прочете реда от файл "A" реда да бъде с червен цвят, реда от файл "B" да бъде със син цвят а реда от файл "C" да бъде с зелен цвят.
 6. Kristian Krastev

  int count

  Според мен i трябва да е равно на file reader,но нямам идея как да стане. Да прав си Martin
 7. Kristian Krastev

  int count

  Пак е вариант значи записвам го в файл и го чета после от файла ама след рестарт нямали i пак да започне да праща на файла от 0 след като i =0; и програмата като го чете става пак същото
 8. Kristian Krastev

  int count

  Битон който отброява колко пъти е натиснат в jtextarea пиша private int i =0; После в action listener пиша i++; и започва да отброява от 0 ако съм натиснал бутона 5 пъти ще напише в textare та 5 но ако затворя програмата и я отворя пак ще започне от 0 искам да продължи от 5.
 9. Kristian Krastev

  int count

  Да според мен и текстовия файл е вариант но ако може и както казва Raze да продължава от там до където е стигнал без да се запазва в файл ще е още по удобно,точно това ми трябва.
 10. Kristian Krastev

  int count

  Програма та е на java искам да направя брояч на натискането на даден бутон и да ми отброява някъде колко пари е натиснат бутона. Благодаря
 11. Kristian Krastev

  int count

  Можели пример?
 12. Kristian Krastev

  int count

  ако int = 0; и после му зададеш да дава по едно число отгоре след натискане на бутон с i++; как мога да запазя последното дадено число от i след рестарт на програмата? Примерно i++; System.out.println(i); натиснал съм 50 пъти бутона и стигнало до 50 но след рестарт пак ще започне от 0. Въпроса ми е как да продължи от 50?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...