Премини към съдържанието

Rumen Velev

Потребител
 • Публикации

  45
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Rumen Velev

 1. Разбрах, ще спазвам правилата, благодаря
 2. Послушах съвета на колегата, тук качих двата текст файла след проверка.
 3. Направих проверката, качвам двата текст файла, какво следва? Addition.txt FRST.txt
 4. Това казвам, в момента е на локален диск Е и е много важно какво се прави, защото информацията е важна, а сега то петама Как да го направя за F? Този Диск F е празен, той е за дисковете, вярно че бях сложил диск за пръв път от миналата година, тук преди няколко дни, но, дали от диска е хванал някой вирус? Този проблем го имам от вчера.
 5. Това е темата която ме насочи тук, с подробна информация, какво да правя сега?
 6. Моля Защо се чудеш как работи, имам инсталиран уиндоус 8 на лаптопа, казвам че нямам флашка с уиндоус. Нещо страшно ли е? Как да реша проблема? И да кажа навреме, В Локален Диск Е, имам 700 гигабайта информация, ВАЖНА! Няма къде да я запазя в момента или да я прехвърля, за това е важно да внимавам с него диск заради информацията.
 7. в момента правя проверката, не нямам ОС. Ето снимка от проверката!
 8. Спазих описанието, или аз не спазих инструкциите правилно,или има някакъв бъг. Рестартирах машината и си стартира нормално,без никакви тестове.
 9. chkdsk го написах в търсене,нищо не ми излезе, а в CMD ми изписва това на снимката! Само да спомена, вижте първия ми пост защото го редактирах и добавих още една снимка!!!!!!!!!
 10. Оплесках нещата, даже и не знм как се стигна до тук, лаптопа си вървеше нормално сърфирам си в интернет, свалям зи това,онова, и изведнъж почнаха да ми излизат грешки. Windows 8.1 Pro Lenovo G50 На първата снимка виждаме греша, появява се когато се опитвам да отворя снимки! RunDLL PhotoViewer.dll Втората е когато се опитвам да отворя Радеон Сетинг Третата е от Моя компютър - свойства- Защита на система! Излизат ми и други грешки, свързани с DLL. ама в момента не ми излизат за да ги снимам. Изтеглих и инсталирах DirectX 9-10-12 По отделно и никакъв резултат, преинсталирах DirectX и пак същата работа, грешките ми излизат когато се опитвам да стартирам програма или игри. Моля помогнете.
 11. Windows 8 съм! Не знам поради какви причини стана така. Дъщеря ми преди време се опитваше да прехвърли памет от D на C. Успя, да прехвърли 30 гигабайта в С, но останалите 90 се изгубиха. Така и не можа да го оправи, а комшията каза че трябвало програма с която да ги докарам. Тези 90 гигабайта не са в никой диск, нито D нито C. Висят си някъде.
 12. Имам спомен че миналата година правихме някви фокуси на лаптопа, и локален диск Д беше с обща памет 350 гигабайта, а сега е с 260. Не са прехвърлени на локален диск C, просто са заключени и трябва да ги отключа че да се водят пак към D. Казаха ми че става с програма, но нямам и най малък хабер кое и как се прави. Паметта не ми стига, а се страхувам да пипам без да питам, понеже имам инфо на лаптопа и ме е страх да не загубя нещо или да объркам. Как да възстановя 90-те гигабайти?
 13. Междудругото детето играе игри на този лаптоп, като battlefield GTA V и така, вярно че видео картата е малко топла, но се играят!
 14. Благодаря, изтеглих драйвърите и всичко е точно!
 15. Здравейте! Проблемът е следния, става въпрос за един и същ лаптоп, по неясни причини след преинсталация ми смени името на видео картата! Бях със уиндоус 10, и на уиндоус 10 ми пишеше модел на видео картата AMD R5 M330, но така като не ми хареса десятката, сега на същия лаптоп сложих уиндоус 8.1 и ми пише модела на видео картата AMD HD 8600M series, но не намирам драйвъри за този модел! Моля помогнете!
 16. Благодаря за съветите! Просто по време на преинсталация ще намаля размера на С, а после ще видя как ще уголемя Д!
 17. Стискайте палци приятели да преинсталирам само С, а данните от Д да останат, после ще почерпя!
 18. Имам настолен компютър и кутия, прехвърлих част от данните, но не ми достигат още 100 гигабайта и се чудя къде да ги съхраня!
 19. Оказа се прав, трябва да плащам, сега не мога нищо да качвам! Не, Снимки от сватба и балове, клипове както и целият ми живот и на семейството!!! За през последните 30 години, представи си!
 20. Много пъти съм преинсталирвал, но такава грешка съм срещал два пъти, и то само на лаптоп! Дял Д не съм го пипал, но въпреки това ми излезе пак предишния път, боя се сега да не стане същото на моя лаптоп! Уиндоуса на С е омазан, искам да го изтрия и да сложа нов, без да разбутам Д както и данните му. За това искам да си направя копие на данните от Д, които са във размер на 600 гигабайта, от С няма нищо да запазвам!
 21. Благодаря за инфото! С ще го преинсталирам тази вечер, но на скоро имахме случай че инфото беше на дял Д, а аз исках да преинсталирам само С. Да, но по време на преинсталацията ми излезе грешка със формата GPT, вместо MBR! И без малко трябваше да изтрия и данните от Д за да продължа инсталацията! Сега се боя да не стане същата грешка по време на инсталация, иначе плановете ми са да преинсталирам С, а данните от Д да си останат! Искам повечето от снимките и клиповете да си ги кача във onedrive! Но колегата по горе ме наплаши че всеки ще може да ми ги гледа от там! Вярно ли е, бих искал да си ги кача и само аз да си имам достъп до тях!
 22. Не запомних името на надписа, но последната дума беше aborte! Втори път няма да си правя експерименти, като иска така да стои! Никой не ми отговори на въпроса за onedrive! Пише че мога да кача снимки и клипове до 1 Терабайт! След като ги кача и преинсталирам ос, мога ли от там пак да си ги сваля и има ли вероятност във onedrive някой да ми гледа снимките? Натрупах бая въпроси но като не се занимавам със това!
 23. Междудругото се престраших да го направя, обаче дяловете не са променени, гигабайтите са си същите, защо? Уиндоуса като стартира ми изписа нещо след което press any key! Дали е трябвало да изчакам?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...