Премини към съдържанието

Pedal Pedalov

Потребител
  • Публикации

    69
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Всичко за Pedal Pedalov

  • Рожден ден 2 февруари

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

Постижения на Pedal Pedalov

Ентусиаст

Ентусиаст (6/21)

  • Първа публикация
  • Сътрудник Рядка
  • Първа седмица
  • Месец по-късно
  • Една година във форума

Нови значки

2

Репутация

  1. Намерих решение на проблема. Трябва да се изтегли шрифта "XSerifcyr". Благодаря на всички, че се опитахте да помогнете! Поздрави!
  2. Файла е бил отварян веднъж при самото му създаване след, като е бил завършен не го е проверявал. Вътре е писано на кирилица и латиница. Най-вероятно не искам да ви подведа но е правен на windows 7 64 bit. ейсега отворих notepad, ако пиша само на латиница и го запазя нямам проблеми. Но когато реша да пиша на кирилица и да го запазя ми излиза едно съобщение "This file contains characters in unicode formart which will be lost if you save this file as an ANSI encoded text file." (Този файл съдържа символи във формат unicode, които ще бъдат загубени, ако запазите този файл като ANSI кодиран текстов файл.) превода е от google translate. Ако избера cancel ми отваря прозорец, от където мога да запазя файла, където си реша и да променя формата. Но ако му дам само yes, след появата на съобщението ми го запазва със същите символи каквито ги има и във файла пратен от въпросния човек. Мисълта ми е..... Да намеря начин да се разчете документ в ANSI формат направен лично от мен и по същия начин след това ще се пробвам и на другия файл (пратения)
  3. Ако желаете, мога да го кача в темата да го погледнете.
  4. Проблема е, че така е запазен файла и при другия човек (в компютъра му) а оригинално копие в разбием език няма.
  5. Когато копирам символите от файла и се опитам да ги поставя в сайта излизат, като въпросителни.
  6. Заглавието си казва всичко. Изпратиха ми файл под формат "doc" но, когато го отворя само символи се виждат. Пробвах с няколко програми, като "foxe" да го възстановя към "unicode" но не станаха нещата. Ще се радвам ако ударите едно рамо
  7. И аз това се чудя намерих я случайно. Много добре запазена за почти без пари 30лв с доставката почти 40. Може би като резерва или от любопитсво как се правя в днешно време не знам точна причина просто ме грабна по някакъв начин. И ти благодаря, че си ми дал някакъв съвет с главния проблем. Спорен ден ти пожелавам!
  8. Сега да не си помислиш, че се заяждам (нищо подобно!) Прочетох внимателно какво ме питаше отговорих ти и отново не получих дори предположение или съвет как да разбера дали е пипана картата. И аз от същия сайт проверявам частите от доста време благодаря иначе, че сте си направили труда да сравните двете видео карти изобщо, може би да ми помогнете с проблема, който имам. Но главния въпрос, на който търся помощ е как да разбера дали е пипана картата. Много съм бос, като стане дума за overlock хал хабер си нямам
  9. Дъно-ASUS B250 MINING EXPERT захранване-Raidmax RX-500XT 500w процесора-Intel Core i3-9100F Quad-Core монитора- LG 22MP48D-P Да успях да подкарам и 8800 освен, че вдига 76% градуса по време на игра друго страшно за сега не съм видял. Не ми се мисли, ако му ударя един стрес тест колко градуса ще изкара Ще се опитам да намеря оптимални драйвери белким паднат градусите. Съмняваме и от кутията да е уж е голяма ама докато не пробвам със махнат капак няма как да разбера
  10. Ще го имам в предвид И все пак отговор на въпроса ми няма следващия път ще ги назовавам със букви да не ви разсейват моделите
  11. Не знам, кое не ми се разбира но вместо да влизам в подробности ще се опитам да го обесня още по-ясно. Компютъра работи със GT 1030 без проблеми но след, като съм поставил Geforce 8800 компютъра се включваше но монитора не приемаше, че е включен към компютъра все едно в компютъра няма ток Исках да пробвам да го включа със видео картата с, която беше първоначално за да съм сигурен, че проблема идва от видео картата. Но явно биоса е запаметил настройките на 8800 и затова монитора и със 1030-ката не искаше да се включи.
  12. Здравейте.... смених GT 1030 със Geforce 8800 gts 512 и, когато включих компютъра индикатора на монитора светеше но в друг цвят вместо в син беше жълт...... Огледах дали всичко е свързано дали, докато съм вадил и слагал видео картите да съм разместил нещо но всичко си беше наред. След няколко минути реших да поставя обратно GT 1030 естествено монитора отново не се включи Накрая рестартирах биоса но го направих докато GT 1030 е в компютъра. Въпроса ми е ако сложа 8800 и рестартирам биоса дали ще тръгне ? Дали найстина е overclock-вана или някъде другаде се крие проблема ?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване